- Velice příjemný a vstřícný přístup k zákazníkovi
- zatím o žádných nevím
Každý kdo chce dát osobní a kvalitní dárek blízké osobě nebo kamarádům , a navštíví tyto webové stránky , bude určitě spokojen výběrem zboží a i informacích o něm. I já si vybrala, a byla jsem velice mile překvapena zájmem ze strany prodávajícího zda-li zboží došlo tak , jak jsem potřebovala v daném termínu.
Takže firmě patří poděkování za velice vstřícný přístup a krásný dárek, a všem kdo by si chtěl objednávat ,dávám velké doporučení.Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme za velmi hezkou recenzi. Takový přístup k zákazníkovi se kterým je radost spolupracovat je naším standardem. Můžete se přesvědčit.
- široký sortiment
- žádné slabiny nemá
doporučuji
Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme za doporučení :-)
- rychlost, spolehlivost
- Našla jsem zde zboží, které se vyskytuje málo v nabídkách e-shopů.
- O žádných zatím nevím
Hledala jsem zboží, jenž mělo v nabídce jen velmi málo obchodů a v tomto obchodě jsem jej našla. Hodnocení zákazníků bylo vesměs pozitivní, takže i přes to, že jsem tento obchod neznala, zboží jsem objednala a všechno dorazilo v pořádku, takže spokojenost.
Ze své vlastní zkušenosti doporučuji.
Co mne pobavilo....a jsou to body navíc pro e-vino.eu, že zboží od této firmy z Ostravy dorazilo dříve než jiné zboží mnou objednané od jiné firmy kousek od Říčan.Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme za milé hodnocení. Teď v období vánočních svátků jsme se snažili vyjít všem vstříc a stihnout vyexpedovat všechny objednávky. U mizivého procenta objednávek jsme to bohužel nestihli. Všem to vynahradíme v novém roce. PF 2015!
Komunikace rychlá, bezproblémová, za nedostatkové zboží měli v nabídce náhradu, řešeno téměř ihned a k oboustranné spokojenost.
Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si Vaší spokojenosti.
- rychlost, operativnost, odborný přehled
Doporučuji, zejména pro vstřícnost a odborný přehled.
Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme za Vaše hodnocení. Teď v období sklizně se snažíme seč nám síly stačí a budeme se snažit i nadále.
- jasné a přehledné webové stránky a cením si hlavně perfektní, rychlé a přátelské komunikace!
Doporučuji všem, kdo chtějí korektního partnera.
Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme za Vaše hodnocení. Vážíme si toho a budeme se nadále snažit být ještě lepší.
- Velký Výběr
Doporučuji
Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme. Budeme se i nadále snažit.
- nižší cena, než na jiných stránkách. informace o průběhu objednávky
Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme. Vážíme si toho.
- osobní přístup
- žádné
Jsou prostě skvělí
Reakce obchodu e-vino.eu
Moc děkujeme za tak pěkné a stručné hodnocení.
Jedinou chybičkou byla záměna adresy doručovací s fakturační, pro balík jsem musela na poštu místo doručení do práce.
Reakce obchodu e-vino.eu
Bohužel i takové věci se stávají. O záměně adresy jsme se dozvěděli z kontroly dokladů a zákazníka jsme o skutečnosti den dopředu informovali ještě před doručením zásilky. Paní Alena od nás ve své další objednávce dostane krásný dárek jako omluvu.
- rychlost
- komunikace
- nevim
Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme za hodnocení. Nezklameme.
- skvělá vína, dobré ceny, rychlá dodávka. vína už jen od Vás!!!!
důvody proč nakupovat v tomto obchodě, uvedeno shora.
vřele doporučujeme všem fajnšmekrům............................Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme za Vaši pochvalu. Vážíme si jí a nezklameme.
- Dobré ceny
- příslušenství skladem
- výborná komunikace se zákazníkem
- kvalitní vína
- málo se prezentuje reklama na akční zboží
Spolehlivost a jistota toho, že vám dorazí to co jste si objednali. Pokud některý ročník vína nemají nebo je nový ročník tak vám zavolají a dohodnete se - to je supr.
Reakce obchodu e-vino.eu
Na nšem novém webu neustále pracujeme a Vaše připomínky lépe zapracujeme tak aby se akční nabídky zobrazovaly hned na první straně.
Potěšilo mne, že se obchodník telefonicky ozval s omluvou, že zboží nedokáží doručit do Vánoc.
Reakce obchodu e-vino.eu
Nebudeme slibovat něco co reálně nemůžeme garantovat, byť je zboží skladem, ovšem přepravce již kapacitně termín před vánocema nesplňoval.
- Jediné co bych vytkla je to, že krabičku se zbožím někdo přelepil přímo lepící páskou, kterou lepí balíky a nedalo se do krabičky dostat, pouze tak, že se komplet roztrhala krabička patřící ke zboží.
Reakce obchodu e-vino.eu
Krabička k otvíráku LONDLEVER bohužel v originále skutečně není (je dodáván pouze v plastovém obalu) a tak jsme ji nahradili jednou z našich volných přepravních krabiček, která byla z důvodu bezpečnosti důkladně zabalena a zalepena aby ji nikdo nevykradl.
- Nabízí široký sortiment.
- Prodej je cenově dostupný.
Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme za Vaše hodnocení. Budeme rádi když se vrátíte.
- rychlost, možnost osobního odběru na více místech
- barva ilustračního fota neodpovídala popisu, popis bronzová, obrázek zlatá
když se něco nezdá, například uvedená barva, radši poslat dotaz do obchodu
Reakce obchodu e-vino.eu
Snažíme se mít aktuální obrázky všeho zboží, ale v té kvantitě se to nedá a tak rozšiřujeme popisy o možnosti barevného provedení. Důležité je si vše přečíst nebo napsat dotaz k výrobku. Nic neskrýváme a reagujeme hned.
- Nabízí kvalitní přívlastková vína a navíc spoustu dobrých doplňků jak víno jako dárek zabalit. Víno posílají v super polystyrenových obalech!
Doporučuji k nakupování. Perfektní komunikace s obchodem a přehled o stavu objednávky. Záloha předem není problém.
Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že u nás pravidelně nakupujete. V příští zásilce Vám posíláme malý dárek jako poděkování.
- Horsi prehlednost , ale dobry
da se
Reakce obchodu e-vino.eu
Děkujeme Vám za Vaše hodnocení.