• Very poor

Moje zkušenost byla špatná. 1) Objednané zboží nebylo skladem, proto jsem objednal alternativu. Když dorazil, byl vadný. 2) Neobdržel jsem fakturu. 3) Když zboží dorazilo, nebylo dobře zabalené a zpětně mi byly zaslány staré zásoby. 4) Sdělil jsem to vašim kancelářím a reklamační oddělení bylo přinejmenším neformální. informace o vrácení chyběly a formulář pro vrácení nebyl správně naformátován. trvalo mi dlouho, než jsem se srovnal. 5) Bylo to před Vánoci a pro někoho to byl dárek. 6) Způsob, jakým tato společnost podniká, je otřesný a nikdy vás nikomu nedoporučím.

Zboží bylo doručeno a však jiné než jsem objednal jiná barva, po reklamaci mi bylo zděleno ať zboží zašlu na zpět. Jedná se o nadměrnou zásilku. A obchod komunikuje pouze po e-mail, naprosto neprofesionální přístup ke klientovi.

Pred tydnem jsem si objednal elektrokolobezku a stale nic. Obchod nereaguje!!Nikdy vic!!

• Milý a ochotný pan po telefonu
    • Nekvalitní zboží

Dobrý den, koupil jsem koloběžku EcoWheel ER26 2x800W, první den co přišla, jsem ji jel projet u po vesnici.. po prvních 7 km přestal fungovat přední motor… tak jsem koloběžku poslal do servisu, s tím že mi to opraví a vyzkoušejí funkčnost předního motoru, co mi pán tvrdil do telefonu.
    Po týdnu mi přijela zpátky a 4 dny jezdila jako nová, 5 den jedu po silnici do práce(stejně jako 4 dny před tím), vjedu na kruháč a opět přestane fungovat přední kolo/motor… jet za mnou auto.. tak nevím jak to dopadne…
    Tak nevím jestli je chyba na straně servisu, nebo se prostě zbavujete nekvalitního zboží, které vás zradí když to nejméně čekáte, ještě na dost blbý místě (kruháč na rušné silnici poblíž sjezdu u dálnice, navíc 10km od domova)
    Pokud uvažujete nad koupí e-koloběžky, zkusil bych se možna spíš mrknout na jiné stránky.. (npř. Eco vehicle)
    možná tam jsou o par tisíc dražší, ale aspoň jsou spolehlivé a nemusíte se bát že vás to někde nechá a že každý druhy týden budete posílat svoji koloběžku do servisu..

• zboží nemají vůbec zkontrolováno jestli je pořádku

Obchod asi dobrý, ale jednání personálu otřesné !!! Zákazníka si vůbec neváží, paní arogantní, neochotná , zákazník ať zaplatí a pak už se ho co nejdříve zbavit a když je něco potřeba ať si to řeší sám . Hlavně aby ona už s tím neměla práci.

• Výrazný kaz na celém obchodu byl ten, že ke zboží prodejce nedodal žádný návod k obsluze. Bez tohoto návodu je opravdu velmi těžké stroj uvést do chodu. Připadal jsem si jak když máte oživit GOLEMA a nemáte šem.......

• Na českém trhu dobrá cena, jen proto čekám.

Nabízejí zboží označene skladem, ale to nemají. Ani po upozornění nebyla změna na e-shopu provedena.

• nekomunikace

Stornoval jsem objednávku protože daný výrobek nebyl skladem ačkoli na webu prezentovali že je skladem. Je to již 18 dní a peníze zpět stále neposlali. Urgoval jsem několikrát.

Reakce obchodu EcoWheel

omlouváme se za komplikace.

Tým EcoWheel

Sedátko ku Hoverboardu nefunkcne po prvom zvezeni, diely nezapadali do seba, materiály zlej kvality, Hoverboard nespĺňa moje očakávania, nečakal som nič výnimočné ale toto je úplný odpad... skúšal som reklamáciu, ale nemôžem nikde nájsť faktúru

Reakce obchodu EcoWheel

Vaší objednávce se budeme věnovat a pokusíme se o vyřešení situace.

Tým EcoWheel

Do dnesního dne 29.5.2023 nebyla zaslána faktura ani záruční list.
    Zakoupená baterie nemá parametry nové !!!!!!
    Je pravděpodobně staršího data.

• Cena
    • Katastrofální komunikace. Termín dodání: inzerují max do 72 hodin- realita je taková, že jim to trvalo 20dní od objednání!!!!

