Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• možnost ražby dle vlastního textu
    • Kvalitní zpracování, ruční výroba
    • Osobní přístup
    • Made in Czech

• originální kvalitní zboží

• osobní kontakt s prodejcem za účelem doladění designu
    • rychlost doručení zboží
    • vzhled
    • kvalita

parada

• úžasná ochota - taška do týdne vyrobena

Je to již moje 4. zakázka a vždy nejvyšší spokojenost. Tři tašky odešly
    do Anglie a tam je každý obdivuje.

• Rychlé vyřízení objednávky, ochotný personál, nádherné zboží!!

• perfektní domluva, ochota a vstrictnost

Černá kabelka mi byla poslána se světlou kapsou uvnitř (všechny kabelky jsou tak vyráběny). Pro mnohé lidi prkotina pro mě problém. Po vstřícné komunikaci s obchodem mi byla vyrobena nová s černou kapsou. Je úžasná. Spokojenost!:-)

• rychlost
    • spolehlivost
    • bezproblémovost

Protože jsem ( podle svých kamarádů) staromodní, mám ráda klasické noviny, dopisy psané rukou atd. Kabelku jsem si koupila právě pro její jedinečnost.., ale co mě úplně nejvíc dostalo a úplně nejvíc mile překvapilo bylo poděkování psané na papíře rukou pisatele. Přístup právě proto hodnotím za 100 bodů z 10 ( deseti) Mmch. Kabelka je nádherná !

Myslela jsem si, že bude hezky zabalená jako jsem to viděla na fotografiích. Ale přišla jen ve zmačkané tašce a obyčejné krabici. Ale dorazila v pořádku, takže jsem spokojená.

Originální a skvěle zpracované zboží. Celá rodina už nenosí přes rameno nic jiného než Eggo.

• Možnost osobního vyzvednutí, možnost platit kartou.

Úžasné zboží - krásné a kvalitní zpracování, příjemná komunikace s obchodem.

Velmi příjemné jednání, všechno proběhlo jak mělo. Mohu doporučit, kabelka je nádherná a splnila očekávání.

• Ochota

V obchodě jsem nakupovala už dvakrát a byla jsem moc spokojena. Takhle skvělý přístup a ochotu jsem už dlouho nikde nezažila. Navíc zboží,které mi přišlo je úžasné a těším se na další nákup.

• Vychází vstříc všem dalším požadavkům
    • Příjemná obsluha
    • Rychlé zpracování nestandardní objednávky
    • Kvalitní zpracování a dlouhá záruka

Jsem velmi spokojený s výsledným produktem a se službou, která s nákupem byla spojená. Komunikace probíhala na výbornou.

• Zboží jsem si mohla vyzvednout do 2 dnů a slečna v obchodě byla velmi milá

Krasna kabelka, v pevnem baliku, zabalena do papiroveho sacku, super, ze bez plastu to taky jde.

Jsou prostě skvělí, vyrábí nádherné a kvalitní věci s duší. Přístup k zákazníkovi je na dnešní dobu nevídaný. :) Děkuji, že taková firma funguje a doufám, že dlouho bude.