- Je blízko Ostravy, ve Sviadnově
Reakce obchodu ElementStore.cz
Mrzí nás, že jste s nákupem u nás nebyl spokojen. Pracujeme na nápravě tak, aby už nedocházelo k chybám v komunikaci. S pozdravem tým ElementStore.cz
- Objednávka nevyřízena, komunikace žádná.
Reakce obchodu ElementStore.cz
Omlouváme se vám za komplikace spojené s objednávkou, zjišťovali jsme dostupnost zboží. Budeme se snažit, aby v budoucnu bylo již vše v pořádku. Děkujeme za pochopení a trpělivost :) S pozdravem tým Elementstore.cz.
- Naprostá ignorace a žádná komunikace rozhodně nedoporučuji zde něco kupovat
Reakce obchodu ElementStore.cz
Děkujeme za zpětnou vazbu, den po vašem objednání vám kolega volal, ale nebyl jste dostupný. Kolo jsme pro vás objednali u našeho dodavatele a již nám dorazilo, budeme jej co nejdříve expedovat. Bohužel dochází k prodloužení lhůt doručení u našeho dodavatele kol - Trek. Věříme, že doručení objednávky proběhne bez problémů a kolo bude dobře sloužit :) S pozdravem tým Elementstore.cz.
- Trek X-Caliber 8
- Kolo bylo v příjemné reálné slevě z cca 30 na 21
- Kolo dorazilo. O prachy jsem nepřišel
- Dlouhá doba dodání
- Ignorace mých 4 hovorů v pátek po objednání a zaplacení bez zpětného zavolání. V pondělí nezavolali a až jsem se znovu sám ozval v úterý tak mi tvrdili, že se se mnou pokoušeli spojit. Můj emai i telofon byl v objednávce...
- Na kole je jiný střed a kliky než je uvedeno v popisu
- Přední bezdušové kolo uchází, tmel v gumě ani výměna ventilku nepomohla. Uchází kolem ventilku.
- Přední vzduchová vidlice, se zničeho nic propadla jako by byla bez vzduchu a po 3 minutách jízdy se zase vrátila do stavu nafouknuté.. nechápu a důvěru v ni už nemám. Najeto 30 km
- Lak na kole nic moc. Už se mi odrhl kousek nápisu xcaliber poté co jsem kolo zvedl rukou za rám. Sem tam jsou další hrbolaté nedokonalosti pod lakem.
Zajeďte si pro kolo osobně pokud můžete. Já bohužel bydlím daleko a kvůli práci nestíhám otvíračku prodejny. Kolo od nich jsem chtěl díky hezké slevě a byli jediní kdo měli mou velikost kola.
Reakce obchodu ElementStore.cz
Omlouváme se za komplikace spojené s objednávkou kola. Vaše kolo jsme expedovali do 4 dnů, umíme to i rychleji, nicméně vzhledem k probíhající sezóně a atraktivním cenám kol se nám objednávky nakupily. Věříme, že váš další nákup u nás už proběhne bez komplikací, budeme se o to snažit! S pozdravem tým Elementstore.cz
Firma deklaruje dodání do druhého dne. Zboží bylo zaplaceno bezprostředně po objednání. Dnes je to sedmý den a i po třech urgencích zboží pořád nedorazilo.
Reakce obchodu ElementStore.cz
Omlouváme se vám za problémy s doručením vaší objednávky, které byly způsobené nespárovanou platbou. Věříme, že další nákup už proběhne bez problémů. S pozdravem tým Elementstore.cz
Kupil som si topanky v zlave, prisli mi trochu ine. Nazov modelu sa zhodoval, ale obrazky online ukazovali model z tohto roku, a prisiel nejaky starsi (skaredsi). Topanky su stale fajn a nechal som si ich, ale praktika sa mi moc nepaci.
Zboží nedorazilo a zatím , ani nevím jestli dorazí .