Jinak koloběžka na pohled určitě dobre, tedy za 3 !!! Ale ..... kvalita provedení KATASTROFA! První jízda- upadl přední brzdič! Dále , koloběžka při jízdě hrozně poskakuje, tlumiče, které jsou na ní namontovane jsou opravdu jen na oko a pro blbce jako jsem já, kteří věřili, že tam jsou k něčemu a ne k ničemu! Absolutne bez funkce!!! Blinkry přestali fungovat po 3ti jízdě! Zadni blatník a v něm prilepena kabeláž pro Z svetlo se neustále uvolňuje, následně dře o pneu Z kola!!!! Mistri prodejci udávají, že vyjede kopec o stoupání cca 20-25*! Totální hloupost- domu mi vede kopec o stoupání 10* a v půlce kopce se téměř zastavím a silou vule ho vyjedu! Takže lež jako Andrej....! Dojezd : uvádí 45 km - tak na to úplně zapomeňte! Realita je kolem 15km max 20km když na tom pojede někdo kdo vazi 30kg!!! Rychlost uvádí 50km - blbost ! 40km/h z kopce max!!!! Nikomu ji nedoporučuji! Vyhozené prachy!!!!!

mrzí nás Vaše zkušenost.
    Pokoušeli jsme se Vás kontaktovat s řešením telefonicky i emailem, ale bez odezvy.

Tým EcoWheel

• Při možnosti placení předem byla platba obchodem potvrzena až šestý kalendářní den
    • Ačkoli se obchod chlubí doručením do 48 hodin, případně do 72, je tomu už týden a zboží, řádně zaplacené, pořád nikde
    • Při objednávce koloběžky mnou vybraný s typ nebyl skladem, přestože internetové stránky hrdě hlásí, že skladem je. V pondělí tento týden jsem to slečně, která mi ohledně toho volala i oznámil, a ačkoli jsem s výměnou za jiný typ souhlasil, na stránkách je mnou původně vybraný stále uveden jako 'skladem'.
    • Objednané zboží stále v nedohlednu a přesto mi byl zaslán dotazník spokojenosti, nemám tedy jinou možnost, než být velmi nespokojen

Pokud máte rádi nejistotu a loterie, obchod vřele doporučuji, pokud chcete seriózní jednání, budete se muset poohlédnout někde jinde.

Asi dobry

• Dobrá komunikace
    • Trvá dlouho, než se spáruje platba v systému - můj případ 3 dny
    • po dalších 2 pracovních dnech byla koloběžka předána přepravci
    • nedostatečně zabaleno, kolobežka přišla v roztrhnuté krabici, naštěstí bez vlivu na obsah

Přesně po týdnu od zaplacení mi byla koloběžka doručena službou TopTrans (komplikovanější z důvodu že se nedá platit kartou, nevíte přesný čas, pokud nezavoláte řidiči).
    Když jsem se ozval, dostal jsem zpetnou vazbu i informaci o potvrzení spárování platby v jejich systému, dále i informaci, kdy bude kolobežka předána přepravci. Nebýt toho dlouhého čekání na systém a předání, byla by zkušenost skvělá.

Reakce obchodu EcoWheel

moc se omlouváme za problémy se spárováním a především s dopravou.
    Měla by vždy dorazit SMS s kontaktem na řidiče a předběžným časem.

• Sortiment/nabídka
    • Cena
    • Příjemné a profesionální jednání po telefonu
    • Záruka
    • Pozdní doručení
    • Nedostatečná komunikace korespondencí

Jediný obchod v nabídce který má kolobežku za přijatelnou cennu, prvotní potvrzení objednávky po telefonu za plusové body. Na zprávu přes stránky doposud nezodpovězeno.

Chapu že jsem kolobežku kupoval ze sekce bazar, kde je logické že příslibený čas dodání (do 72 hodin) bude lehce delší, jenže objednávku jsem podal 16.6. A stále kolobežku doma nemám. Což už mi přijde jako dost pozdní dodání.

Už jen fakt že email s požadavkem o recenzi přišel dříve než zboží je důkazem mé námitky.

Pozdní dodání by mi nevadilo, pokud by mé očekávání bylo nastaveno na 7-14 dní. Tím že i u bazarove sekce bylo napsáno dodání do 3 dnů, jsem nucen odeslat recenzi tuto.

Reakce obchodu EcoWheel

za komplikace s dopravou zboží se velice omlouváme.

Tým EcoWheel

• Absolutní nezájem a neochota vůči zákazníkům

Vážený zákazníku,

telefonní číslo v objednávce je nefunkční a na email nám nebylo odpovězeno.
    Bohužel Vás není možné kontaktovat.