Ke 4 distančním podložkám, každá z nich o 6 šteftech, baleno 2 sady po dvou, mi bylo přibaleno v jedné sadě 11 a ve druhé sadě 10 matic. Chybí 3 matice a hlavně vysvětlení, proč někdo nedokáže napočítat do 24 a zkontrolovat si zboží, které odesílá.
Reakce obchodu Eibach 24
Dobrý den pane Macíku,
pokud v balení chyběly matice, jedná se o pochybení lidského faktoru v expedici výrobce Eibach v Německu, kterou není problém obratem napravit a chybějící matice Vám zaslat zdarma. Postačí nám zavolat na kontaktní telefon či na email [email protected] zaslat tuto informaci. S přáním fajn dne, Martin Hák, Eibach24 -
- dlouha dodaci doba
Shop ukazuje skladem... takze kazdy rozumny clovek pocita s tim ze kdyz je skladem tak druhy max treti den (u malych prodejcu) dojde k expredici
Bohuzel zbozi je vyexpedovano po tydnu takze priste radeji Escape 6 nebo HPPReakce obchodu Eibach 24
Dobrý den pane Andrýsku, děkujeme za Vaši recenzi. Nyní v plné sezóně se může doba dodání některých produktů prodloužit, prostě a jednoduše je toho moc. Zboží jste objednal v sobotu, v pondělí jsme se pustili do zpracování objednávky, ve čtvrtek předali do expedice, pátek si vyzvedl přepravce. tým Eibach24