- Rychlé dodání po objednání
- Výborná komunikace s obchodem, rychlé odpovědi na dotazy.
Reakce obchodu elektrocz.com
Vaše spokojenost mě moc těší a za Vaši recenzi i doporučení moc děkuji. Doufám, že se i při Vašem případném příštím nákupu obrátíte zase na nás.
Elektrocz.com - od výběru spotřebičů po výrobu celé kuchyně -
Prodejce zajistil nejen výborný zákaznický servis, ale i rychlou dopravu a instalaci o víkendu, když to bylo nutné....
Reakce obchodu elektrocz.com
jsem moc rád, že jste s nákupem u nás spokojená, že vše proběhlo dle Vašich představ a za Vaši recenzi i doporučení Vám moc děkuji. Doufám, že se můžeme v budoucnu těšit na Váš další případný nákup.
Elektrocz.com - od výběru spotřebičů po výrobu celé kuchyně -
- Rychlost od obědnání po odeslání
Reakce obchodu elektrocz.com
moc Vám děkuji za Váš nákup, recenzi i doporučení, těší mě Vaše spokojenost s naší komunikací, neváhejte se na nás kdykoliv zase obrátit.
- rychlost
- spolehlivost
- férové jednání
- skvělá komunikace
Elektrocz.com - od výběru spotřebičů po výrobu celé kuchyně -
Dobrá cena, rychlé vyřízení objednávky
- rychla komunikace
- ferovy pristup
- zajimave ceny
I kdyz nase objednavka dorazila se zavadou, zpusobenou nedostatecnym originalnim balenim, komunikace s obchodem ohledne vymeny byla rychla a bezproblemova. Moc ocenuji rychlost a komunikaci!
Reakce obchodu elektrocz.com
moc Vám děkuji za Váš nákup, doporučení a především milá slova. Snažíme se o co nejkvalitnější prozákaznický servis, jelikož Vaše spokojenost je naší prioritou, proto mě těší, že jsme na Vás udělali dobrý dojem. Kdykoliv nás neváhejte zase kontaktovat, rádi Vám s čímkoliv poradíme, ať už s výběrem nových spotřebičů, či jen chemie a příslušenství.
Jsme online každý den, včetně víkendů a to až do 23°°hod.
Přeji pěkný den,
Max. spolojenost.
Rychlost dodání.Reakce obchodu elektrocz.com
Elektrocz.com - od výběru spotřebičů po výrobu celé kuchyně -
- Inzerují zboží skladem - v mnoha případech to není to pravda. Stalo se nám to zde již podruhé!!!
Reakce obchodu elektrocz.com
děkuji za Váš nákup i recenzi. Mrzí mě Vaše nespokojenost a za vzniklé nepříjemnosti se se Vám upřímně omlouvám. Vždy se snažíme udělat maximum, aby každý zákazník odcházel spokojený, bohužel ne vždy se nám to podaří, musíme se řídit informacemi přímo od dodavatele a tentokrát se dodání opozdilo.
Děkuji a ještě jednou se Vám moc omlouvám,
Michal Jesika, elektrocz.com -
- Výborná komunikace po telefonu i během svátku
Vřele doporučuji
- Nizka cena
- V dobe psani hodnoceni uz tyden cekam na zbozi, ktere meli mit skladem
Zatím spíš nedoporučuji. Době psaní recenze už týden čekám na zboží, které mělo být na skladě, ale podle mailu ho naskladní až během příštího týdne. To ale v internetovém obchodě vůbec nebylo napsané. Vtipné je, že se po 3 dnech po objednání zboží ptali, jak jsem spokojená s obchodem.
Děkuji a ještě jednou se Vám moc omlouvám,
Michal Jesika, elektrocz.com -
- Velký výběr
- Rozumné ceny
- Nakupuji v tomto obchodě opakovaně
- Velmi rychlé dodání
Elektrocz.com - od výběru spotřebičů po výrobu celé kuchyně -
- Vynikající komunikace, objednávka rychle dodána dle požadavku, velice dobrá nabídka ve slušné cenové relaci.
S obchodem jsem byla maximálně spokojená. Zatím jsem se nesetkala s tak výbornou komunikací. Problémy s Vámi dokáží vyřešit k oboustranné spokojenosti. Rozhodně doporučuji.
Elektrocz.com - od výběru spotřebičů po výrobu celé kuchyně -
- Výborná komunikácia a hneď v ten deň až do večera
- Znížili mi cenu na tovar
- Rýchla doprava , na to že to išlo z ČR na SK
Reakce obchodu elektrocz.com
Jsme online každý den, včetně víkendů a to až do 23°°hod.
Přeji pěkný den,
- Vyhodne ceny
- Rychlost odpovedi a reakcii na emaily
- Spolahlivost pri doruceni
Elektrocz.com - od výběru spotřebičů po výrobu celé kuchyně -
- rychlost reakce obchodu a kvalita dodání zboží
- cena zboží
Obchod komunikoval velmi rychle a dokonce podal informace o doručovaném zboží a upozornil na nutnost zkontrolovat neporušenost obsahu a případně možnost reklamovat poškozené zboží při doručení. Zboží bylo dobře zabaleno a obsahovalo vše nezbytné.
rychlost, dobrá cena
Elektrocz.com - od výběru spotřebičů po výrobu celé kuchyně -
Veľmi dobrá komunikácia, expresné doručenie
Elektrocz.com - od výběru spotřebičů po výrobu celé kuchyně -
Záujem o zákazníka a vyhovenie požiadavkám,poradia,odporučia …ďakujem
Elektrocz.com - od výběru spotřebičů po výrobu celé kuchyně -
- Úžasná komunikace ze strany obchodu
Reakce obchodu elektrocz.com
jsem moc rád, že jste s nákupem u nás spokojený, že vše proběhlo dle Vašich představ a za Vaši recenzi i doporučení Vám moc děkuji. Doufám, že se můžeme v budoucnu těšit na Váš další případný nákup.
Elektrocz.com - od výběru spotřebičů po výrobu celé kuchyně -
- individuální nabídka, rychlost vyřízení objednávky
[email protected]
Elektrocz.com - od výběru spotřebičů po výrobu celé kuchyně