- Vse v poradku
Naprostá spokojenost ve všech ohledech.
Zajímavá nabídka i cena.
- jeden den objednala druhý den dostala paráda
- Rychlé dodání zboží, spokojenost.
Příjemná bavlnaa a pěkný střih . Jsem velice spokojená.
Reakce obchodu Prádlo Elegant
děkujeme Vám za recenzi na náš e-shop a za pochvalu, za kterou jsme upřímně rádi. Potěšilo nás, že jste s nákupem velice spokojená.
- rychlost, komunikace
Reakce obchodu Prádlo Elegant
děkujeme Vám za hodnocení nákupu a za pět hvězdiček. Potěšil/a jste nás. Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Oddělení zákaznické podpory ELEGANT.cz -
Nakupovala jsem poprvé.Rukavice moc hezký.Sedi dobře.Rychlé doručení.
Reakce obchodu Prádlo Elegant
děkujeme za Váš čas věnovaný recenzi na náš e-shop. Jsme rádi, že jste spokojená s rukavicemi a potěšilo nás, že oceňujete také rychlé doručení.
Oddělení zákaznické podpory ELEGANT.cz -
Děkuji za vstřícné jednání. V tomto obchodu nakupuji opakovaně a vždy je vše v pohodě.
Reakce obchodu Prádlo Elegant
moc Vám děkujeme za Vaši recenzi na náš e-shop. Velmi nás těší, že jste spokojená s naším obchodem a nakupujete opakovaně. Zpětná vazba jako ta Vaše nás vždy potěší.
Přejeme Vám krásný den!
Reakce obchodu Prádlo Elegant
děkujeme Vám za zpětnou vazbu k našemu e-shopu. Moc nás těší, že jste spokojen/á s rychlostí doručení zboží.
Přejeme Vám krásný den,
Oddělení zákaznické podpory ELEGANT.cz -
- Nakupují již delší dobu, zboží odpovídá popisu a dorazí vždy brzy.
Reakce obchodu Prádlo Elegant
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Velmi nás těší, že jste dlouhodobě spokojen/á s nákupem u nás a také s rychlým doručení.
Přejeme Vám krásný den!
Oddělení zákaznické podpory ELEGANT.cz -
Kupovala jsem poprvé, můžu vše chválit. Pyžama jsou kvalitní, doufám že bude sedět velikost, je to totiž dárek.
Reakce obchodu Prádlo Elegant
moc Vám děkujeme za Vaši milou recenzi! Máme radost, že jste s našimi pyžamy spokojená, a věříme, že velikost bude perfektně sedět. Doufáme, že dárek udělá radost.
- Vše k naprosté spokojenosti
Dobrý den, paní Jano,
Děkujeme za Vaši recenzi! Moc nás těší, že jste byla naprosto spokojena. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!
- Kvalita na 100%.
Reakce obchodu Prádlo Elegant
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme velmi rádi, že jste byl/a spokojený/á s kvalitou. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou a motivací do další práce. Těšíme se na Vaši další návštěvu!
Oddělení zákaznické podpory ELEGANT.cz -
dobrý,včas dodáno to co bylo požádováno
Reakce obchodu Prádlo Elegant
děkujeme Vám za vaši recenzi! Jsme rádi, že vše probíhalo podle vašich očekávání – včas a dle požadavků. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těšíme se na další spolupráci.
Rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu Prádlo Elegant
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byl/a spokojen/a s rychlým vyřízením objednávky. Snažíme se vždy poskytovat co nejlepší služby a Vaše zpětná vazba nás motivuje k dalšímu zlepšování. Těšíme se na Vaši další návštěvu!
rychlé objednání,brzké dodání
Dobrý den, paní Ivo,
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlým vyřízením objednávky. Snažíme se vždy poskytovat co nejlepší služby a Vaše zpětná vazba nás motivuje k dalšímu zlepšování. Těšíme se na Vaši další návštěvu!
- rychlost dodání
- Krásné zboží a pěkný výběr. U jednoho kusu mi neseděla velikost - oceňuji jednoduchost vrácení, kdy si na jejich webu načtete číslo objednávky a do půl minuty máte vše zařízené a vytisknutý štítek k vratce.
Reakce obchodu Prádlo Elegant
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s výběrem zboží a že se Vám líbila jednoduchost procesu vrácení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a jsme rádi, že jsme Vám mohli usnadnit vrácení produktu. Doufáme, že se na naše stránky vrátíte a najdete u nás další skvělé kousky. Děkujeme za Vaši důvěru!
Vše v naprostém pořádku.