• Jinde hledanou polozku nemeli.
    • Info, ze se muzu stat fanouskem na FB zaslano emailem jako komentar k objednavce bez moznosti odhlaseni. Nechci to dostavat.
    • Nechtel jsem tohle vyplnovat, presto prislo.
    • Neprehledny eshop, objednavka.

Děkujeme za Vaše hodnocení,
    Ad položka - jinde ji stěží v CZ najdete, neboť jsme speciálka.
    Ad doručení - objednávku jste učinil 2x , načež jsme Vám volali pro upřesnění, která vlastně platí ( Vaše odpověď - v té 1. jsem zapomněl uvést firemní údaje) .
    Ad doručení- objednáte-li ve středu 27.3. večer, my následující den expedujeme , načež následují 4 dny Velikonočních svátků, nemůžete zboží očekávat na druhý den...... co k tomu dodat ?
    Ad fanoušek FB - je uvedeno až v závěru automatického mailu, kdy předcházející informace se týkají zakoupených produktů a všeho , co se týká čteček. Pokud nechcete vyplňovat formuláře zaslané Heurékou , je dobré toto označit v závěru obj. procesu, který se Vás na toto ptá. Těžko se vyjádřit k větě "Nepřehledný eshop, objednávka"

• Arogantní komunikace
    • Nemožnost platby online

Pouze krátce -opis vzájemné komunikace ( s vynecháním osobních údajů) :

Dne 2020-01-21 13:36, ....................... napsal:
    dlouhá doba dodání v porovnání s ostatními obchody mne nutí k dotazu:
    bylo již zboží vyexpedováno?
    Pokud ne, kdy bude???!

Dne 2020-01-21 14:42, [email protected] napsal:

včera jsme obdrželi platbu a dnes byla obj. expedována. V čem spatřujete dlouhou dobu dodání?

S přáním pěkného dne

tým internetového obchodu eBook-ctecky.cz
    Specialisté na čtečky elektronických knih a příslušenství k
    >> nim.

Jak je patrno : zboží objednáno v pátek 17.1.2020, platba připsána v pondělí 20.1.2020, expedice 21.1.2020. Názor , nechť si udělá každý sám .

• rychlost, přehlednost

Kupovala jsem čtečku v tomto obchodě, výhodná cena a rychlost dodání bylo plusem. Skutečně zboží dorazilo velmi brzy. Protože mi čtečka nesedla, vrátila jsem ji během tří dnů. Do této chvíle vše bez problémů. Bohužel mi na účet přišla cena ponížena o jakési poplatky poštovné a nevím co. kontaktovala jsem prodejce, že požaduji navrácení plné ceny, jelikož zboží jsem vracela v pořádku, a bez závad v zákonné lhůtě, což mi prodejce potvrdil. Ovšem plnou cenu odmítá vrátit, jelikož "zboží bylo vybaleno" - netuším jak zboží odzkoušet pokud ho nerozbalíte, a "těžko se prodává dalším zákazníkům, pokud bylo vybaleno" což ale podle zákona není můj problém. Prodejce se odvolává na "své" upravené obchodní podmínky, kde má uvedeno, že je oprávněn snížit cenu, což dle informací právníka a litery zákona pravda není. Od té doby je komunikace nulová, peníze nedorazily. Je mi jasné, že se nejedná o závratnou sumu, ale chování prodejce je nekorektní. Budu řešit přes ČOI.
    Tento obchod lze doporučit jen v případě, že jste nadšení a spokojení.

Reakce obchodu eBook-ctecky.cz

Vážená paní L. P., píšící tuto recenzi anonymně.
    To, co zde píšete není pravdou.
    Naopak naše chování bylo velmi korektní do doby, než jste začala vznášet poněkud " nestandartní" požadavky, které sama krásně definujete ve větě ... cit.: Bohužel mi na účet přišla cena ponížena o jakési poplatky poštovné a nevím co..... . Přišla Vám na účet plná cena za objednané a následně vrácené zboží ! Jen zákon na ochranu osobních údajů nám zde nedovoluje zveřejnit celou vzájemnou e-mailovou komunikaci tak, aby zde byly ostatní e-shopy varovány.

