- dodaní velice rychlé a dobře zabalené
- Rychlé spolehlivé doručení
- výrobek naprosto v pořádku
- Velmi příznivé poplatky i za dobírku
zatím nic
- Velký výběr
- Dobré ceny
- rychlé doručení
dobré
Zatím nemůžu hodnotit,ještě jsem nemohla vyzkoušet.
Komunikace s obchodem perfektní. -
- Vše rychle a bez problému
Produkt dorucen obratem.
- rychlost dodání
- u eko obchodu bych očekávala, že nebudou používat pěnové vyplňovací kuličky- ač jsem do poznámky napsala, že si je nepřeji, stejně jsem jich pár v balíku našla (spolu s vycpávkovým papírem). Použití klasické lepící pásky (místo papírové) mě také zarazilo...
Reakce obchodu ECOprodukty.cz
Dobrý den paní Bohempová,
děkujeme za Vaše hodnocení. Co se týká expedice, volíme vždy nejvhodnější obal, aby nedošlo k poškození zásilky. Jako výplň pro křehké zboží používáme zelené eco vločky floopak green, který je rozložitelný do 5 let. Nepoužíváme plastové vločky.
V případě, že by nebyl balíček dostatečně vyplněn a došlo by k poškození křehkého zboží, pak by dopravce neuznal případnou reklamaci.
Více zde: https://www.ecoprodukty.cz/proc-nakoupit/balime-ekologicky.php
tým ECOprodukty.cz -
- Vše bez problému
- Dobrý výběr a cena, rychlost zaslání zboží, spolehlivost.
Rychlost, v naprostém pořádku
Bezproblémový a rychlý obchod, slušné ceny.
- Rychlost a kvalita vyřízení
vše ok, velmi rychlé jednání
Rychlá reakce
- Komunikace s obchodem
- ---
- Rychlost dodání
- rychlost dodání
Dobrá komunikace
Nevýhoda - velká krabice na malý obsahReakce obchodu ECOprodukty.cz
Dobrý den paní Kochaníčková,
děkujeme za Vaše hodnocení. Pro expedici, volíme vždy nejvhodnější obal, aby nedošlo k poškození zásilky. V maximální míře se snažíme posílat již v použitých krabicích, které jsou mnohdy větší než výrobek potřebuje.
tým ECOprodukty.cz -
- Vůbec se mi nelíbil způsob balení balíku. Vzhledem k velikosti lahvičky, bych očekávala menší balík a hlavně bez tak obrovského množství jakési polystyrenové drtě. Když ECO tak EKO. A mohla být i papírová lepenka ☝
Reakce obchodu ECOprodukty.cz
Dobrý den paní Martjuševová,
děkujeme za Vaše hodnocení. Píšete, že v balení bylo spousta polystyrenové drtě. Naše firma nepoužívá jako obalový materiál polystyrenovou drť.
Jako výplň pro křehké zboží používáme zelené eco vločky floopak green, který je rozložitelný do 5 let. Více zde: https://www.ecoprodukty.cz/proc-nakoupit/balime-ekologicky.php
Co se týká expedice, volíme vždy nejvhodnější obal, aby nedošlo k poškození zásilky. V maximální míře se snažíme posílat již v použitých krabicích, které jsou mnohdy větší než výrobek potřebuje.
tým ECOprodukty.cz