• dobré ceny,rychlost dodání

Dobrý den, děkujeme za nákup a Váš čas k napsání recenze.

V případě spokojenosti a zájmu se těšíme na Váš další nákup. Přejeme Vám pěkný den.

• Skladová a cenová dostupnost.

Rychlé jednání a dodání

Dobrý den, děkujeme za nákup a Váš čas k napsání recenze.

• Velmi dobrá komunikace. Pracovník mi poskytl účinnou pomoc s objednávkou.
    • Rychle vyřízeno. Plná spokojenost

Dobrý den, děkujeme za nákup a Váš čas k napsání recenze.

Profesionální komunikace se zákazníky je pro nás velice důležitá a rádi vám pomůžeme v případě jakýchkoliv dotazů. Zboží jsme schopni expedovat okamžitě po obdržení zaplacené objednávky do 15:00.

• VELICE MILÝ A VSTŘÍCNÝ PAN MAJITEL,RYCHLÉ DODÁNÍ

Dobrý den, děkujeme za nákup a Váš čas k napsání recenze.

Stejně jako si slušný zákazník vytvoří objednávku a ihned ji zaplatí, máme i my důvod zboží okamžitě odeslat a nezdržovat.)

Rychlost dodání, výborná komunikace.

Dobrý den, děkujeme za nákup a Váš čas k napsání recenze.

Zboží jsme schopni dodat obvykle v čase 10:00 - 13:00 vlastním rozvozem po Praze a vynikající komunikace je oboustranná.

Spokojenost,rychlost dodání, cena, velký výběr,doporučuji

Dobrý den, děkujeme za nákup a Váš čas k napsání recenze.

• Vše bylo rychlé a bezproblémové

Dobrý den, děkujeme za nákup a Váš čas k napsání recenze.

Veškeré zboží máme skladem a jsme schopni expedovat okamžitě po obdržení zaplacené objednávky do 15:00.

Balíček dorazil v pořádku a velmi rychle. Doporučuji všem

Dobrý den, děkujeme za nákup a Váš čas k napsání recenze.

Veškeré zboží máme skladem a jsme schopni expedovat okamžitě po obdržení zaplacené objednávky.

• Velmi rychlé odeslání zboží.

Dobrý den, děkujeme za nákup a Váš čas k napsání recenze.

Zaplacené a objednáné zboží do 15:00 expedujeme vždy v den objednání mimo svátky a víkendy.

přehlednost, ochota, spolehlivé balení

Dobrý den, děkujeme za nákup a Váš čas k napsání recenze.

Našla jsem to, co jsem chtěla za příjemnou cenu.

• Vše ok

Vstřícné jednání, rychlé dodání

• Rychlost odeslání
    • Dobré ceny
    • Výborná komunikace
    • Nevýhoda obchodu to není, ale dopravce nedodal zboží na místo určení dal si to klidně jinam. Objednala jsem si službu do boxu takže 24/7 a oni mě to dali kde jsou jen pár hodin a víkend zavřeno.Na to, že za to člověk platí by asi služby neměli měnit a nebo aspoň se dohodnout.Prostě určitý dopravci si dělají co chtějí.OBCHOD ZA TO NEMÚŽE ten dodržel vše na 1* Určitě objednám znovu :-)

Super obchod.

Dobrý den, děkujeme za nákup a Váš čas k napsání recenze.

Mrzí nás, že máte nepříjemnou zkušenost s BALÍKOVNOU. Problémy s doručením na BOXY mohou být způsobeny jejich přeplněnou kapacitou. Dodací lhůta zásilky se může prodloužit nebo nemusí být doručena vůbec do BOXU a bude uložena na nejbližší pobočce BALÍKOVNY.

• Super ceny
    • Zajímavá nabídka

• rychlost vyřízení, ochota

Dobrý den, děkujeme za nákup a Váš čas k napsání recenze.

super rychlost! všechno proběhlo, jak má...