- možnost ražby dle vlastního textu
- Kvalitní zpracování, ruční výroba
- Osobní přístup
- Made in Czech
- originální kvalitní zboží
- osobní kontakt s prodejcem za účelem doladění designu
- rychlost doručení zboží
- vzhled
- kvalita
parada
- úžasná ochota - taška do týdne vyrobena
Je to již moje 4. zakázka a vždy nejvyšší spokojenost. Tři tašky odešly
do Anglie a tam je každý obdivuje. -
- Rychlé vyřízení objednávky, ochotný personál, nádherné zboží!!
- perfektní domluva, ochota a vstrictnost
Černá kabelka mi byla poslána se světlou kapsou uvnitř (všechny kabelky jsou tak vyráběny). Pro mnohé lidi prkotina pro mě problém. Po vstřícné komunikaci s obchodem mi byla vyrobena nová s černou kapsou. Je úžasná. Spokojenost!:-)
- rychlost
- spolehlivost
- bezproblémovost
Protože jsem ( podle svých kamarádů) staromodní, mám ráda klasické noviny, dopisy psané rukou atd. Kabelku jsem si koupila právě pro její jedinečnost.., ale co mě úplně nejvíc dostalo a úplně nejvíc mile překvapilo bylo poděkování psané na papíře rukou pisatele. Přístup právě proto hodnotím za 100 bodů z 10 ( deseti) Mmch. Kabelka je nádherná !
Myslela jsem si, že bude hezky zabalená jako jsem to viděla na fotografiích. Ale přišla jen ve zmačkané tašce a obyčejné krabici. Ale dorazila v pořádku, takže jsem spokojená.
Originální a skvěle zpracované zboží. Celá rodina už nenosí přes rameno nic jiného než Eggo.
- Možnost osobního vyzvednutí, možnost platit kartou.
Úžasné zboží - krásné a kvalitní zpracování, příjemná komunikace s obchodem.
Velmi příjemné jednání, všechno proběhlo jak mělo. Mohu doporučit, kabelka je nádherná a splnila očekávání.
- Ochota
V obchodě jsem nakupovala už dvakrát a byla jsem moc spokojena. Takhle skvělý přístup a ochotu jsem už dlouho nikde nezažila. Navíc zboží,které mi přišlo je úžasné a těším se na další nákup.
- Vychází vstříc všem dalším požadavkům
- Příjemná obsluha
- Rychlé zpracování nestandardní objednávky
- Kvalitní zpracování a dlouhá záruka
Jsem velmi spokojený s výsledným produktem a se službou, která s nákupem byla spojená. Komunikace probíhala na výbornou.
- Zboží jsem si mohla vyzvednout do 2 dnů a slečna v obchodě byla velmi milá
Krasna kabelka, v pevnem baliku, zabalena do papiroveho sacku, super, ze bez plastu to taky jde.
Jsou prostě skvělí, vyrábí nádherné a kvalitní věci s duší. Přístup k zákazníkovi je na dnešní dobu nevídaný. :) Děkuji, že taková firma funguje a doufám, že dlouho bude.