Po zaplacení e-shop prestal komunikovat.
Obchod nekomunikuje.
Bohužel,stále zboží nemám a na dotaz kdy zboží odešlou nikdo neodpovídá
- Obchod nekomunikuje, nereaguje, jen bere peníze!!!
Rozhodně již nikdy !!!
- neposlal číslo zásilky, nereaguje na maily, nebere telefon
Vše OK
velice špatná komunikace, neodpovídají na email, není možno s nimi navázat kontakt.
Zboží uhrazeno a pak obchod přestal komunikovat. Telefon nezveda, na mail nereaguje. Pravděpodobně podvodný eshop. Inkasuje peníze a zboží nepošle. Nedoporučuji!!!!!
- Zboží nedorazilo, žádná komunikace
- Hlavně že mají zaplaceno a zboží nikde
Zaplacené zboží ani po několika týdnech nedorazilo, na maily nereagují, zjevně podvod.
- Nemám ani zboží, ani peníze, komunikace žádná. Vyhledávač GLAMI také nereaguje, nedává tedy za prodávající, jejichž výrobky inzeruje, žádné záruky!!!!
Je zajímavý tak akorát pro polici ČR!
- Podvodníci
5.12. jsem poslala platbu za rukavice, do dnešního dne, 15.12. žádná reakce, na e-mail nereagují , telefon zvedla nějaká Vietnamka, rukavice prý už poslali, chtěla jsem podací číslo, to ona neví, vyřizuje to kolega, teď už telefon nebere nikdo. Předávám to právníkovi.
Obchod vůbec nekomunikuje, telefonicky se nedovoláte a na e-mail neodepisují.
Pozor na tyto podvodníky!
Dříve Fashion and Fashion, nyní envt - stále stejná parta lidí, která si od vás vezme peníze ,ale zboží nepošle !
11 emaily u nich reklamuji zaplacené plavky ,které nedodali , reagují pokaždé ve smyslu "v první pracovní den vám pošleme peníze ".
Další zásilku ( druhou šanci ) jsem chtěla 'na dobírku ' ,ovšem nerealizováno z jejich strany ( chtějí pouze peníze předem ,nemají zájem o dobírku ).
Dejte si na ně.pozor - stejní lidé , jen změní značku a od důvěřivých berou peníze , nicméně zboží vam nepošlou.
HS -
Obchod nekomunikuje, zboží nedorazilo ani platba o kterou jsem žádala. NEDOPORUČUJI!!!
- dlouhá dodací doba
- žádná informace o stavu objednávky
- Podvodníci na ntou
Odeslal jsem platbu 14.6. 2022 a ani dnes 26.6. 2022 nemám od obchodu žádnou zprávu o potvrzení úhrady platby, ani o termínu dodání zboží. Rovněž jsem posílal do Envt. eu mail s dotazem a nikdo nereaguje. Platba odešla řádně se všemi správnými platebními údaji.
Obchod rozhodně nedoporučuji. -
- Nikdo se mi dosud neozval! Zboží mi nedorazilo a vy mi posíláte dotazník spokojenosti? Pokud mi zboží nehodláte poslat tak mi pošlete zpět peníze, jinak to budu řešit jinak!
Myslím že jsem naletěla podvodníkům. Tento obchod nedoporučuji!!!!
Odeslala jsem platbu 3.6. 2022 a ani dnes 8.6. 2022 nemám od obchodu žádnou zprávu o úhradě platby a dodání zboží. Včera i dnes jsem posílala do Envt. eu mail s dotazem a nikdo nereaguje. Platbu jsem si kontrolovala a odešla řádně se všemi správnými platebními údaji. Obchod rozhodně nedoporučuji.
Rukavice jsem zaplatila a nic mi nepřišlo. Ani zpráva o třeba pozdějším doručení. Tak mám trochu strach.