• dodání zboží

12.12. jsem objednal čtečku a dnes je 2.1. a stále nic. Pod stromeček to už asi nestihnu...

Dobrý den pane J.B.
    Vaši objednávku evidujeme jako vyexpedovanou dne 14.12. a zároveň jako neuhrazenou z čehož vyplývá , že ji s největší pravděpodobností ztratil dopravce.
    Samozřejmě ihned začneme pátrat co se zásilkou stalo, leč možná by to chtělo ze strany zákazníka ( potvrzovací mail o vyexpedování Vám byl doručen) jednat v horizontu několika dní nikoli s třítýdenním odstupem.

• Specialista na ctecky
    • Cena postovneho.
    • 20x vetsi balik na zbozi nez bylo potreba(docela to byla komplikace cestou z posty.)
    • Kdybych nevznesl dotaz,tak jeste ted nevim,na jaky ucet zaplatit?

Reakce obchodu eBook-ctecky.cz

- cena dopravy pouze kopíruje reálné náklady, které nám účtují jednotliví přepravci
    - čtečky, jako křehká zařízení, balíme "bezpečně" , což drtivá většina kupujících vítá (viz.zcela náhodou předchozí recenze).
    - platební údaje jsou uvedeny v závěrečném potvrzovacím mailu, který je doručován automaticky každému zákazníkovi.

zboží doručeno na jinou, než udanou adresu

Reakce obchodu eBook-ctecky.cz

software e-shopu obsluze neumožňuje měnit osobní údaje ( kromě sortimentu zboží) objednatele. Tudíž, zboží bylo doručeno na Vámi zadanou adresu dodání. Zkontrolovat údaje objednávky můžete na doručené faktuře.

• málo doplňujících fotek u zboží,
    • koupili jsme obal na čtečku knih, nebyla z nejlevnějších a má prohnuté zavírací horní desky, proto si zboží budu raději vybírat v obchodě než na internetu, zboží alespoň vidím a předem vím, co si kupuji.

raději vidět zboží a osahat si ho, než kupovat podle obrázku, protože vždy je to spíš překvapení, co dorazí.

• zboží není v češtině nemá české menu

Reakce obchodu eBook-ctecky.cz

Dobrý den, v popisu produktu je uvedeno, že čtečka v základu nemá české menu. Český návod k zařízení naleznete přiložený ze zadní strany krabice čtečky. S pozdravem tým ebook-ctecky.cz

vše proběhlo v naprostém pořádku, ale při rozbalení zboží jsem byla nemile překvapena zboží bylo na vnitřní straně hodně poškrábané
    vracet se mi to nevyplatí, ale jsem hodně zklamaná.

• Dobré ceny
    • Obchod komunikuje se zákazníkem
    • Rozbalené zboží, které jeví známky používání obchod nabízí jako nové, bez jakéhokoliv upozornění.
    • Obchod argumentuje, že se nejedná o vratku od předchozího zákazníka, ale o zboží vystavené na prodejně (čti předváděčka se sníženým life-cycle baterie)

První zaslanou čtečku jsem po emailové korespondenci s obchodem vrátil zpět. Důvod viz slabiny výše + problém s nasvícením displeje. Při vratce jsem postupoval dle instrukcí obchodu, což ve výsledku znamená vícenáklady 132Kč za poštovné (cenná zásilka). Ve formuláři i v emailu jsem uvedl, že si přeji výměnu za jiný kus, který bude opravdu nový a nerozbalený. Obchod poslal novou čtečku obratem, právě dorazila. Bohužel opět rozbalené zboží, tentokrát se spoustou otisků prstů, ušpiněným displejem a lehkým škrábancem tamtéž. Čtečku podruhé vracet nebudu - za to vynaložené úsilí a vícenáklady mi to opravdu nestojí...

