• žádná
    • špatně popsaný produkt

Pouzdro je normální, pouze na vnější stranu je nalepena zaslaná fotka.
    Takže ni moc.

• Silikonove pouzdro přišlo ve velmi špatném stavu. Je vidět, je na pouzdro kočka nalepovana a cela leva strana je shrnuta a pak rovnana.
    • Vypadá to velmi nehezky.

• Kvlita krytu
    • zápach krytu

Kryt je z nekvalitního tuhého plastu a opravdu výrazně zapáchá po nánosu barvy. A ani po týdnu se situace nezlepšila.

Reakce obchodu ePouzdro.cz

v nabídce máme pro většinu modelů telefonů plastové (pevná/tuhá) pouzdra nebo silikonová (měkká) pouzdra. Jedná se tedy o běžnou vlastnost plastového pouzdra. Pouzdro je zároveň dostatečně pružné, aby nedocházelo k jeho zlomení.
    Potištěná pouzdra jsou pečlivě odvětrána, přesto citlivější lidé mohou u některých výrobků cítit barvu i pár dní od potisku.

Pokud Vám pouzdro nevyhovuje z jakéhokoli důvodu, můžete využít odstoupení od kupní smlouvy.

tým ePouzdro.cz

Obal nestál ani za řeč po prvním pádu byl poškozen

Mrzí mne ze jsem si připlatila doručení asi do 2 dnů a zásilka mi nepřišla ani pomalu po 2 týdnech

Reakce obchodu ePouzdro.cz

Vaše objednávka obsahující kryt s vlastním potiskem byla vyrobena a odeslána hned následující pracovní den po objednání. O odeslání jsme Vás zároveň informovali emailem.
    Jelikož byla Vaše doručovací adresa shodná s depem přepravní společnosti Geis, Váš balík tam od té doby čeká na osobní vyzvednutí, přesně tak jak jste zamýšlela.

Mrzí nás, že došlo k této situaci, ale zboží které jste v pátek objednala bylo již od úterý následujícího týdne připraveno k vyzvednutí - tedy do 2 pracovních dnů.
    Z naší strany jsme udělali maximum pro to, abyste měla balíček co nejdříve doma.

tým ePouzdro.cz

Plastový kryt na telefon, dorazil v pořádku, ale smrděl takovým způsobem, že jej vůbec není možné používat!!

Reakce obchodu ePouzdro.cz

kryt, který jste obdržel, byl pravděpodobně vytáhnut čerstvě z tiskárny a odeslán v uzavřeném plastovém obalu. Nestihl tak bohužel plně vyčichnout. Během 2 dnů by mělo být vše v pořádku.

Nově jsme začali všechny čerstvě vyrobené kryty odesílat se zpožděním, aby nedocházelo k podobným situacím.

Za způsobené komplikace se velmi omlouváme.

tým ePouzdro.cz

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Koupil jsem obal na mobil, který příšerně páchne. Kdo ví, zda by vůbec prošel hygienickým testem.

Reakce obchodu ePouzdro.cz

kryt, který jste obdržel, byl pravděpodobně vytáhnut čerstvě z tiskárny a odeslán v uzavřeném plastovém obalu. Nestihl tak bohužel plně vyčichnout, během 2 až 5ti dnů by mělo být vše v pořádku.

K potisku krytů používáme ECO UV barvy, které splňují nejpřísnější evropské normy. Tyto barvy jsou šetrné k životnímu prostředí a nejsou zdraví škodlivé.

Pokud přesto nejste s krytem z jakéhokoli důvodu spokojený, můžete jej bez udání důvodů do 30ti dnů vrátit.

• Nabízené zboží...
    • Kryt po dvou dnech začal praskat...
    • Bohužel velmi tvrdý plast... absolutně neflexibilni...

No coment

Reakce obchodu ePouzdro.cz

děkujeme za Vaše hodnocení.

Kryt, který jste zakoupila, je vyroben z pružného plastu viz následující video: https://youtu.be/Gv568uotsms

Pokud by se přesto stalo, že Vám kryt po tvrdším nárazu praskne, můžete využít DOŽIVOTNÍ ZÁRUKU a vyměnit jej za nový.