Objednal jsem obuv s akční cenou, ale bohužel pro mě není skladem...
Reakce obchodu ElementStore.cz
Ahoj, velice nás mrzí situace se zdržením přesunu mezi sklady, snad se ti už jezdí s botkama dobře. Kdyby cokoliv, dej nám vědět :)
- Místo přilby přišly boty.
- Obchod chybnou objednávku neřešil.
- Nezájem o zakaznika.
Reakce obchodu ElementStore.cz
Ahoj, tato nešťastná situace nás velmi mrzí. Bohužel došlo na expedici k záměně objednávek s podobnými údaji a neměli jsme možnost to zjistit, dokud se nám tvůj balíček nevrátil. Objednávku jsme ti správně odeslali jakmile to bylo možné, ale omluvu a řešení jsme ti nemohli předat telefonicky, protože tvůj telefon je nedostupný. Proto máš dárek od nás v krabici a e-mail s vysvětlením situace. Hluboce se omlouváme za způsobené komplikace a neváhej se nám ozvat.
Minimální e-mailová komunikace a nedoručení zboží po 7 pracovních dnech.
Reakce obchodu ElementStore.cz
Dobrý den, vzhledem k datu Vaší objednávky jsme dělali maximum. O nepřítomnosti jsme informovali i na webu. První pracovní den v novém roce jste byl kontaktován. Omlouváme se za komplikace. Více v našich silách nebylo. Pevně věřím v porozumění naší situace.
Přeji úspěšný rok 2022
S přátelským pozdravem
Martin z ElementStore -
Objednávka dorazila v pořádku, ale když jsem zboží chtěla vrátit, obchod nereaguje na email ani nezvedá telefon.
děkuji za zpětnou vazbu.
Při komunikaci ovšem vzniklo nedopatření a mail k nám nedorazil. Proto nebylo možná reagovat na požadavek. O pochybení jsme se tedy mohli dovědět dříve. Následně bylo řešeno telefonicky, kdy se sjednala náprava, která již byla vysvětlena a odsouhlasena.
Martin
z ElementStore -
Zboží bylo při objednávce uvedeno jako skladem. Po dotazu, jak na tom moje objednávka je, jelikož nepřišla i když už měla být doručena mi bylo sděleno, že zboží nemají.
Vrácení peněz jsem musel urgovatReakce obchodu ElementStore.cz
Dobrý den, mrzí nás, že jsme produkt již neměli skladem, velmi rychle se vyprodal.
Co se týče doručení, objednávku jste si vytvořil v sobotu v noci, my bohužel neexpedujeme objednávky o víkendu, v pondělí ráno tak nemohla být objednávka doručena. 19. v den, kdy jste nám zaslal číslo účtu jsme zadali k úhradě a 25. jste již měl peníze zpět, což jsou 3 pracovní dny. Je to standardní doba na vrácení peněz.
Doufáme, že při Vaší příští objednávce Vám budeme moci splnit Vaše požadavky. -
Na eshopu neni vyznaceno, ze zbozi neni na skladu. Po objednání a zaplacení přijde mail, ze zboží ještě nemají.
Reakce obchodu ElementStore.cz
Dobrý den, téhle recenzi zcela nerozumíme. Všechny informace o předobjednávce a termínu doručení jsou k vidění a nalezení na webu, sociálních sítích, na bannerech, v reklamě i u produktu u výběru velikosti a v popisku, především nad košíkem, než odkliknete ikonu Vložit do košíku.
Do konce dubna máme slíbenou druhou dodávku s ostatními barvami a velikostmi. Prosíme Vás proto o Vaši trpělivost a pochopení. Pokud na produkt spěcháte, neváhejte nám odepsat na náš e-mail nebo zavolat a vybereme případně jinou barevnou variantu nebo jedny z původních verzí, abyste je měla doma co nejdříve. -
Pokud mám opravdu hodnotit dodání Ponožkobot 2.0, tak musím bohužel negativně, protože mi zatím nedorazily. Měla jsem za to, že se ještě nerozesílaly...
