Zboží udává skladem,ale skladem není.

Dobrý den pane Š.
    vybral jste novinku, která byla na trhu asi týden a počty které byly skladem se velice rychle měnily. Omlouváme se Vám za vzniklou situaci.

E-sporting.cz

• Neaktuální informace u dostupnosti zboží. Z obchodu mě kontaktovali, že se dodání protáhne a k vyřízení objednávky by došlo až v lednu (objednával jsem 14.12.).
    • Na webu chybí informace, že obchod nefunguje mezi svátky.

Dobrý den pane Martine,
    ano máte pravdu, zboží jste si objednal 14.12.Já jsem Vás kontaktoval s tím, že Vám nemohu zaručit dodání do vánoc a že od vánoc do nového roku náš e-shop má zavřeno.Za běžných podmínek bych Vám zboží dodal bez problémů, ale týden před vánocemi jsou termíny na dodání trochu jiné.Vánoce mají být svátky klidu a pohody, tak nám dovolte si také toho klidu ,který celý rok není trochu užít a ještě jednou se Vám omlouvám za vzniklou komplikaci.
    E-sporting.cz

Nedoporučuji!!! Objednala jsem si tašku Nike Club Team Hardcase a přišla mi jiná, pouze Nike Club Team a přitom v objednávce mám psanou Hardcase. Přítelovi se naštěstí líbí, takže jsem ráda, že nemusím s tímto obchodem řešit ještě výměnu. Dále jsem čekala přes týden, než zboží dorazilo. No prostě moje první a poslední zkušenost s tímto obchodem. NEDOPORUČUJI !

Dobrý den slečno Marie,
    chtěl bych celou záležitost uvést na pravou míru.
    Tašku jste si objednala v pátek 11.12. v 15,48 hodin odpoledne.V pátek odpoledne jsem už s Vaší objednávkou nemohl nic udělat, než ji objednat v pondělí ráno 14.12.u dodavatele.Jelikož tato taška je na objednání s termínem dodání 5-7 dní.Vaši objednávku jsem Vám odeslal v pátek 18.12., tedy sedm dní od objednání.Objednala jste si tašku Nike Club Team Harcase a dostala jste opravdu požadovanou tašku Nike Club Team Swoosh Hardcase vel. L kód. BA5195-010, tento kód určitě bude na štítku u tašky.

• nabídka není aktuální

Reakce obchodu e-sporting.cz

chtěl bych vše uvést na správnou míru a vše vysvětlit.Nabídka je aktuální,ale právě těď před Vánoci se počty a velikosti mění hodinu od hodiny a když si někdo zmíněné zboží objedná dříve, tak se počty na shopu nezmění. Vše se upravuje ručně až po vyřízení a odeslání zboží zákazníkovi a tak se může stát,že objednané zboží už není. Tímto se zákazníkovi, kterému se to stalo ještě jednou omlouváme.

e-sporting.cz

• obednala jsem pro manzela kratasy a stulpny poprosila jsem at to poslou na 16.3 ze budu na horach.Uz je 21.3 a nikdo se mi zatim neozval ze je obednavka na ceste :-( Snad to doraz manzel ma narozeniny 24.3 :-/

Reakce obchodu e-sporting.cz

Ano máte pravdu, jelikož jsem nevědět přesný termín dodání,protože můj dodavatel ho neustále měnil,chtěl jsem Vám napsat až budu mít termín potvrzený, nicméně v objednávce byly některé položky z Vaší strany nejasné.
    Tím to se Vám omlouvám za vzniklé komplikace a opožděný termín dodání.