Zatím ksem spokojená

• Dobře vše ušité domyslene suprově sedi
    • O žádné nevim

• Velice ochotne jednani firmy se zakaznikem
    • rychle doručení

Spokojen.

Kupovala jsem zde poprvé. Objednala jsem si 2 různé oodprsenky ve stejné velikosti. Jedna seděke výborně, druhá je malá. Telefonicky jsem domluvila výměnu a vrátila přes Zásilkovnu. Hodnotím pozitivně komunikaci s obchodem, překvapilo mě, že vrácení zboží přes Zásilkovnu je s poplatkem. Jinde jsem se s tím nesetkala.

Konkrétní zboží jsem zde našla za nejvýhodnější cenu.
    Obchod proběhl ok, doporučuji.

• Výhoda obchodu

Pěkné, dobrý materiál,moc se mi líbí.

Velký výběr, rychlost dodání

rychlé dodání , kvalita

Jako vždy, zboží došlo v pořádku a kvalitní.

Spodní díl sedí,ale vršek velký na objem.A celkově nesedí.Jelikož už brzy jedem na dovolenou,plavky jsem si nechala,ale musím hodně upravovat.Jaký bude výsledek,to nevím.Nejsem spokojená.

Reakce obchodu ekapo.cz

Dobrý den paní Nováčková,

mrzí nás, že horní díl plavek nesedl. Před objednáním doporučujeme ověřit rozměry v přiložené velikostní tabulce - plavky Gerrard jsou vhodné pro velikost poprsí F, tj. pro velký košíček.
    Na rozměry v tabulkách se můžete spolehnout - všechny rozměry přeměřujeme. V případě nejistoty Vám rády poradíme na zákaznické lince.
    S přáním hezkého dne
    za eKAPO tým
    Ing. Iva Turečková
    www.ekapo.cz

100%spokojenost

S obchodem jsem velmi spokojena.

Vše ok

Dobrý den. Zboží dorazilo v pořádku. Běžně si kupuji slipy 2XL - 3XL. Od vás jsem objednal 4XL a zboží bylo malé. Vůbec neodpovídala velikost. Zboží posílám zpět, doufám že mi budou vráceny peníze. A co poštovné ? 2

Reakce obchodu ekapo.cz

moc nás mrzí, že prádlo nepadlo dle Vašich představ. Každý výrobce má své vlastní velikostní tabulky a střihy, vždy také záleží na osobní preferenci zákazníka - někdo má rád prádlo upnuté, jiný spíše volnější.
    V každém případě - jakmile obdržíme prádlo zpět, vystavíme dobropis a vrátíme Vám peníze zpět. Jak jsme Vás již informovali telefonicky, samozřejmě včetně poštovného.
    Je nám líto, že trenkoslipy nepadly, při příštích nákupech rádi s velikostí poradíme.
    Přeji Vám za náš tým krásný zbytek léta
    Iva Turečková
    www.ekapo.cz

Objednávka byla rychle vyřízená

Super výběr velikostí zboží a dobrá cena.

• Velký výběr za slušnou cenu

Jsem spokojená, zboží přišlo rychle a v pořádku.

Žádný problém, velká spolehlivost a ochota.