Reakce obchodu eBook-ctecky.cz

Dobrý den, bohužel nejsme schopni zaručit, že čtečka přijde z výroby v perfektním stavu. U nás na prodejně čtečka rozbalena nebyla, kdyby ano, určitě bychom Vám neposlali ušpiněnou a poškrábanou čtečku zvláště po předchozí nespokojenosti. Můžeme Vám nabídnout výměnu a proplacení poštovného. Za nepříjemnosti se omlouváme. S pozdravem tým ebook-ctecky.cz

• čtečkám chyběl návod a museli jsme si je nechat nainstalovat v kamenném obchodě

Reakce obchodu eBook-ctecky.cz

Dobrý den, návod ke své čtečce naleznete na přiloženém DVD ve složce návody. S pozdravem, Martina za ebook-ctecky.cz

• na webových stránkách obchodu jsem si nevšiml, zda je zboží skladem, tato informace chybí_zaplatil jsem za zboží a zatím za 1,5 týdne ho nemám

měla by být informace, zda je zboží skladem

• nemá skladem svůj hlavní sortiment - čtečky ani obaly na ně.

nemá smysl s ním ztrácet čas, zboží lze bez problémů objednat jinde.

• Nemožnost zpětného volání zákazníkovi.
    • Musel jsme čekat a platit hovro, při tom, když oper. něco vyhledávala. Chladné vystupování při telefonování

Celkem dobý obchod, ale bylo by možné i vylepšovat.
    Jinde jsme zboží objednal a do 3 dnů bylo doma. Platna stejná a donání zboží stejné, Rychlost doručení oproti Vám asi tak o 300Pct. rychlejší.
    Škoda pro Vás i pro mne, ztratil jsem týden.

Objednala jsem zboží, po dvou pracovních dnech se ozvala slečna, že poslala špatné zboží a pošle správné. Opět po dalších dvou pracovních dnech jsem vznesla písemný dotaz, jak pokračuje moje objednávka. Další pracovní den mi bylo sděleno, že zboží není.

Po nákupu mě hned v pondělí kontaktovali, že čtečku nemají, že přijde během týdne a dají mi vědět. Následně se ozvali až druhý týden v pátek, že čtečka není, zda chci objednávku zrušit. Což jsem samořejmě udělal. Kdyby mi alespoň nabýdli jinou barvu čtečky, nejspíš bych jí vzal, nestalo se. V obchodu již nejspíš nenakoupím.

• Rychlé dodání.
    • NEVÝHODA: Nevím proč v ČR je v zařízení většna ůvšehoů RUSKY?

Nedoporučil.
    Návod až na CD. V zařízení většinou vše RUSKY!

• Rychlost dodání
    • Neuplné informace o prodávaném zboží

V případě E-čtečky PocketBook je dodána bez nainstalovaného sfw.pro české uživatele,
    samotná instalace ze stránek je těžkopádná a popsané návody nejsou úplně pravdivé a přesné.Pro počítačově neználého uživatele docela neřešitelné!!!!!

