• rychlost - odpoledne objednáno, navečer mi láhev byla doručena domů
    • nevím

Dobrý den, děkujeme za nákup.

Na okamžité expedici objednávek si zakládáme. Proto máme veškeré zboží skladem ke spokojenosti zákazníka.

• Měl co jiní neměli

Dobrý den, děkujeme za nákup.

Zboží se snažíme neustále rozšiřovat a doplňovat, abychom Vám mohli nabídnout co si přejete.

• Nenápadnost.

Reakce obchodu EMJA.cz

Dobrý den, děkujeme za nákup a zpětnou vazbu.

Reklamu velkou 1,5 m přímo nad vstupem do výdejny eshopu jsme doposud nepovažovali za nenápadnou stejně jako 2,5 m velké vstupní dveře. Při příchodu k domu k číslu popisnému a hlavnímu vchodu se stačí rozhlédnout a udělat 10 kroků vpravo a jste u výdeje eshopu a reklamy EMJA.cz.

Těšíme se na Váš další nákup.

Výborné je osobní vyzvednutí bez příplatku.

Dobrý den, děkujeme za nákup.

Za to, že si zákazník u nás nakoupí a ještě si objednávku osobně vyzvedne, je samozřejmostí nic si neúčtovat.

Těšíme se na Váš další nákup.

• Super komunikace, rychlé dodání. Velký výběr míst kam chci zboží doručit.

Rychlost dodání, perfektní zboží i cena

• rychlost
    • dobrá cena

• Jsou rychlý spolehlivý a mají nejlepší ceny
    • Bohužel již podruhé jsem nemohl objednat více kusů . Maximum bylo opět pouze pět kusů.

Reakce obchodu EMJA.cz

děkujeme za Vaší recenzi. V době Vaší objednávky bohužel nebylo více kusů daného zboží skladem, doplněno bylo zrovna dva dny poté. Všeobecně maximální počet kusů zboží na objednávku není limitován, pouze skladovými zásobami.

S přáním pěkného dne
    EMJA.cz

Velmi ochotny pan majitel, profesionalni jednani a pristup. Urcite si jeste nekdy objednam vino z tohoto obchodu. Doporucuji.

Rychlost

• objednávka přišla rychle
    • bohužel, moje první a zatím špatná zkušenost kvůli trvanlivosti potravin dávám mínusy, protože šlo o více produktů
    • zásilka vyzvednuta 29/3/23, 2xchipsy trvanlivost jen do 3/4/23!!!
    • zásilka vyzvednuta 29/3/23, bonboniéra Milka, trvanlivost do 18/4/23!!! Chtěla jsem darovat začátkem května, což opravdu nelze někomu darovat prošlý produkt!:-(

Reakce obchodu EMJA.cz

u zboží, kde se blíží datum minimální trvanlivosti, je tato informace uvedena u daného produktu na našem e-shopu. Datum minimální trvanlivosti však neznamená, že je produkt určen k likvidaci. Při zachování správného skladování daného produktu jej lze i nadále konzumovat. V případě nespokojenosti jste se měla obrátit přímo na nás. Vzniklou situaci jsme tak obratem mohli řešit.

• Velmi ochotné jednání a pokyny pana vedoucího jak zvládnout první objednávku.

Jeden den jsem objednal zboží, druhý den jsem převzal zásilku. Neuvěřitelné.

• Rychlé zaslání
    • Příjemná a rychlá komunikace
    • Profesionální přístup
    • I přes problémy způsobené Balíkovnou, pan majitel zboží raději dovezl osobně, aby dorazilo včas, za co mu moc děkujeme

Byl to náš první nákup a jsme moc spokojeni. Ze strany eshopu a majitele nemáme jedinou výtku. Přístup byl velmi profesionální, odeslání zboží rychlé.
    Za nás to rozhodně nebyl poslední nákup.

Reakce obchodu EMJA.cz

Za problémy s Balíkovnou na Alzabox se omlouvám, řeším to s dopravcem. Doporučuji volit Balíkovnu mimo Alzaboxy nebo raději zavolejte a dovezu osobně.)) Děkuji a přeji Vám pěkný den.