Po provedeni platby ji obchod potvrdil. Od te doby 10 dnu zadna reakce a zbozi rovnez neprislo. Muze jit o objektivni priciny,ale o komplikacich by prodejce mohl alespon informovat.

Reakce obchodu EkoNákup

Vážený zákazníku,
    omlouváme se za nedopatření při dodání Vámi objednané ručně vyráběné zavlažovací keramické nádoby OLLA. Příčinu jsme Vám již s omluvou vysvětlili v emailové komunikaci. Situace byla způsobena skokovým nárůstem poptávek u výrobce o stejném víkendu, kdy přišla i Vaše objednávka (vlivem článku v Zahrádkáři, jak jsme se později od zákazníků dozvěděli). V důsledku toho jsme na webu u tohoto produktu změnili dodací lhůty, avšak vzhledem k situaci s koronavirem a z toho vyplývající personální nouzi jsme své zákazníky o této změně vyrozuměli se zpožděním, což nás mrzí.

Snažíme se vyhovět a dodávat zboží ke spokojenosti Vás, zákazníků, jak jsme doposud zvyklí. U OLLA nádob jsme však nyní zcela závislí s dodáním na výrobci. Výrobce je malá česká firma, která v loňském roce rozjela ruční výrobu jako první v ČR, kapacitně vyrábí na maximum, přesto je poptávka v těchto dnech násobná oproti jejich současným možnostem.

Doufáme, že přes vzniklé nedopatření budete s nádobou OLLA spokojen a budeme rádi za zpětnou vazbu s používáním tohoto u nás unikátního výrobku.

S přáním všeho dobrého
    Kateřina Hodková| Vedoucí kanceláře a e-shopu Ekonakup.cz

Zboží stále nedorazilo.

Reakce obchodu EkoNákup

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši recenzi zde na Heureka. Pomohla nám zjistit po následné telefonické domluvě s Vámi, že jsme Vám nedopatřením nezaslali email potvrzující storno Vaší objednávky, za což se tímto ještě jedou omlouváme. Vzniklé nedorozumění jsme napravili zasláním písemného potvrzení storna obratem po telefonickém objasnění.
    Zboží jsme Vám však nemohli zaslat, neboť jste objednávku sám stornoval z důvodu nesouhlasu s cenou dopravy Toptrans s tím, že jste si kompostér objednal u prodejce s nižší cenou dopravy.

Věřím, že Vám námi vyvinutý a vyráběný modřínový kompostér JERY slouží ku spokojenosti a budeme rádi za zpětnou vazbu, která nám umožňuje stále vylepšovat naše výrobky i služby.

S úctou
    Kateřina Hodková| Vedoucí kanceláře a e-shopu Ekonakup.cz / EKODOMOV

• Zboží mi vůbec nedorazilo, ani tři týdny od objednání, čekám na vracení peněz.

Nespokojenost!! Zloději!

Doručeno jiné zboží, než bylo objednano, a za vyšší cenu. Reakce na reklamaci jsem se nedočkala.

Objednávka potvrzena 30.7. 2018 a do dnešního dne žádná reakce:-(

Nemám co hodnotit.