Reakce obchodu ElementStore.cz
Dobrý den, děkujeme za objednávku, avšak se jedná o předobjednávku produktu, který bude dostupný dle webu pro všechny obchody v březnu. Jakmile bude v březnu naskladnění, budeme je zákazníkům dle předobjednávek rozesílat.
Téhle recenzi úplně nerozumíme, jelikož informace o předobjednávce a termínu doručení jsou k vidění a nalezení na webu, sociálních sítích, v reklamě i u produktu u výběru velikosti a v popisku, především nad košíkem, než odkliknete ikonu Vložit do košíku. Produkt žádný obchod v tento moment fyzicky nemá, jelikož se nachází stále ve výrobě, tudíž se momentálně nerozesílají. Co se týče dotazníku, heureka ho zasílá automaticky při každé objednávce, nehledě na to, zda se jedná o prodej nebo předprodej. -
- Obchod mně kontaktoval po 2,5 dnech od objednávky, kdy jsem spíš předpokládala doručení..extrémně otrávená zaměstnankyně mi volala, že zboží, které jsem si objednala vlastně nemají a jestli tedy chci ten zbytek, nebo jak..byla tak nepříjemná, že kdybych neměla ztrátu dnů a možnost objednat si zboží odjinud (bylo to dárek na čas) tak jí řeknu, ať si to strčí do patřičných míst a objednávku vystornuju. Přesto, že hovor proběhl v odpoledních hodinách, druhý den ráno zásilka dorazila. Pro mně s denním zpožděním - čas ne e-shopu byl pouze orientační, toho jsem si vědoma a s tím jsem i do objednávky šla, jediné, co nechápu, co se tam dělo ty tři pracovní dny, než byl někdo schopen se rozhoupat a začít něco dělat, když posléze zboží přes půl republiky doručí za několik hodin.
- Další věc je e-shop, na kterým nelze nakoupit v mobilu..chtěla jsem objednávku provést už dříve, ale byla jsem mimo civilizaci bez PC a nutnost potvrdit cookies není přes mobil možná a nejde potvrdit, ani vykliknout. Tudíž web zamrzne a je k ničemu.
Reakce obchodu ElementStore.cz
Dobrý den, velice nás mrzí, že jste s námi nebyla spokojená a omlouváme se Vám za prodlevu v komunikaci :(
Neprodleně jsme kontaktovali dodavatele, neměli jsme však pro Vás bližší informace, co Vám můžeme nabídnout, kdy produkt dorazí nebo jakou alternativu budeme mít dostupnou a čekali jsme na odpověď dodavatele, který nám měl dodat Vámi vybrané zboží. Nakonec nám napsal, že ho nemá, již mít nebude a nabídl nám jiný produkt, který měl jiný obsah.. a tak jsme Vás obratem kontaktovali až s touto informací. Chyb na mobilním webu jsme si vědomi, stále na něm pracujeme a snažíme se zlepšovat.
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Ještě jednou se omlouváme za chybu v komunikaci a pokud se rozhodnete u nás příště nakoupit, uděláme vše k Vaší spokojenosti. -
- Nejsou schopni dodat zboží které maji skladem, 3mesice na boty čekat nebudu
- Recenze na vlastních stránkách třídí, negativní tam nenajdete...
Reakce obchodu ElementStore.cz
Ahoj Patriku, je nám moc líto, že jsi s námi nebyl spokojený. Snažili jsme se situaci vyřešit nejlépe jak jsme mohli.
- Bohužel, při velkém náporu objednávek se nám již párkrát stalo, že se nám nesrovnal reálný stav skladu s webem. Snažíme se naše webové stránky zlepšovat každým dnem, ale také jsme jenom lidi.
- Recenze si v žádném případě netřídíme. Jsme vděční jak za kladné recenze, které nás zahřejí u srdíčka, tak i za záporné, díky kterým se můžeme stále zlepšovat.
