• Obchod mi předem zaplacenou objednávku poslal jako dobírku. Na upozornění nereaguje, telefon je dlouhodobě nedostupný.

• Zboží objednáno před týdnem a přesto, že bylo skladem, tak zatím nedorazilo... Jediné, co dorazilo byl dotaz na spokojenost s obchodem... Smutné.

Vámi mně bylo oznámeno, že přepěťová ochrana není na skladě. Na můj dotaz kdy bude na skladě jsem nedostal žádnou odpověď. Není to fér.

Na to že máte dodací lhůtu 3 prac. jste hodně pozadu.

Komunikace žádná , více než týden od objednání a nic se neděje.

• Zboží bylo v nabídce"skladem", do současné doby nepřišlo, ani mě nikdo nekontaktoval, kdy by mohlo být poslané. Dnes je to již 8. den od objednání.

• 6.ledna jsem objednal na eshopu, od té doby žádná odpověď, zboží nikde

Při objednávce bylo zboží skladem, po pár dnech přišel email, že musejí zboží naskladnit...

Objednáno před dvěma týdny, zboží zatím nedorazilo, smutné v dnešní době kdy jiné eshopy doručují zpravidla do druhého dne.

Po tydnu od objednani a uhrady jsem se dotazal na stav objednavky a pry ji vyexpeduji mozna za 3, mozna za 6 dnu. Pritom zbozi meli v den objednani skladem.
    Sami by se vubec neozvali.

• zboží samozřejmě skladem, objednáno 7.11 ....16.11. zatím nic

Neochota obchodu prodávat. Zrušili zásilkovnu i odběr na prodejně.

Nepíšete rozměry.
    Předražené.

Po devíti dnech čekání objednané zboží stále nedorazilo. Uvedená telefonní čísla nikdo nezvedá. Nakonec jsem se dovolal alespoň jednateli společnosti a objednávku zrušil. Jednatel slíbil, že se na to hned podívá, ale nechápu co trvá devět dní na odeslání zboží, které je skladem. Ještě, že byla objednávka na dobírku.
    Obchod v žádném případě !!! NEDOPORUČUJI !!!

• dobré ceny
    • zboží přišlo rozbité (skleněná část svítidla)

Obchod sice měl snahu poslat zdarma náhradní skleněné stínidlo, které mi přišlo rozbité, ale bylo nedostatečně zabalené (jen obalené bublinkovou fólií) a bohužel opět přišly jen střepy.

• Zatim nikdo nebyl schopen se ozvat

• Dobrá komunikace,rychlost dodání.
    • Světlo sice hezký svítí,ale přišlo poškozené ohnutím.

nemohu hodnotit,zboží ještě nedošlo

obchod nabizi moznost doruceni pres zasilkovnu, ta mi ale poslala avizo ze z duvodu rozmeru to mozne neni. objednavku jsem tedy stornoval, ale obchod zaujal pozici mrtveho brouka a nekomunikuje. jem jsem zvedav, kdy budu mit penize zpet na konte :-(