- Rychlé bezproblémové doručení zboží.
- Obchod funguje velice dobře
- rychlé odeslání, bez problémů
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Děkujeme, že dáváte vědět i ostatním. Snažíme se dlouhodobě si udržet vysoký standard klientského servisu. Jsme rádi, že to potvrzujete :)
Rychlé dodání, bezproblémový nákup
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Jsme rádi, že si ceníte našeho přístupu. Snažíme se vám nákup co nejvíce zpříjemnit. Děkujeme!
- Rychlost dodání
- Sortiment
Spokojenost, rychlost dodání a nabízený sortiment, který odebíráme.
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Taková slova nás vždy potěší! Děkujeme
Kvúli věku a artroze v kolenech oceňuji dodání až domů.
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Komfort promítáme do všech našich služeb. Děkujeme, že se dělíte s ostatními
- Super ceny na eko vyrobky. Nakupuju opakovane a vzdy vyjde nejlevneji.
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Nízké ceny se snažíme držet, patří to mezi naše benefity. Jsme rádi, že to oceňujete.
rychlá komunikace, platba, doručení
dostatečně široká nabídka obchodu - na jednom místě jsme nakoupili vše potřebnéReakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Naši nabídku neustále rozšiřujeme. Pokud by Vám v budoucnu cokoliv v nabídce chybělo, napište nám. Rádi do sortimentu zařadíme.
Vše v pořádku, rychlé odeslání, děkuji.
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
I my děkujeme, že patříte mezi naše zákazníky. Snažíme se držet si perfektní služby. Rádi Vás u nás zase uvidíme :)
- Tuto prodejnu úplně miluji .
Tuto prodejnu opravdu miluji . Objednávám už po několikáté .
Kolikrát si říkám ,ze není možné ,aby byli tak rychlí . Zboží super . Řekla bych nejlevnější na trhu . Jediné co jim to totálně kazí,je dopravce Balikovna !
Ale to je moje chyba ,ze jsem si objednala zrovna tuto přepravní společnost ,už nikdy víc .Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Taková krásná slova, děkujeme! Náš tým se snaží, aby se objednávky vyřizovaly co nejdříve. Někdy to není snadné, někdy nám kazí reputaci právě dopravce, ale jak by to vypadalo, kdyby vše bylo jen dokonalé? :) Balíkovně zůstáváme věrni, protože jejich rychlost dodání zatím není překonána...ačkoliv, jak píšete, někdy se chybička vloudí. Po několika týdnech pátrání, proč se to stává, jsme vysledovali, že problém u Balíkovny mají převážně velké balíky, pro které není velká kapacita ve výdejních boxech. I proto nabízíme další způsoby doručení, protože "každý podle svého gusta..."
Rychlost, spolehlivost.
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Mockrát děkujeme za pochvalu!
- Velmi rychlé dodání, skvělé ceny, čím dál větší výběr.
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Ano ano, snažíme se každý týden přidat novinku. Zásobovací auta nám praskají ve švech, ale i přesto se nějaké to místečko pro novinku najde. Oceníme i zprávu, co byste si přáli přidat. Zatím milujeme všechno, co je k jídlu. Nejvyšší kvalita pochoutek nás nutí vždy zabřednout do oddělení s jídlem :)
- Velice rychlé doručení
- Skvělá komunikace
- Doporučuji všemi deseti :-)
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
A my všemi deseti za doporučení děkujeme. Je to krásné ocenění pro celý náš tým...
dobrá komunikace, rychlé dodání zboží
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Mockrát děkujeme, že se dělíte i s ostatními... Snažíme se být perfektní ve dne, v noci.
super, vše v pořádku
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
To je super, že jste ráda. Děkujeme :)
- Ekologicky zabaleno
- Rychle doruceno
- Kvalitni produkty
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Rychlost a kvalita patří mezi naše nejdůležitější benefity. Ekologické balení je samozřejmost. Přeci jen není potřeba dávat do oběhu další a další odpad...
osobní přístup, rychlá komunikace online i po telefonu a vyhovění "všem" přáním
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Náš zákazník, náš pán. Moc rádi vyjdeme vstříc i těm nejnáročnějším zákazníkům. Proč taky ne? Ohýbat skutečnosti je pro nás maličkost...
Přehlednost, rychlé zaslání, cenově přijatelné
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Děkujeme za pochvalu. I na přehlednosti neustále pracujeme, a to proto, že každý týden přidáváme nové a nové zboží a někdy zjistíme, že by to chtělo víc členit, víc různorodit, prostě víc předělat. Jsme rádi, že se nám to daří!
- Velky vyber zbozi za dobre ceny
- Rychle dodani
Vse super, doporucuji!
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Každé doporučení nás hřeje na srdíčku. Je to k nezaplacení. Děkujeme!
- Naprosto excelentní rychlost vyrizeni objednavky
- Komunikace (velice dobra informovanost o stavu objednavky)
- Ceny
- Sortiment
Nakupuji zde pravidelne věci do domácnosti (Non-toxic domácnost) a pokaždé top zkušenost. Líbí se mi sortiment (možná bych ocenila, pokud by dali do nabídky čistě NT věci, ověřené, určitě by získali nové zákazníky, a kompromisní domácí prostředky by byly sólo).
Jinak proste super od začátku do konce.Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Mockrát děkujeme za excelentní vyčerpávající přiblížení, jaké to u nás je. Těší nás, že jste spokojená. Některé čistě NT věci jsme přidali, a stále pokračujeme. Rádi Vás u nás zase uvidíme.