Přihlásit se a přidat recenzi

• NO VŮBEC NIC
    • Objednal jsem si taky zboží.....9.2.2016 zaplatil....a dnes je 21.2. a stále nic.....v úterý se vydam na policii....urcite nas bude víc....co takhle pocstupovat spolecne.....muj mail [email protected]

PROSIM NIC SI U TOHOTO PRODEJCE NEKUPUJTE

• 10 %

• V obchodě jsem zakoupil denní LED světla , v záruční době světlo přestalo svítit , chtěl jsem zboží reklamovat ,ale pan majitel vůbec nekomunikuje . Reklamaci nelze uplatnit v tomto eshopu . Ten to obchod určitě nedoporučuji k nákupu .

Nelze reklamovat zboží , komunikace na nule , nekvalitní zboží . NEDOPORUČUJI .

• 10 %

• Ceny některého sortimentu.
    • Jinak nic!!!
    • Vše skladem a dodání do 24h.Dnes je to 11 dní od objednávky a stále nic.Psal sem email a v shopu v sekci "Napište nám" a bez odpovědi.Po objednání zboží mi nepřišel ani souhrn objednávky na email ,takže až po registraci jsem v "moje objednávky"na můj registrovaný email z objednávky zjistil ,že je po 11 dnech status-NEVYŘÍZENÁ.Telefon na firmu v shopu nenajdete a na firmách.cz je zadán tento
    • +420 324 144 441
    • Nákup bez registrace je jen bez možnosti dodání přepravcem a na dobírku-pouze osobní převzetí.

Nakupuji přes eshopy docela hodně a s takovým sem se dlouho nesetkal!!!
    VŘELE NEDOPORUČUJI NÁKUP V TOMTO ESHOPU
    UŠETŘÍTE SI ČAS!

• 100 %

• Vše rychle a bez problému Doporučuji.
    • Některé ceny.

Doporučuji.

• 100 %

• Vše proběhlo v pohodě
    • Možná občas odpovědět na dotaz zákazníka

4.9. jsem si objednal zboží za 1863kč a hned zaplatil převodem.Teprve potom jsem si přečetl recenze.Nakupuji tímto způsobem často,ale vždy to dělám naopak.Nevím co mne to tentokrát popadlo.Asi chvilkové pominutí smyslů.Někdy nějaké problémy byly,ale vždy jsem objednané zboží obdržel.Doufám,že i tentokrát to dopadne dobře.Rozhodně se podělím s dalšími případnými koupěchtivými zákazníky o své zušenosti s tímto obchodem.Bud abych odradil,nebo doporučil.Věřím,že to bude to druhé.

Dnes 15.9.přivezla PPL objednané zboží,takže je všechno v pořádku.Je pravda,že pan Sokolovski nekomunikuje,ale pokud se obchod uskuteční k oboustranné spokojenosti,není to asi potřeba.Já za sebe, spokojen jsem.

• nic
    • vše

taky jsem čekal 14 dní a po několikateré urgenci ani nenapsali polibte si šos....

• 30 %

• po druhe jim píše e-mail a neozývají se !

dřive jsem s nimi byl spokoje ale ted musim říct opak

• Nic
    • Zaplaceno předem bohužel jsem se nekoukal na heureka.
    • Komunikace

Rozhodne nic neobjednávejte z tohoto obchodu majitel Vas jen okrade doufám že je tu více lidi rad bych podal žalobu

kontaktní email : [email protected]

Edit: Dnes po 7 dnech bez komunikace podle všeho přijata platba a zboží bude odesláno tak uvidíme

Absolutně bez komunikace nedokážu si představit řešit příp.reklamaci.

• Žádné.
    • Komunikace.
    • Vrátil jsem nepoužité zboží v zákonné lhůtě dne 10.2. 2015 a dodnes (tj. 21.5. 2015) jsem neobdržel zpět peníze. Pan Sokolovski nekomunikuje a hraje mrtvého brouka. Dle recenzí se obávám, že nejsem jediný, koho takto zřejmě podvedl.

Navrhuji podat na pana Sokolovského trestní oznámení a bylo by lepší, pokud by se povedlo navýšit počet případů + celkovou částku, kterou se pan Sokolovski obohatil, aby kvalifikace jednání byla vážnější. Je to jediný způsob, jak tomuto typu jednání zamezit.

Prosím všechny podobně podvedené zákazníky e-shopu, aby mě kontaktovali na

Tel. 777 743 371. Vše zařídím.

Děkuji.

• 10 %

• Absolutně nespolehlivý obchod nedoporučuji nekomunikují nikde není uvedený telefon.Objednané zboží doposud nedorazilo i když bylo uváděno že je skladem.Odstupuji od objednávky po sedmi dnech mlčení.

Co dodat špatný obchod!!

• rychlost,výběr

• Když je srovnám s jinými int.obchody,tak žádný.
    • Po objednání zboží tento obchod vůbec nereaguje na telefony a e-maily,skrátka se s nimi nespojíte.

Nebudu nikomu radit,ale objednal jsem si další zboží před 5ti dny,které měli na skladě a ještě nepřišlo ,několikrát jsem je kontaktoval a nic.Tak jsem odstoupil od objednávky.U dobrých int.obchodů kdýž objednám zboží do 11.hodin,tat ho mám druhý den doma

• dobry vyber skusil jsem to
    • spatna komunykace neodpovidaji na mail ani na tel.

nahodne neni mozno zadny kontakt pokud nechcete rozsirit objednavku tak ano

Co jsem si objednal, tak dorazilo v pořádku a včas. Doporučuji

• Rychlost, přehlednost v nabídce
    • Byla to nejlacinější nabídka z ostatních
    • Žádné

Váš internetový obchod nabídl nejlacinější zboží, které jsem vybíral z několika nabídek.
    Zatím nemám žádné zkušenosti s Vašim obchodem. Byl to první nákup a hodnotím ho jako vynikající, z důvodu rychlosti a komunikace se zákazníkem.
    Pokud bude někdo v mém okolí hledat doplňky pro automobil, určitě doporučím Váš internetový obchod :)
    Proč ano? No proto, že to byl dobrý "kauf"
    Operativní komunikace atd.

• 10 %

• obchod v pořádku, vstřícný přístup, poradil s výběrem
    • při druhé reklamaci téhož produktu přestal reagovat a hraje mrtvého brouka

Toto není u mě férové jednání, prodávat nekvalitní produkty a nebrat za to zodpovědnost.
    NEDOPORUČUJI!

• Cena. Dostupnost. Komunikace.

• nic
    • ani nevím
    • Nereaguje vůbec na nic
    • nejsem spokojen

Náhodou
    Špatný
    Nedoporučil
    Nelze se dovolat na udávané tel.číslo
    Nekomunikují

• místo vyzvednutí
    • možnost individuální domluvy při osobním vyzvednutí
    • asi žádné