Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Až zboží dostanu, uvidím. Zatím nemohu hodnotit. Jediné, co ohodnotit mohu, je fakt, že mi Váš obchod zamlčel, že zásilkovna odmítá platby v hotovosti. Já s ní počítal, jinak bych požádal o doručení kurýrem.
Dobrý den, pane Martine,
děkujeme Vám za objednávku a hodnocení. Velice nás Vaše nespokojenost mrzí. Určitě jsme nic zamlčovat nechtěli. Díky Korona viru a všem možným nařízením, se podmínky výdeje balíčků na jednotlivých zásilkovnách, neustále mění. Otevřeno má přes 2000 poboček. Omlouváme se, že nejsme schopni, na rychle se měnící situaci na všech zásilkovnách, rychleji reagovat. -
Hlavní produkt mé objednávky byl špatný.
Obdržel jsem velmi odlišnou verzi.
Velmi hloupá chyba pro drahý produkt.
Tento eshop proto nedoporučuji.Reakce obchodu Eromax CZ
děkujeme Vám za hodnocení. Velice nás mrzí, že produkt nesplnil Vaše očekávání. Věřím, že jsme vše vyřešili k Vaší spokojenosti.
S přáním hezkého dne,
Lenka, Eromax.cz -
Vrátit zboží ve
Dobrý den, paní Kateřino,
Vaší recenzi nerozumíme. Zboží jste nám vrátila ve čtrnácti denní lhůtě a peníze jsme Vám odeslali zpět. Pokud je něco v nepořádku, kontaktujte nás e-mailem [email protected] nebo na telefonním čísle 602 337 668. Rádi bychom to vyřešili.
S přáním krásného dne,
Tým eromax.cz -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Zboží nebylo originálně zabaleno, bylo evidentně vybaleno a opět zabaleno.
- Posílat jen funkční výrobky ať to stojí kolik chce. a hlavně mají být v celku dobré, né poškozené a nefunkční.
Vážený zákazníku,
Děkujeme za Vaši recenzi. Neustále se snažíme zlepšovat a každý podnět od zákazníka vítáme.
Pokud Vám některé z objednaného zboží nevyhovuje, nelíbí se Vám či nesplňuje Vaše představy, není nic jednoduššího, než se s námi spojit a zboží nám vrátit. Nevyhovující produkt Vám vyměníme za jiný, poradíme s výběrem vhodnějšího nebo Vám samozřejmě vrátíme finance.
Vzhledem k povaze zboží však nemůžeme z hygienických důvodů originálně zabalené produkty rozdělávat a kontrolovat jejich kvalitu či funkčnost. Samozřejmě i v tomto případě nás můžete kdykoliv kontaktovat a my se budeme snažit řešit problém k Vaší úplné spokojenosti.
S přáním hezkého dne
Tým Eromax.cz -
- Nepravdivé údaje u zboží
Nekupovat - nemají správné popisky u pomůcek.
Vážený zákazníku,
jak sám uvádíte, objednané zboží jste v pořádku a rychle obdržel. Chybný údaj (překlep) v popisku produktu jsme na základě Vašeho upozornění neprodleně opravili a za tento chybný údaj se omlouváme. V případě, že nejste s produktem spokojený, není nic jednoduššího, než jej zaslat zpět a my Vám jej vyměníme, vrátíme peníze, doporučíme jiný produkt, poradíme atd.
- Levné zboží
- Čas dodávky, komunikace se zákazníkem, nepravdivé údaje o času dodávky na webu
Objednal jsem si zboží expres dodávkou (PPL) s příplatkem, kde je napsaáno "doručení do cca. 24h). Zboží mi přišlo za 6 dní, bez jediné omluvy nebo vysvětlení. Toto je neakceptovatelné, zde již nakupovat nebudu.
Vážený zákazníku,
dodací lhůta 24 hodin znamená, že se jedná o doručení do cca 24 hodin od expedice, tedy od předání zboží přepravci, nikoli od vytvoření objednávky. Pokud u nás uděláte objednávku do 12 hodin u zboží, které je skladem, odpoledne jej předáme přepravci a druhý den dopoledne jej přepravní společnost doručuje. Zde tedy platí doručení do 24 hodin. Toto samozřejmě platí v pracovní dny. Snažíme se naše služby neustále zlepšovat a věříme, že naši zákazníci budou spokojeni.
- Výborné ceny
- Možnosti doručení objednávky
- Nekvalitní zboží - páska vůbec nedržela (asi proto byla tak levná)
Průměr
Vážený pane,
jsme rádi, že se Vám naše nízké ceny líbí a snažíme se, abychom nabízeli ty nejlevnější ceny. Naše nízké ceny nejsou na úkor kvality, to znamená, že nabízíme kvalitní zboží za ty nejlepší ceny v ČR.
Pásku, kterou jste si spolu s ostatním zbožím objednal, je velmi oblíbeným a prodávaným produktem a ostatní zákazníci jsou s ní spokojeni. Pokud Vám z jakéhokoli důvodu nevyhovuje, můžete ji poslat zpět a my Vám vrátíme peníze. Věříme, že budete spokojený a že nám zachováte přízeň jako mnoho dalších spokojených zákazníků.
Tým Eromax.cz -
- Zboží ještě ani po 10-ti dnech nedorazilo
Zboží nemohu hodnotit, nemám, ale služby kolem špatné.
Vážená paní,
Vaše objednávka byla vyexpedována ihned první pracovní den přepravní službě. Balíček čeká již delší dobu na vyzvednutí. Přepravce kontaktuje zákazníky s informací, kdy balíček vyzvednout, měla byste tuto informaci také obdržet. Z naší strany bylo tedy vše v pořádku.
