Objednal som z tohto eshopu viac krát všetko prišlo v poriadku. Až táto posledná objednávka nevyšla. Objednal som Kayfun X 22mm aj som to napísal do poznámky že chcem tento konkrétny atomizer a prišiel mi Kayfun Lite 24mm.Na dotaz čo s tým mi eshop neodpovedal doteraz. Tak neviem buď to balil niekto kto nevie čítať lebo podľa stránky eshopu majú Kayfun X 22mm na sklade alebo sa potrebujú zbaviť rarohov čo nikto už nechce.
- Obdržel jsem jiné zboží než jsem si objednal !
Podle nabídky v e-shopu jsem si vybral zboží. Po obdržení jiného rozměru, jsem chtěl reklamovat doručené, ale už bylo z e-shopu vyřazené a bylo mi sděleno, že takové zboží nikdy neměli. Nevím proč bych si objednával stejné zboží (plochý drát), když už jsem tento rozměr měl dříve zakoupený.
Velice lituji, že jsem si nepořídil snímek monitoru, netušil jsem, že jednám s
trhovci u kterých je tento způsob jednání celkem běžný a nikoliv ze solidním prodejcem !Reakce obchodu E-LIQUID.EU
Zákazník si objednal zboží . Ihned po objednání obdržel automatický email s objednávkou a položkami v ní. Toto potvrzení zřejmě nekontroloval. Po obdržení zboží dle jeho objednávky tvrdil, že si objednal jiné zboží, co nebylo v objednávce. Důkaz o své objednávce má zákazník ve své emailové schránce. Je nám líto této situace. Snažíme se vyjít zákazníkům vstříc.
Zboží zaslané na jinou adresu díky špatně opsanému PSČ
Reakce obchodu E-LIQUID.EU
adresy neopisujeme. Adresa uvedená zákazníkem je automaticky přenesena do systému dopravce v přesném znění, jak je uvedeno v objednávce. Zákazník uvedl chybnou PSČ při vytváření objednávky a proto byla doručována na jinou dodací poštu.
Prosíme tímto všechny zákazníky, aby pečlivě kontrolovali zadávané doručovací údaje. -
Předchozí objednávky vždy byly ok. Dorazilo vše do druhého dne. Ale tahle objednávka..... Bohužel lidskou chybou se stalo že objednávku obchod fyzicky odeslal ale zapomel zadat do systému zasilkovny. Takže zasilkovny tuhle zásilku eviduje jako že čeká na dodání obchodem.... ( Bylo mi sděleno obchodem) ale dovolat se na obchod není vůbec jednoduché... A vždy na konci telefonu jsem říkal, že to chápu, ale ať se mi ozvou jak něco budou vědět. Kdybych se neozval ja, tak doteď nic nevím. Myslím si, že když něco pokazim, tak se snažím co nejvíce komunikovat se zákazníkem, i když se třeba zatím nic nového neobjevilo. Btw zboží jsem zaplatil dokonce předem. Uvidíme jak to dopadne.
Reakce obchodu E-LIQUID.EU
Omlouváme se za chybu. Nastala situace, kdy se jedná o poslední kus. Snažíme se získat zpět tento balíček od Zásilkovny. Jakmile obdržíme výsledek šetření, okamžitě odesíláme. Pokud bude balíček ztracen, ihned vrátíme zaplacenou částku. Telefonní kontakt je na prodejnu a může se stát, že obsluhujeme zákazníka a tudíž nemůžeme zvednout telefon. Je výhodnější využít emailovou komunikaci.
Nedodaná objednavka
Reakce obchodu E-LIQUID.EU
Naší vinou došlo k přehlédnutí objednávky. Moc se omlouváme. V předvánočním shonu často dochází k chybám.
- Dlouhá čekací doba
Reakce obchodu E-LIQUID.EU
čekací lhůta u této objednávky se skládala z těchto procesů:
Objednávka byla zákazníkem vytvořena 9.9.2019 ve 20:28 hod. Platba zvolena převodem s doručením doporučeně Českou Poštou do 48hod.
Platba dorazila 11.9. v 4:50 hod. Ten samý den v 16:00 hod. expedována a předána přepravci.
13.9.2019 byla zásilka doručena zákazníkovi.
Opoždění vzniklo na straně banky. -
Příchuť byla prezentována jako shake and wape 60ml lahvička. Ale dorazila klasická 10ml příchuť.
Dobrý den.
Omlouváme se za chybičku, zřejmě došlo k záměně.
Stačí nás kontaktovat a problém okamžitě vyřešíme k Vaší spokojenosti. -
Zvolila jsem dopravu do 24h..ikdyby nedodávali o víkendu, zboží mi přišlo až v úterý (objednáno v pátek). Na dotaz, proč zboží nemám v pondělí (poledne) a ani mi nepřišla sms o doručení, mi bylo řečeno, že se mám kouknout na sledování zásilky, která má přijít právě v pondělí. V pondělí nedorazila ....takže z 24h byly 4 dny ...jesli chcete z toho shopu objednávat dárek na poslední chvilku, určitě nedoporučuji!
