cekame u pres tyden na zasilku
Reakce obchodu Elektro-Star
děkujeme za Vaší recenzi.
Vaše objednávka z 12.5.2024 byla na zboží s dodáním 3-5 pracovních dnů. Objednávka byla vyřízena a předána přepravní společnosti 16.5.2024. Bohužel se dodání zásilky zřejmě o 1 den prodloužilo. Za komplikace se velice omlouváme.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Elektro-star.cz -
Nemůžu posoudit, když mi zboží nedošlo
Reakce obchodu Elektro-Star
Vaše objednávka byla vyřízena v termínu 3-5 dní. Chyba bohužel nastala na straně přepravní společnosti. Na dohledání Vaší zásilky pracujeme.
Elektro-star.cz -
Hodnocení bylo odstraněno – zákaznice hodnotí nákup v jiném eshopu.
Koupila jsem pěničku mléka, před Vánoci, kdy by se dalo očekávat, že zakoupené zboží bude sloužit jako dárek. Přišla mi roztrhaná krabička, kus byl i vytržený, pomuchlané a krabice od dopravce byla nepoškozená a druhý koupený výrobek byl úplně v pořádku, takže na dopravce to neshodí. Mrzí mě, že se nikdo neobtěžoval zatelefonovat, zda by mi to nevadilo, že to takhle dojde ... kdyby to bylo pro mě, bylo by mi to fuk. Ale naštěstí už na takovéto zacházení nejsem zvyklá a to se ještě budu modlit, aby až si o Vánocích bude obdarovaný chtít napěnit mléko, aby to fungovalo ... a zde už nic ... protože, co přijde příště???
Reakce obchodu Elektro-Star
výrobky z našeho obchodu odchází v nepoškozeném obalu. Snažíme se zboží důkladně zabalit, abychom předešli případnému poškození zboží přepravní službou. Pokud by byl obal výrobku poškozen, určitě bychom Vás informovali. Pokud nejste s pěničem spokojená, máte samozřejmě právo na vrácení.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Lavičková Dana
Elektro-star.cz -
nerschopný obchod ,tedy pouze překupník ,časově absolutně nezvládá objednávky !!!! již nikdy více
děkujeme Vám za recenzi.
Velice se omlouváme za pozdní dodání Vaší objednávky, ale u výrobku byla uvedena dodací lhůta 2-3 pracovní dny. Bohužel nám dodavatel posunul termín naskladnění a zásilka byla odeslána o 1 den později.
Za vzniklé nepříjemnosti se Vám omlouváme.
S pozdravem tým obchodu Elektro-star. -
V zásilce nebyla přiložena faktura ani dodací list, na vyžádání mi byl obchodem elektronicky zaslán naskenovaný nečitelný pokladní doklad. Doprava nepřivezla zboží ve slíbeném termínu, ale až druhý den.
Reakce obchodu Elektro-Star
k zasílanému zboží běžně přikládáme prodejní doklad, mohlo tedy dojít k tomu, že jste ho omylem vyhodila spolu s přepravním obalem.
Na vyžádání jsme Vám jej zaslali elektronicky, za kvalitu se samozřejmě omlouváme a zasíláme Vám jej ještě jednou.
Co se týče dopravy, bohužel nejsme schopni dodací lhůtu ovlivnit.
Dopravce zásilky běžně doručuje do druhého dne, ale v době před Vánoci se může z kapacitních důvodů tato lhůta prodloužit.
Elektro-star -
POZOR. Reklamují zboží,které nemají.
- špatně zabalení a neuplnost produktu
pomalé řešení reklamace
Reakce obchodu Elektro-Star
jak jsme již spolu telefonicky komunikovali - výrobek jste nezakoupil na našem e-shopu, Vaše recenze tak nenáleží našemu obchodu.
Elektro-star.cz -
zboží nebylo skladem i když na webových stránkách bylo nabízeno...po týdnu jsme objednávku stornovala
Reakce obchodu Elektro-Star
Dobrý den, včas jsme Vás informovali o dostupnosti objednaného zboží a nabídli Vám adekvátní náhradu. Zboží je na stránkách uvedeno s dostupností, ne skladem. Na náhradní model jste nereagovala, Vaše objednávka tedy byla stornována. Elektro-Star.cz
Objednané zboží dorazilo rychle a včas, problém byl v tom, že krabička výrobku zřejmě ležela někde na vlhku, dešti, nebo byla zasažena povodněmi...Měl to být dárek pro dceru kamarádky, takže mě to velmi rozladilo, nicméně do obchodu jsem volala, mluvit se mnou nechtěli, na email mi odpověděli, ať pošlu zboží zpět, že mi vrátí peníze...Myslím si, že mi měli předem zavolat a říct, v jakém stavu zboží je. Já totiž nejsem sponzor české pošty, i když v tomto případě pošta prostě fungovala na jedničku. Byl to můj 1. a zároveň poslední nákup v tomto obchodě. Nedoporučuji!!!
- I když jsem zboží ihned zaplatil,do stejné banky,tak mě ho nedoručili,ani se neozvali !!!
Reakce obchodu Elektro-Star
Dobrý den, ještě jednou se omlouváme za časovou prodlevu v dodání zboží. Chyba je na naší straně, Vaší platbu jsme přehlédli. Po první urgenci Vám bylo zboží ihned zasláno! Děkujeme za pochopení. Hezký den Monika Šourová Elektro-star.cz
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- nejlepší cena
- objednané zboží již nebylo