Profesionalny pristup, dobra komunokacia, kvalitne spracovanie
- Rychlé doručení, krásné šperky
Rychlé doručení a nádherné šperky.
- Kvalita, originalita, rýchle doručenie.
S obchodem jsem byla velmi spokojená. Přístup pracovnice byl velmi profesionální. Víc takových obchodů a víc takových příjemných lidí. Doporučuji.
Objednávka včas doručena a náušnice se moc líbí.za mě velká spokojenost
100% spokojenost s velmi milou a zkušenou obsluhou
Perfektní komunikace s obchodem. Obchod si telefonicky ověřuje správnost objednávky. Velikost prstenu, termín dodání atd.. Za mne je toto super.
- Přehledný eshop, krásné šperky
- Svou objednávku jsem zařídil přes telefon a komunikace byla příjemná a bez problémů.
- Nejlepsi obchod! Sperky tu nakupujeme uz 7 let, vzdycky nejvetsi spokojenost. Dodani pred Vanoci bylo nejlepsi a nerychlejsi. Moc dekujeme
Velmi ochotný personál a profesionální přístup k zákazníkovi. Krátký dodací termín a nádherně provedený šperk. Mohu jen doporučit …
Moc krásně zabalené a nádherné náušnice! Pod stromečkem potěšili. Ráda doporučuji :)
- Hezky zabalene
- Dárečky
- Náušnice co jsem koupil pro holky, úplně super, děkuju
- Kvalita
Nevyhodu asi nenajdu. byl jsem spokojený, není co dodat, objednal jsem přes net, do pár dnů byl balík u mě, fakt hezky zabalené, náušnice udelaly radost pod stromečkem.
můžu jen doporučit
Děkuji -
- spolehlivost
- rychlost
- krásné balení
Mohu doporučit, skvělá komunikace ze strany zákaznického centra obchodu. Vše na čem jsme se domluvili platilo a zboží došlo v pořádku a včas (vánoční období). díky
Koupil jsem zde zásnubní prsten a jsem velmi spokojený! Obrovská pochvala patří celému týmu – přístup byl naprosto profesionální, individuální jednání a trpělivost prodavaček byly opravdu na jedničku. Oceňuji skvělou komunikaci, kdy jsme vše vyřešili rychle a k mé plné spokojenosti. Prsten je nádherný a celý proces byl příjemný zážitek. Moc děkuji a rozhodně doporučuji všem, kdo hledají výjimečné šperky a prvotřídní služby.
- Poměr cena x kvalita zlata je úžasná
- Personál na Národní byl velmi milý a nápomocný, zejména mladý pán byl šíleně ochotný a příjemný
super obsluha
Rychlost, komunikace i šperk na jedničku. Doporučuji.
vyhoveli mojim požiadavkam