Zboží přišlo mechanicky poškozené, přestože bylo zabaleno naprosto bezchybně (menší krabice se zbožím byla umístěna v další krabici). Dělá to na mne dojem, že bylo již poškozené odesláno.
Obchod přistoupil na navrhované snížení kupní ceny o 10%.Reakce obchodu Elektro-MH
Vážený zákazníku,děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás,že bylo zboží poškozeno.Nevíme kdy k poškození došlo,ale takové zboží bychom neodeslali.O takový výrobek zákazník nestojí a doprava je drahá. Elektro-MH
- termín dodání
Reakce obchodu Elektro-MH
Dobrý den. Děkujeme za Váš názor. Termín dodání byl dodržen podle způsobu dopravy,který jste si zvolil.Pro rychlejší způsob dodání byly k dispozici jiné varianty dopravy.Elektro-MH
- Objednala jsem mlýnek na sůl a pepř 2v1,fungoval asi 1 minutu a již nejde. Budu to posílat zpět na reklamaci o opět budu platit poštovné. Příště asi raději budu nakupovat v kamenném obchodě. Doufám,že mi alespoň uznate reklamaci a vrátíte peníze.Děkuji Bočková
Reakce obchodu Elektro-MH
Dobrý den,děkujeme za Vaši reakci. Nefunkčnost mlýnku nás mrzí,reklamaci samozřejmě vyřídíme a máte nárok i na proplacení dopravy zboží k reklamaci. Elektro-MH
Zboží dorazilo , ale obal byl poškozen .
- široký sortiment
zboží došlo poškozené
bylo zřejmě již použito a vráceno
solidnost se brzo ukáže,kdy vrátí finance vč.poštovného
již nikdy bych nekoupil podobné zboží takto internetemReakce obchodu Elektro-MH
Je nám líto,že zákazník obdržel vadný kus. I přes veškerou snahu se vždy nedá zabránit tomu,aby se zboží nepoškodilo dopravou,případně nemělo výrobní vadu. Zákazníkům vždy zasíláme zboží nové,nepoužité. Jiné počínání by bylo pro prodejce nevýhodné,vzhledem k tomu,že prodejce platí nákladnou dopravu případných reklamací od zákazníka,které vyřizujeme ve velmi krátkých lhůtách.Máme i kamennou prodejnu,kde je možné zboží vidět a vyzkoušet.Tomuto zákazníkovi jsme objednané zboží navíc zasílali na naše náklady opakovaně,jelikož odmítl převzetí zboží od řidiče balíkové služby. O to víc nás mrzí taková uživatelská recenze. Elektro-MH
- udavání nepravdivých informací o výrobku(bezpečnostní termostat tam žádný neni)
- topidlo je životu nebezpečné: je zaměněn fázový vodič s nulovým (již v napájecí šňůře)je to u obou topidel tak to asi nebude náhoda. Kdyby mi topidlo nedošlo poškozené (upadlý kontakt na jedné z topných spirál) tak bych to asi nezjistil.
Reakce obchodu Elektro-MH
Informace uvedené u jednotlivých výrobků poskytuje dodavatel.Výrobek má označení CE a RoHS.Do výrobků bohužel nevidíme.Topidlo bylo staženo z prodeje a dáno k přezkoumání. Nevíme proč nás zákazník nekontaktoval formou reklamace.Každopádně za tyto informace děkujeme.Elektro-MH
Zboží dorazilo funkční. Konvice je krásná jenže...na jedné straně je asi 1.5cm dlouhý škrábanec až na kov a na druhé je dost ošoupaná. Pokud konvici člověk nezkoumá nebo se nekouká moc z blízka, tak to není skoro vidět. Ale dost to naštve. V obchodě by měli své zboží před odesláním lépe kontrolovat. Na konvici byly viditelné otisky prstů, takže konvice byla z krabice před odesláním vytažená.
Reakce obchodu Elektro-MH
Jestliže je zboží poškozené,můžete požadovat jeho výměnu za jiné.Bohužel není možné každý kus před odesláním detailně kontrolovat.Zboží může být poškozeno již z výroby nebo od dodavatele.Za nepříjemnost se omluváme. Elektro-MH
- Ceny, ale pozor na to, co vám přijde.
- Došel neoriginální liquid bůhvíjakého složení (Dekang ani náhodou), málem mi rozleptal krk, takže liquidy odsud nebrat.
Kromě liquidů možná ok, mně dorazil zmetek. Ale kvůli stovce ho vracet nebudu.
Reakce obchodu Elektro-MH
E-liquidy jsou originaly od výrobce Dekang distribuované firmou Microcig.Původ je možné doložit certifikátem a fakturou.
- dlouhá dodací doba
jinak o.k
Reakce obchodu Elektro-MH
Doba odeslání z našeho obchodu je uvedena u každého výrobku. Zboží,které je skladem, je odesíláno následující pracovní den. jestliže má výrobek dadací lhůtu delší,zákazník má tuto informaci k dispozici.Delší dodací lhůta na zboží,které není skladem, je obvykle 3 pracovní dny. O jiných termínech dodání je zákazník vždy informován.
- Nevím
- Žádné
Prodávají co jnim dodavatel dodá a zboží nedělá to co je deklarováno na videu a jinde.
Reakce obchodu Elektro-MH
Nevíme co chtěl zákazník touto recezní sdělit. Rozhodně žádná videa zatím na stránkách našeho obchodu nemáme.
- Cena a rychlost dodání
- nic jsem nenašel
- rychlost a přehlednost vyřízení objednávky
- Nejste upozorněni na to, že zboží tak jak ho koupíte neslouží hned ke svému účelu, ale musíte k němu dokoupit další doplňky. V mém případě se jednalo o kancelářské zářivkové těleso bez startéru a kondenzátoru.
Kupujte zboží, které dobře znáte.
Reakce obchodu Elektro-MH
Náš obchod neprodává světelnou techniku.
- rychlost dodání
- zakoupené zbozi neodpovidalo nabidce na fotografii