- I když jsem to zaplatil předem na účet, tak nějaká obava byla, ale musím říct že zbytečná, vše přišlo jak mělo.
Jedině doporučuji.
Zboží je zatím na cestě ke mě , bylo zpožděno z důvodu volna ve společnosti Bravo. Snad dorazí v pořádku.
Komunikace s obchodem dobrá, na skutečnost mne upozornili. Byl to můj první nákup, tak se doufejme nezklamu. -
Dobra cena informaci malo
- Rychlost ochota kvalita
- Přehledné, jednoduchá orientace.
Ceny na něco levné, jinak standart.
Vyhlédla jsem si zboží v předvánočním shonu, dala jsem si na doručení rezervu, ale rychlost doručení byla ohromná.
Jsou opravdu borci. ☺ -
- perfektní komunikace
přehledné stránky
výběr zboží
perfektní komunikace -
Koupila jsem pěničku mléka, před Vánoci, kdy by se dalo očekávat, že zakoupené zboží bude sloužit jako dárek. Přišla mi roztrhaná krabička, kus byl i vytržený, pomuchlané a krabice od dopravce byla nepoškozená a druhý koupený výrobek byl úplně v pořádku, takže na dopravce to neshodí. Mrzí mě, že se nikdo neobtěžoval zatelefonovat, zda by mi to nevadilo, že to takhle dojde ... kdyby to bylo pro mě, bylo by mi to fuk. Ale naštěstí už na takovéto zacházení nejsem zvyklá a to se ještě budu modlit, aby až si o Vánocích bude obdarovaný chtít napěnit mléko, aby to fungovalo ... a zde už nic ... protože, co přijde příště???
Reakce obchodu Elektro-Star
výrobky z našeho obchodu odchází v nepoškozeném obalu. Snažíme se zboží důkladně zabalit, abychom předešli případnému poškození zboží přepravní službou. Pokud by byl obal výrobku poškozen, určitě bychom Vás informovali. Pokud nejste s pěničem spokojená, máte samozřejmě právo na vrácení.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Lavičková Dana
Elektro-star.cz -
Výhodná nabídka oproti konkurenci.
Všechno v pořádku. Doporučuji.
s obchodem jsem byla spokojená
- spokojenost
- perfektní a super rychlé vyřízení objednávky
vřele doporučuji
- Brzy doručeno a vše v pořádku
- rychlost,kvalita,komunikace
- Vše proběhlo podle očekávání, žádné potíže.
- nevím
- Rozumná cena
Absolutní spokojenost
- vše v pořádku,rychlé dodání
- Velmi rychle vyřízeni objednávky
- Super