- Cena zboží
Zboží stále nemám, nekomunikují, na chatu stále offline
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Byla to moje první zkušenost a je dobrá.
- Rychlé doručení pěkného potahu na židle, který znám ze zahraničí.
Nic mi nepřišlo takže tato stránka je nejspíše podvod ještě že jsem zboží neplatil dopředu jinak bych byl opět okraden
- rychlé dodání
- cena výrobku
velký výběr zboží, nízké ceny
Bez problémů, vše v pořádku :-)
- Jsem moc spokojená
- 0
Objednávka zrušena - peníze mi zpět nepřišly!!!
- super!
- Velký výběr zboží (podmisek pod květináče), hezké barvy, rychlé dodání, dobré ceny
- Možná trochu nepřesné značení zboží, kdy je stejná hodnota šířka a hloubka podmisky. Není z toho jasné, jestli je to vniřní šířka, do které chcete dát květináč, nebo celková šířka zboží. Každý obchod to značí jinak. Tady je to celková šířka, takže prostor pro květináč je menší - doporučuji ověřit vnitřní průměr podmisky.
Hezké zboží za dobré ceny, doporučuji zpřesnit značení velikosti podmisek pod květináče.
- zboží skladem
- rychlé dodání
- bezva ceny
- žádné
Doporučuji, přehledné, zboží skladem, rychlé dodání, bezva ceny.
Nulova komunikace ze strany obchodu. Ani tyden po zaplaceni cele castky zadna zprava o predpokladanem dodani. Pracovnik na tel.infolince velmi neochotny a jediny vysledek je, ze mam proste dal cekat.
- Byl jsem spokojen s komunikaci s prodejci
- Rychlý výběr
Ze začátku se jevil jako seriózní obchod. Vsak komunikace a přístup Kateřiny Festove cely prvotní dojem zkazily. Naprosto nekorektní jednání. Přistup k zakaznikovi otřesný. Doba dodání jiná než dohodnuta na zacatku. Zboží skladem není skladem ani v externích skladech. O doručení zboží vás nikdo neinformuje smluvené terminy nedodržené. Přislíbeny termín 10 po několika urgencích opět nic. Slečna nebo pani neumí zvednout telefon raději napíše 30 nesmyslných emailu. Mate dojem že mluvíte s umelou inteligencí. Zboží k dnešnímu dni nedorazilo. Informace člověk musí shánět sám u přepravců. Na tel. Nikdo nereaguje. Bohužel z prvního dojmu o se velmi rychle rozplynul.
- přívětivé ceny, u mého zboží nejlepší cena na trhu
- dlouhá dodací lhůta (dva týdny) na dnešní dobu
Výborná komunikace, bleskové dodání zboží, skvěle zabaleno, naprostá spokojenost.
- dobrá cena