• Nic
    • Komunikace

Zboží jsem si objednal bude to už 14 dní a nic. Objednané zboží bylo vedeno jako skladem a dodání do pár dní. Komunikace obchodu nulová. Nedoporučuji

• dlouhá dodací doba

Od emailu , že se objednávka vyřizuje uplynul měsíc a nic se neděje.

• Pomalé jednání(pomalé odpovědi při řešení problémů).

• Zboží nepodali. Po 10 dnech jsem musela sama urgovat a dozvěděla jsem se, že něco nemají. Takže jsem vše stornovala. Nyní jsem zvědavá, jak dlouho bude trvat vrácení peněz. Nedoporučuji pro nečinnost.

Nedoporučuji pro nečinnost.

Puškohled přišel ve stříbrné barvě místo černé, takže pro myslivost nepoužitelný!Na dotaz kde došlo k chybě se prý občas stává, že dodavatel pošle stříbrnou variantu.To znamená, že zboží před odesláním nikdo nezkontroloval!

Již po několikáté mají na stránkách zboží, které ve skutečnosti nejsou schopni dodat.

• Absolutně neprofesionální.

Nejhorší zkušenost. Už NIKDY víc!!! Zboží jsem objednal koncem roku 2018, mezi svátky v době kdy měli dovolenou. Dva týdny po jejich dovolené mi volala paní že zboží vlastně skladem nemají a asi už ani mít nebudou a na co to potřebuji že se poradí s kolegou a najdou nějakou náhradu. Po týdnu jsem volal zpět jak to tedy vypadá. Paní mi začala vyprávět pohádky o tom jak ma jejich dodavatel problémy a podobně. A že to bude trvat asi 2 týdny než jim daji vědět. Tak jsem čekal, zase. Když se nikdo neozval volal jsem znovu jak to vypadá. Opět stejně pohádky a že zboží nebude. Nicméně že to nevadí, paní se poradí s kolegou až se vrátí z oběda a dá mi vědět čím by to šlo nahradit. Kolega už asi 4 týdny v kuse obědvá, protože mi se zatím nikdo neozval.

Nejvíce mě pobavilo že ještě další asi 3 týdny po oznámení že zboží už není a nebude, měli stále na svých stránka uvedeno že ho mají skladem.
    Smutné je že Night Pearl se tváři jako česky výrobce, ale bohužel jen prodávají zboží jiných výrobců na které daji své logo.

dobrý den . zboží jsem ani po 12 dnech nedostal a nemám ani info kdy dorazí

Zbozi na obrazku neodpovida realite pritom neni psano ze se jedna o ilustracni obrazek.

• Objednávka nebyla vyřízena, sice s omluvou, která nic neřeší.

dlouhá čekací doba a žádná průběžná informace o blížící se dodávce

odpověď jsem dostal až po druhé urgenci

• Umí zvednout telefon
    • Absolutně nedodržují objednací dobu

Objednala jsem si pasovací list 17.10. doručen my byl až po 3 týdnech neustálého telefonování a to 18.11. Měl být doručen společností PPL už 16.11.,ale firma zásilku nedoručila, od určité doby se řidiči nedalo dovolat a na infolince PPL mi nebyli schopni nic říct.. Takže tak.

Uvádí že zboží k dodání 3-5 dní, po 10 dnech jsem se dotázala kdy dorazí, nikdo neodpověděl

• Dlouhá dodací doba,po týdnu co jsem měl zboží objednané a zaplacené jsem se musel tel.dotazovat kde zboží je proč už nebylo dodané,paní mi řekla že ve skladu byla dovolená,že zboží odesílají dnes což taky nebyla pravda znovu jsem po dvou dnech volal zboží mi došlo až 7 pracovní den od objednání.

Zboží jsem objednala 26.11. Podotýkám, že u produktu bylo uvedeno "skladem". 1.12.jsem objednávku telefonicky urgovala. 6.12. jsem se konečně dočkala.
    Kurýr měl přijet mezi 11-13h. Ve 13h jsem mu volala, jelikož jsem potřebovala za chvíli odejít. Řekl mi, že přijede za 20 min. Přijel ve 14h.
    Není nad to, když se sejdou dvě laxní společnosti.

Zboží měli na stránkách označeno skladem. Ve skutečnosti se už ani nevyrábí.

Reakce obchodu elovec.cz

Vážený zákazníku,

je nám líto za Vámi popsanou skutečnost. Bohužel musíme otevřeně přiznat, že při objemu více jak 10tisíc skladových položek se nám v ojedinělých případech nedaří zcela bezchybně udržovat synchronizaci skladových zásob přesto, že na tomto nedostatku neustále pracujeme.

Telefonicky nabídnutá náhradní varianta poptávaného zboží Vás nezaujala, proto je velká škoda, že jste jako pravidelný zákazník nenavštívil naši prodejnu v Bystřici pod Hostýnem, kde se Vám paní majitelka vždy plně věnuje. Určitě byste k Vaší spokojenosti společně našli alternativní řešení vybraného zboží.

Omlouváme se za tento nedostatek a budeme se těšit na další setkání s Vámi.

S přátelským pozdravem
    tým Elovec.cz

• Bohužel žádné...
    • Komunikace se zákazníkem, pokud produkt nemají a na e-shopu se tváří, že je skladem...

Určitě, jsem vyjimečný případ, ale zrovna jsem věci potřeboval a kdybych se neozval, tak asi čekám do teď.

Reakce obchodu elovec.cz

Vážený zákazníku,
    je nám líto, že jste musel objednávku zrušit a Vámi objednané zboží bylo skladem v nedostatečném množství. Naši pracovníci Vás informovali o neúplnosti objednávky. Zbylé kusy dorazily v den zrušení. Každopádně pracujeme na lepší synchronizaci stavu skladových zásob a věříme, že se tento nedostatek nebude již objevovat. I přes tuto nepříjemnost budeme rádi za druhou šanci.

S přátelským pozdravem,
    tým Elovec.cz

• nedostatečná komunikace s řidičem chybí tel.spojení.13-16 převzetí ve 21hod.