Reakce obchodu E-LIQUID.EU
Dobrý den, Vaše objednávka byla vytvořena v pátek v 14:12 hod. V 16:00 toho samého dne byla předána přepravci (Česká Pošta - Balík do ruky). Z naší strany jsme udělali maximum pro včasné doručení. K pochybení došlo na straně České pošty. SMS o doručování bylo zasláno na Vámi uvedené telefonní číslo. Pokud jste uvedla chybné číslo, zpráva nedorazí. Za komplikace se omlouváme.
- Nebyla mi dorucena cela objednavka, ale byla prilozena faktura na ktere byly vsechny predmety vypsany
Reakce obchodu E-LIQUID.EU
Dobrý den, mrzí nás tato událost. Jsme jen lidé a děláme chyby. Stačí nás kontaktovat a vše uvedeme do pořádku.
Báze 70/30 není co se píše je to spíš 30/70 špatná koupě!!!
Reakce obchodu E-LIQUID.EU
Zákazník obdržel přesně ten produkt, který si objednal. Složení báze je popsáno správně a z naší strany nedošlo k pochybení. Je nám líto této události. Nepoužité zboží jsme připraveni vyměnit za jiné.
S reklamací e-cigarety jste se vůbecnezabývali
Reakce obchodu E-LIQUID.EU
Viditelné poškození konektoru USB po 3 měsících používání. Bohužel, bylo technikem vyhodnoceno, že se nejedná o výrobní vadu. Výrobce takové poškození neakceptuje jako reklamaci. Neopravitelné. Cena by překročila pořizovací cenu. Je nám to moc líto, víc jsme udělat nemohli.
- Obchod seriózně spolupracoval
- Nechal jsem ti to poslat DPD Což mě firma informovala emailem 9:159 a doručila to 9 30 co žáby už v práci takže mi napsali další email že zásilka byla doručena ale nevyzvednuta
- 2. Den mi psali že se omlouvají že že zásilka byla zapomenuta na doručení tak jsem zrušil veškerou objednávku u nich
Obchod za to asi nemůže ale jejich doručovací služba DPD takže je dobré objednávat Českou poštou U téhle firmy což firmami chce úhradu peněz za zaslání a zpětné zaslání zásilky u firmy DPD což ode mě je to strašně záporná zkušenost
Clearomizery jsem si objednal 3ks a z toho 2ks jsou k nicemu. Vyhodil jsem je.
Sice zbozi dorazilo rychle, ale radsi si pockam, nez abych pulku objednaneho vyhazovalReakce obchodu E-LIQUID.EU
I takovéto situace umíme řešit. Zákazník to ani nezkusil.
- Velký výběr příchutí do vlastních liquidů
- Lživé info o dopravě. I když jsem nakoupila podle podmínek abych měla dopravu zdarma, stejně jsem za ni musela zaplatit a to ještě více, než uvádějí že se normálně platí.
Reakce obchodu E-LIQUID.EU
Vybrala jste si "balík do ruky" za 45kč. Platila jste pouze a jen to, co jste objednala. Objemnější zboží nelze poslat "doporučeně". V takovém případě ani nelze zvolit dopravu "doporučeně". Každý zákazník zaplatí jen to, co potvrdí v objednávce.
- Rychlost a slevy.
- Nekontroluje se zdali je zboží funkcni, např. Koupil jsem u vás Toptank od Kangertechu a RBA hlava, která je součástí balení není funkční. Závada: + pól RBA hlavy nedosáhne centrpin základny atmosféru.
Je to OK.
Reakce obchodu E-LIQUID.EU
Dobrý den. Omlouváme se za komplikace, stačí nás kontaktovat emailem. Vše se dá vyřešit.
Rychlé vyřízení a doručení objednávky. Zatím jsem byl vždy spokojen.
- asd
- dsa
das
Reakce obchodu E-LIQUID.EU
Děkujeme za hodnocení. ????
Dobry den
Objednaval jsem bcc mega s dvema dalsimi zhavici.Vsechny byli nefunkcni po potazeni nesnasenliva spalena chut .....Vsechno do kose , kvuli male cene jsem neresil vraceni nebo reklamaci.Jiste spatny dodavatel tohoto produktu .Jinak vse v naprostem poradku
S pozdravem jpm-servisReakce obchodu E-LIQUID.EU
Děkujeme za hodnocení.
problém vyřešen: stačí vytáhnout nějaký ten pramínek knotu.
Máme výběr od dvou výrobců.
Reklamace řešíme výměnou do 24hodin. -
Recenze byla odstraněna na základě podkladů od obchodu.
- výběr
- za měsíc končila použitelnost 100ml liqidu