Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

• Nechápu proč nemáte na malý krabičky malý pytlíky. Moje krabička by se vešla do pytlíku 3x.

Milý Davide,
    mrzí nás, že jste nebyl spokojen s balením Vaší zásilky. Nejmenší balení máme v současnosti bublinkové obálky C13 o rozměru 15x21cm a zároveň se snažíme recyklovat veškeré obaly, které k nám doputují. Nicméně může se stát, že nějaký obal zrovna dojde a tak zboží zabalíme, do jiného obalu, co je aktuálně nejvhodnější, abychom mohli zboží odeslat. Pokud Vám i přesto balení nevyhovuje můžete se za námi zastavit na výdejním místě v Pardubicích, kde máme veškeré zboží skladem. Rádi Vám zboží vydáme bez použití jakéhokoliv obalu.

Za tým Earplugs Lucie

• poslali uplne jine zbozi
    • respekt k zakaznikovi a jeho casu nic moc

Reakce obchodu Earplugs

mrzí nás, že jste s námi nebyl spokojen. Bohužel se stala chyba při balení objednávky a bylo Vám odesláno jiné zboží. Jednalo se o objednávku ve vánoční špičce a s objednávkami nám pomáhali brigádníci, kteří nemají stoprocentní znalost našeho sortimentu. Chápeme, že je nepříjemné chybné zboží vracet místo toho abyste měl radost ze své objednávky. Ještě jednou se omlouváme za komplikace.

tým Earplugs

Jedna položka nákupu nebyla nakonec skladem. Došla informace po pozdějším zaslání. Nicméně zatím nepřišlo nic

Hezký den,
    bohužel ve Vaší objednávce byl produkt, který byl na e-shopu ve stavu "Momentálně nedostupné - Skladem do 31.5.2021". Tekutý chlorofyl je momentálně velmi nedostatkové zboží a ani výrobci nestíhají doručovat. Aby se však na všechny naše zákazníky dostalo, umožnili jsme předobjednávky. Krátce po přijetí Vaší objednávky jsme Vás informovali e-mailem o nedostupnosti zboží s dotazem, zda si přejete počkat až bude vše skladem a poslat vše najednou, nebo zda chcete objednávku rozdělit. Bohužel jsme od Vás dosud neobdrželi odpověď, tudíž čekáme na naskladnění chybějícího zboží. Pokud si přejete objednávku rozdělit, odpovězte nám prosím na zaslaný e-mail.
    Děkujeme a přejeme hezký den

Za Earplugs.cz Lucie

Objednávka i doučení proběhlo v pořádku.Bohužel špunty do uší nejsou tak zvukotěsmé :(

Reakce obchodu Earplugs

mrzí nás negativní recenze i přes spokojenost s objednávkou i doručením. Prověřili jsme Vámi objednané zboží - špunty do uší Quies. Tyto špunty mají výši utlumení cca 27dB (uvedeno v popisu produktu), což opravdu nepatří mezi nejvyšší, mají však výhodu toho, že jsou voskové a tvarovatelné a maximálně se tak přizpůsobí uchu. Pokud byste potřebovala špunty s vyšším utlumením, je potřeba vybírat ze špuntů s utlumením 32dB a více. Takové utlumení mají ale špunty pěnové. I ty naleznete na našem e-shopu.
    Za tým Earplugs

Lucie

Spunty jsou velmi nepohodlne a neucinne.

Reakce obchodu Earplugs

děkujeme za vaše hodnocení. Vybrat vhodné špunty je někdy běh na dlouhou trať. Pokud máte citlivější nebo užší ušní kanálky, tak obzvlášť. Pokud stále nevíte, které špunty jsou pro vás ty nejlepší, vyzkoušejte náš Earplugs Starter Pack, ve kterém najdete 17 párů vzorků špuntů do uší různých velikostí a různých výší utlumení. Jistě tak najdete ty pro vás nejvhodnější.
    Za Earplugs.cz Lucie

• Nebezpečné, opatrně vyndavejte, ať si nezpůsobíte bolest ucha na týden
    • Netlumí téměř žádné zvuky, raději si pořiďte obyčejné špunty z lékárny
    • Při vyndavání vzniká podtlak, opatrně,ať si neublížíte!
    • Při nespokojenosti Vám nevrátí z hygienických důvodů žádné peníze

špunty jsem vyzkoušela a netlumí téměř vůbec žádné zvuky, chrápání i auta z ulice jsou dále slyšet. Navíc při vyndání špuntu vznikl v uchu podtlak a týden mám problém s uchem, mám ho zalehlé, bolí a špatně slyším, budu muset jít k lékaři. Jelikož jsem špunty zkusila, prodejce mi odmítl vrátit peníze z hygienických důvodů.

Reakce obchodu Earplugs

Dobrý den, děkuji za Vaše hodnocení produktu.

Při vrácení zboží se řídíme zákonem, konkrétně § 1837 občanského zákoníku, kdy nelze odstoupit od kupní smlouvy o dodávce zboží v uzavřeném obalu, které spotřebitel z obalu vyňal a z hygienických důvodů jej není možné vrátit. Zákon chrání nejen nás, ale i další zákazníky. Nemůžeme prodat špunty dalším kupujícím, pokud se nám vrátí špinavé od ušního mazu. Stejně tak byste Vy nechtěla obdržet použité špunty do uší.

Před použitím špuntů je nutné si přečíst přiložené instrukce v češtině. Ano při vysouvání je nutné postupovat pomalu a točivým pohybem špunty vyndat, aby nedošlo k poškození ušního bubínku. Pokud máte nyní ucho zalehlé, určitě vyhledejte lékařskou pomoc.

Špunty, které jste zakoupila, dosahují v průměru hodnot utlumení 25dB. Při správném použití by měly být rušivé zvuky utlumeny. Dosahují však nižšího utlumení než pěnové špunty. Nicméně jejich hlavní výhodou je znovu použitelnost a to, že netlačí. Na rozdíl od pěnových špuntů se v uchu nerozpínají, ale změknou a přizpůsobí se ušnímu kanálku.

Děkuji,
    S pozdravem,
    Kudraň

• Rychlé dodání zboží.

Je to již pěkně dlouho od objednávky a zatím mi zboží nedorazilo, ani nemám žádnou informaci.

Reakce obchodu Earplugs

Dobrý den, děkuji za Vaši recenzi obchodu.
    Vaši zásilku jsme odeslali hned následující pracovní den. Přepravní společnost DPD učinila dva pokusy o doručení. Momentálně je zásilka uložená na depu. Není nám známo, proč se s Vámi telefonicky nedomluvili na vhodném čase a dni pro doručení nebo nenechali lísteček ve schránce. Hned zítra budeme DPD kontaktovat a zjistíme bližší informace. Budeme Vás kontaktovat.
    Omlouvám se, že se informace k nám nedostala dřív.
    S pozdravem a přáním hezkého dne,
    Dmytro z Earplugs.cz

Špunty do uší vůbec nefungují.

Doručení zboží bylo v pořádku, Škoda jen že nešlo platit on-line kartou nebo přes paypal, ale převodem. Horší je, že špunty do uší vůbec nefungují a slyším úplně všechno, a líp mi zabírají špunty z lékárny za 13 Kč.

• Nemaji prehled o prichozich platbach.