- Špatná komunikace
- Po potvrzení objednávky naprosté ticho a dlouho bez reakce, po čtrnácti dnech na můj dotaz pouze oznámení, že zboží nemají a asi nebudou mít :-(.
obchod jako takový je asi v pořádku, nejsem spokojená s artiklem - potřebovala jsem pleny pro fenu a koupila jsem pleny pro psa, které jsou mi k ničemu......to, že je mezi nimi podstatný rozdíl jsem nenašla, že by někde bylo zmíněno....
Přestože na stránkách je zboží jakože skladem, není to pravda
- osobní odběr u metra
- extra dlouhé dodací lhůty i u zboží skladem
Objednávka z 12.2. byla 24.2. stornována, zboží prý není skladem ani u dodvatele. Když zkusím v eshopu znovu objednat, píší "Osobně v Praze:pondělí 2.3., Přepravní společností:úterý 3.3."
Chápu, že může být zboží vyprodáno, ale měli mne o tom informovat hned a ne až po týdnu. Spoléhala jsem na to, kdybych to věděla včas,, mohla jsem to zařídit jinak.
Četla jsem recenze jiných nakupujících v tomto obchodě.Bylo jich hodně negativních,proto jsem objednávku zrušila.
- Špatná komunikacem s obchodem, dlouhá dodací lhůta
- Dlouhá čekací doba,přispěl jiný vzor.místo obrázku psa přišla zebra
- Nabízejí a eshopu, fyzicky zboží nemaji
Velké zklamání, po urgenci kde mám zaplacené zboží mi po několika dnech bylo sděleno, že bohužel zboží nemají.
Objednávka byla zrušena ale peníze nikde. Po napsání emailu mi bylo sděleno po několika dnech, že vratka byla předána do fakt. oddělení ale dosud peníze nepřišly. Už je to více než 14 dní. Zboží jsem si objednala jinde už ho mám dávno doma, ale od nich nemám nic, ani zboží ani peníze. -
14 dni od objednávky a zboží pořad nemám
Asi po týdnu po objednání mi volali, že nemají jednu věc z mé objednávky, objednávku jsem zachovala. Za další týden volali znovu, že nemají další věc z objednávky, tak jsem to celé zrušila.
- Hezké ceny
- Pěkný výběr
- Zboží po 10 pracovních dnech stále nemám
- Obchod nekomunikuje
- Po deseti dnech je objednávka stále ve stavu"čeká na poslední položky" ač bylo objednáno 4x stejné zboží.
- Jak je tedy na webových stránkách myšleno:Skladem
- Osobně v Praze:zítra
- Přepravní společností:pozítří?!!
- Zprávu o stavu objednávky bylo nutné si vyžádat.
Stránky jsou přehledné, otázka jak často aktualizované.
- Do dneška jsem svou objednávku neobdržela a ani mě nikdo nekontaktoval
Objednávku jsem nedostala, ani se se mnou nikdo nespojil, telefonní kontakt naprosto k ničemu.
- Špatná komunikace. Po 14 dnech stále zboží nedorazilo. Nikdo nekomunikuje. Nedoporučuji. S ČÍNY bych to tady měl rychleji
Zboží ani po 14-ti dnech nedorazilo, na žádné z uvedených tel. čísel se mi nepodařilo dovolat.
Zboží zatím nedorazilo,obchod neavizoval , že je připraveno k odběru.
- Prezentované zboží nemají
- Velmi špatná, nejspíše neexistující komunikace ze strany obchodu. Nereaguje na emaily ani na telefonáty