• Kvalitní značkové zboží
    • Široký vyber
    • Rychlost
    • Ceny

Obchod rychle dodal, co jsem si objednal. Navic zbozi, ktere jsem jinde moc sehnat nemohl. Spokojenost.

• široký výběr zboží
    • věrnostní program
    • rychlé odeslání zboží
    • delší lhůta vyřízení vrácení zboží (možný důvod čerpání dovolených v době letních měsíců)

vše ok, čas i zboží

• + velký výběr produktů
    • + rychlé vyřízení objednávky
    • + komunikace

vybrané zboží jsem vracel- nevyhovující velikost

• Ochota a pohoda při zkoušení.
    • Parkovani

Jako stálý zákazník se vždy rád vracím. Pohodový a ochotný personál se znalostmi o zboží.

• velmi ochotný personál. Přijdu zas :-)

• velký obchod s ochotným personálem

• Profesionální doručení
    • Velmi přívětivý personal na prodejně Hradec Kralove
    • Komunikační problemy
    • Odkazování zákazníka na prodejnu

Má původní recenze byla záporná a nedoporučující. Především z důvodu způsobu a formy komunikace a nekomunikace zákaznického servisu. Nicméně jsem hodnocení změnil, protože kvalita dopravy a především velmi příjemná obsluha na prodejně v Hradci Králové změnila můj názor na tuto firmu.

ochotný a erudovaný obsluhující personál

Ok.

• dostupná velikost EU 48
    • sleva
    • osobní odběr blízko metra
    • nic

dostupná velikost EU 48

Byla mi chybne vypočtena cena a obchod nenalezl jiné řešení než zrušení objednávky.

Reakce obchodu Endorphinrepublic.cz

Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. Ano, prodejna udělala chybu při cenové kalkulaci balíku, proto se s Vámi domluvili na opětovném poslání za správných a výhodnějších podmínek. Pokud by tomu tak nebylo, neváhejte nás kontaktovat na [email protected]. Děkujeme ER Tým.

Při objednávce 30.6.2023 v 11:00 byl uveden termín, kdy bude kolo na prodejně Praha 8, Karlín 4.7.2023. Do dnešního dne 7.7.2023 není kolo na této prodejně. Vím, že byly dva dny svátků (St, Čt), ale to snad ví i obchod, který měl mimochodem i ve dnech svátků otevřeno.

Reakce obchodu Endorphinrepublic.cz

Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. Svátky nám ve vašem případě logistiku dopravy a následného postavení opravdu zkomplikovaly. Omlouváme se za zdržení, nicméně podle informací ze servisu bude dnes kolo k vyzvednutí. Děkujeme za pochopení. ER Tým.

Oceňuji komunikaci s obchodem.

Rychlost a spokojenost.

Ochoa obsluhy 5*

Vynikající a rychlá spolupráce při výběru, super cena za velmi kvalitní kraťasy, hlavně vložka...

jedná se o první zkušenost-vše bylo "na jedničku"