Doufám, že při tvé příští objednávce ti budeme moci splnit tvé požadavky. :) -
- Obchod trénuje vaši trpělivost.
Nejsem spokojený. Druhý den po objednání mě informovali že jsem ještě nezaplatil. Že už je zboží připraveno a zabaleno a že čekají na platbu. Hned jsem to zaplatil a pořád čekám. Komunikoval jsem s obchodem přes email, ale škoda mluvit.Čekat na boty více než 10 dnů? Ještě nedorazili ,mám chuť je vrátit až přijdou.
Reakce obchodu ElementStore.cz
Ahoj Kájo, moc nás to mrzí. :/ Od začátku epidemie byl velký problém s naskladněním zboží i s dopravci, bohužel to ovlivnilo rychlost dodání zboží. Není zvykem, že by u nás zákazníci čekali na zboží déle než 3 dny, vlivem epidemie se vše zkomplikovalo. Samozřejmě to není omluva, doufáme, že se Skinnersky dobře nosí. A věříme, že při dalším nákupu změníme tvůj názor na nás. :)
- V e-shopu prodávají zboží , které nemají na skladě a nemohou ho dodat.
Reakce obchodu ElementStore.cz
Dobrý den, Františku. Od začátku epidemie byl velký problém s naskladněním zboží, výrobce neměl možnost dál vyrábět požadované zboží. to bohužel ovlivnilo rychlost dodání Vaší objednávky. Ještě jednou se moc omlouváme.
Několikrát jsem jim volala a nikdy nesplnili co slíbili. Navíc mě drze tykali, už nikdy!
Reakce obchodu ElementStore.cz
Ahoj Ivet, tuhle recenzi nechápeme. Objednávku (3 měsíce starou) jsme ti stornovali, protože se nám balíček vrátil s tím, že jsi nám dala špatné telefonní číslo. Kurýr bez telefonního čísla nedoručuje zásilky. Na ani jeden email jsi nám neodpověděla a nikdy jsi s námi po telefonu nemluvila. Pokud máš nadále zájem o botky Five Ten Guide Tennie, neváhej a kontaktuj nás. Nám se tě kontaktovat nedaří :)
- Rychlé vyřízení objednávky
- Customer Service
Byla mi doručena špatná velikost ponožkobot, beru, stane se. Proběhlo jejich vrácení s vysvětlením, že žádám o zaslání správné velikosti. Dokud nepřišel mail od přepravní společnosti o doručení balíčku, nepřišel jediný mail od obchodu samotného.
Paradoxní je, že v první zásilce byly přibaleny reklamní ponožky, kupon na další nákup a samolepky. Je to drobnost ale potěší. Přišlo mi normální toto zaslat zpět s ohledem na výměnu zboží a tomu, že vše bylo v krabičce s ponožkobotami. K mému překvapení mi zpět přišly už jen ponožkoboty bez čehokoli, navíc byly v poškozené krabičce. S ohledem na to, že mě vrácení stálo další peníze z důvodu chyby na straně obchodu, prostě očekávám alespoň nějakou snahu z jejich strany.
Obchod se prezentuje tak, že si dává záležet na customer service. Nemám ten pocit. S ohledem na to, že velká část obchodů nabízí produkt za stejnou cenu, znovu zde asi nakupovat nebudu. Bylo to velké zklamání.Reakce obchodu ElementStore.cz
Ahoj, většinou u výměn neposíláme maily, snažíme se je řešit hned obratem. Za ty ponožky a obálku se omlouvám, v tom množství výměn nejspíš skončili v zásilce někoho jiného. Chodí nám sem balíčky s věcmi nazpět i bez nich a občas se to neuhlídá.
Za poškozenou krabičku může přepravní společnost, pokud se nám vrátí poškozená krabička, měníme ji za novou.
Ještě tě určitě kontaktujeme.