Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi
  • 100 %

• Velký výběr
    • Kurýrní služba UPC je naprosto příšerná, zaplacené (a nikoliv levné) brýle "hodí" za plot, aniž by se pokusili zazvonit a předat zákazníkovi osobně. Zákaznická linka UPC je katastrofa, arogance "máme americké standardy"... :) Uf

Oceňuji rychlost dodání, široký výběr překrásných designových brýlí. V případě, že brýle nesedí, je zaslání zpět i refundace peněz rovněž bezproblémové. Komunikace se zákaznickou linkou v NJ a AJ, po telefonu lze i upravit objednávku, ochotnost, vstřícnost, kompetence.
    Tento e-shop rozhodně doporučuji a určitě zde v budoucnu ještě nakoupím.

• 80 %

Objednávka je odesílána z Německa. Dodací doba je delší. Vysoká dobírková cena. Předem jsem se neodvážila platit. Kupovala jsem pouze rámečky, které jinde nebyly k dostání ve velikosti, kterou jsem potřebovala. Dorazilo vše v pořádku.
    Pokud potřebujete něco řešit telefonicky, pouze v angličtině či němčině.
    Pro českého zákazníka tento e-shop není úplně nejvhodnější. Je třeba k nákupu přistupovat jako ke koupi ze zahraničí.

• Velice rychlé dodání objednávky, telefonické ověření zadaných údajů pro objednávku.

• Již po druhé objednány a jsem moc spokojená. Jak kvalitou a hlavně cenou. Velmi rychle dodání a pěkná komunikace.

Rychlé vyřízení a dobrá komunikace.

Nedostatečná prezentace typů, modelů - pohledy z více stran s měřítkem. Jaké typy čoček se hodí atd.. Výběr zajímavý, řada osvědčených modelů chybí ( např. sortiment od UVEX, Oakley, Sziols...)

Jsem velmi spokojená. Určitě si objednám další. Diky

• Rychlé dodání ,ihned po objednání zavolali pro upřesnění jaká skla mají dát do obrouček.Byla to moje druhá objednávka.

• Velmi rychlé dodání :)

Byly to moje první dioptrické brýle a chtěl jsem jen na řízení. Po objednání mi pán zavolal, ověřil údaje z receptu a dle zkušeností doplnil co tam chybělo. Maximální spokojenost.

určitě doporučuji

rychlost

Pro mne jako důchodce vynikající služba.K brýlím jsem dostal náhradní skla.pouzdro na brýle,hadřík na čištění brýlových skel.Zpracování na jedničku.

Napriek predĺženej dobe doručenia, by som chcela veľmi vyzdvihnúť ochotu komunikácie eshopu.
    Problém, ktorý nastal na strane kuriérskej spoločnosti, pán z komunikačného oddelenia eshopu vyriešil ochotne a pohotovo.
    Napriek mojej prudkej reakcií komunikoval milo a bezkonfliktne, čo sa v dnešnej dobe nevidí často. E Optik určite budem odporúčať známym.

• Ochota
    • Vše s vámi vyřidí k vaší spokojenosti
    • Nemám co vytknout, spokojenost