V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Tým Eromax -
- Komunikace super
- Zboží
- Rákoska hned praskla
- Roubík byl nekvalitní
50/50 nějaké kousky byly super,ale některé propadly.
Reakce obchodu Eromax CZ
děkujeme za Vaše upozornění. Naše firma dbá na kvalitu služeb a spokojenost zákazníka. Tímto Vás prosíme o kontakt na naši e-mailovou adresu: [email protected]. Rádi Vám pomůžeme s výběrem zboží tak, aby Vám co nejvíce vyhovovalo.
Email: [email protected] -
- zboží nedoporučuji, je to k ničemu :)
Reakce obchodu Eromax CZ
děkujeme za Vaše upozornění a zároveň Vás prosíme o kontakt na naši e-mailovou adresu: [email protected]. Rádi Vám pomůžeme s výběrem zboží, tak, aby Vám co nejvíce vyhovovalo.
Email: [email protected] -
- hlavní slabina je dodavatel zásilky!!!V sms bylo doručíme dnes od 11-15 hod. telefonát se uskutečnil v 16.15 a po odmítnutí zanechat zásilku na poště jelikož jsem byla mimo adresu doporučení kde jsem čekala do 15.30 mi pán oznámil že balíček posílá zpět a položil mi telefon.
Reakce obchodu Eromax CZ
vážíme si Vašeho hodnocení a zároveň Vám chceme poděkovat za upozornění. Vaši zprávu předáme dopravci a budeme požadovat jeho vyjádření. Pokud budete mít o zboží stále zájem, prosím kontaktujte nás na e-mail [email protected].
- Levné
- diskrétnost, rychlá dodávka
- poštovné zdarma při větší objednávce(tuším nad 1600)
- malá nabídka spodního prádla a zboží obecně
- Nemožnost seřazení zboží a filtrování(dle ceny,prodejnosti, počet položek na stránku a pod.)
Byla to moje první zkušenost s tímto obchodem, s cenou i rychlostí dodání jsem byl spokojen. Asi bych nedoporučil z důvodu ostychu a protože bych se bál, že zboží nedorazí. Asi chybný robot co posílá do mejlu potvrzení s obědnávkou i kupa nesmyslnejch znaků a komolí adresy. Zboží dorazilo jen proto že jsme v ulici jediní toho jména (absence č.p.) a pošťák nás zná. Asi nikdo nečte adresy jinak by si toho museli všimnout
Neumožňuje slevu stálým zákazníkům, což až tak nevadí.Reakce obchodu Eromax CZ
vážíme si Vašeho hodnocení a zároveň Vám chceme poděkovat za upozornění. E-shop i jeho nabídku se snažíme co nejvíce vylepšovat a rozšiřovat ke spokojenosti zákazníků. Chyby na které jste upozorňoval již řešíme a budou co nejdříve odstraněny.
Email: [email protected] -
Dorazil úplně jiný výrobek, než jsem si objednal.
Reakce obchodu Eromax CZ
děkujeme Vám za reakci. Naše firma dbá na kvalitu služeb a spokojenost zákazníka. Obchod Eromax.cz je zařazen do programu Garance nákupu, to znamená, že pokud Vám byl zaslán jiný výrobek, než který jste měl objednaný, rádi Vám jej vyměníme za správný kus či Vám vrátíme peníze.
Prosíme kontaktujte nás na e-mailové adrese [email protected], kde s Vámi rádi celou záležitost vyřešíme.
Děkujeme.
- Komunikace při reklamaci
Zarazila mě komunikace obchodu při reklamaci. Zboží dorazilo nefunkční, mělo být jako vánoční dárek, což díky postoji prodejce už nestihnu. Vzhledem k vyšší ceně výrobku a zkušenostech s jinými obchody jsem očekával rychlé vyřízení reklamace a výměnu za funkční kus. Prodejce se po 10 dnech po převzetí zásilky a až po mém opakovaném dotazu na stav reklamace probudil, ale místo konkrétního data, kdy můžu čekat funkční kus, začal odkazovat na 30 denní reklamační lhůtu. Obchod nedoporučuji.
Reakce obchodu Eromax CZ
děkujeme Vám za reakci. Naše firma dbá na kvalitu služeb a spokojenost zákazníka. Vaše reklamace bude vyřízena v co nejkratší možné lhůtě. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Děkujeme.
Chaloupková Šárka -
- Udává nepřesné informace o zboží
Reakce obchodu Eromax CZ
děkujeme Vám za reakci. Naše firma dbá na kvalitu služeb a spokojenost zákazníka. Proto nás prosím kontaktujte e-mailem nebo telefonicky, abychom vyřešili danou situaci a zjistili z jakého důvodu jste nebyl se zbožím spokojen. Pokud se jedná o nepřesné či zkreslující informace v popisku výrobku budeme rádi, když nás na tento nedostatek upozorníte.
Budeme se těšit na Vaši odpověď.
- Nízká cena
- Slíbené dodání zakázky do 24 hodin, což nebylo. Klamání zákazníka
Nízká cena, zbytek raději bez komentáře
Reakce obchodu Eromax CZ
děkujeme Vám za reakci. Naše firma dbá na kvalitu služeb a spokojenost zákazníka. Proto nás prosím kontaktujte emailem nebo telefonicky, abychom vyřešili danou situaci a zjistili z jakého důvodu Vám nebylo zboží odesláno. Děkujeme za pochopení.
- Anonymitu
- Nepružnost