Reakce obchodu eBook-ctecky.cz

Dobrý den. S Vaším hodnocením se nestotožňujeme a rád bych uvedl důvody, které nás k tomu vedou. Předpokládám, že zmíněné "dodána bez nainstalovaného sfw pro českého uživatele" myslíte předčítání v českém jazyce a že se jedná o čtečku PocketBook 622 (protože české menu je samozřejmě v přístroji od výroby a uživatel si jazyk vybírá hned v prvním kroku po prvním zapnutí přístroje). Nikde v popisu produktu vysloveně neuvádíme, že je české předčítání nahrané od výroby. Naopak v popisu zboží je viditelně označený odkaz na návod, jak české předčítání do čtečky nainstalovat. V našem (obrázkovém!) návodu na blogu je uvedeno, že se vztahuje k verzi FW3.2, která byla v době psaní nejaktuálnější a cituji "Nižší verze firmware by neměla mít na postup instalace a funkčnost předčítání vliv, ale třeba to BUDE VE VYŠŠÍCH VERZÍCH ZPRACOVÁNO JINAK – lépe". Což se nakonec také stalo, v aktuální verzi 4 (která není momentálně dodávána v přístroji, ale uživatel musí její instalaci sám spustit či alespoň potvrdit - tedy by měl alespoň lehce vědět, co dělá a že nový FW může přinést změny), funguje instalace českého předčítání jinak - výrazně jednodušeji. Pokud jste měl(a) jako "počítačově neznalý uživatel" nebo jakkoliv jinak zdatný uživatel problém s výrobkem od nás, nejjednodušší cesta by pro příště byla přímo nás s problémem kontaktovat - rádi bychom pomohli situaci vyřešit. Ohledně této záležitosti se nám ozval pouze jeden zákazník - tomu jsme poskytli (myslím, že rychlou) technickou podporu a návod jak na to. Doufám, že to nejste vy :-) Ad. "neúplné informace" - nikdy asi nebude možné k výrobkům podávat úplné informace, ač se o to snažíme (tisíce stránek by asi nikdo nepsal a ani nečetl). Řekl bych, že jde uvést pouze podstatné informace a ani ty (i když je jich méně než "úplných") mnozí nezaregistrují. Nemyslím si, že by uvedené skutečnosti měli znamenat nedoporučení našeho obchodu, ale to ať posoudí každý sám a třeba jinde dostanete opravdu lepší podporu než náš blog, naše fórum, naše obrázkové návody, naše vlastní texty k produktům a podporu, kterou se snažíme poskytovat našim zákazníkům.

Balení lampičky Kandle Flex neobsahovalo dvě náhradní baterie CR2032, ačkoliv jsou jeho nedílnou součástí. Podle tavru krabičky jsem nebyl jsem první, kdo ji otevřel.

Reakce obchodu eBook-ctecky.cz

Dobrý den. Velice nás mrzí, pokud jste neobdržel(a) vše, co mělo být součástí balení. Také nás mrzí, že jste nás nekontaktoval(a) ihned po zjištění této situace a napřímo, abychom o takovém případu věděli a mohli jej urychleně napravit. Věřte, že bychom se o to snažili (a snažíme i teď - již jsme obeslali možné zákazníky). Ač vylučujeme, že bychom Vám prodali jiný než nový kus (použité zboží prodáváme striktně označené jako bazarové), mohlo se stát, že se nám od dodavatele dostalo ne zrovna 100% balení výrobku. Pokud se nám ozvete na email či telefonicky, rádi zařídíme zaslání náhradních baterií - bohužel v tuto chvíli nevíme, o jakou objednávku se jednalo. Ještě jednou se omlouváme za komplikace. /// Zákazníka jsme nakonec "odhalili" a zaslali mu nové baterie poštou na naše náklady.

• dobrá cena
    • komunikace

Jediné, co poslali, byl e-mail potvrzující objednávku.

Reakce obchodu eBook-ctecky.cz

Dobrý den. Neevidujeme žádnou starší nevyřízenou objednávku na dobírku, ani se nám nikdo neozval s informací, že mu nebylo zboží dodáno (což i kontrolujeme, takže je to skoro vyloučeno). Objednávky na dobírku expedujeme v podstatě ihned a zákazníkovi vždy co nejrychleji emailem uvádíme, kdy bude jeho objednávka vyřízena a kdy bude doručena. Déle nezaplacené objednávky s platbou předem upozorňujeme nejdříve emailem, ve většině případů poté ještě obvoláváme telefonicky. Nemáme důvod nevyřídit objednávky co nejrychleji a dodat zboží v co nejkratší lhůtě. Ač se dotyčný nepodepsal, jde o "ověřeného zákazníka", takže nákup u nás provedl, mám své tušení o koho jde, nicméně bych to zde nerad rozmazával - ne vždy však musí být chyba pouze na straně obchodníka... Přesto děkujeme za "recenzi", i když s ní nesouhlasíme, svým způsobem nás obohatila a posune zase o krůček dále ve vylepšování procesů uvnitř našeho e-shopu.