Objednal jsem si dveře, dorazil pahýl bez kliky a zámku, jen s dveřním mechanizmem, takže jsem obojí musel separovaně dokupovat. Když už jsem měl zámek koupený, zjistil jsem, že ho do dveří nenarvu, protože místo otvoru pro fabku tam je velikánská kulatá díra. Takže jsem si ještě musel dokoupit kulatý pilník, abych tam tu díru nějak vytvořil. Pak se mi ještě fabka zasekla uvnitř, a když jsem jí odtamtud chtěl vysoukat, naštípl jsem si o kleště prst. Takže pěkně děkuji, za necelé 2 tisíce mám dveře, které jsou kompletně nepoužitelné (+ výdaje za fabku a kliku navíc)

• Pozdní dodání
    • Nedodržení podmínek (nikdo se neozval ohledně objednané montáže, museli jsme ji znovu objednat sami)

Při objednání bylo jasně na e-shopu napsáno doručení 4.10 to se nestalo jen faktura o zaplacení zboží přišla.

Vážený pane Svobodo
    Provedl jsem kontrolu Vaší objednávky. Informace o dostupnosti jak píšete je informace o očekávané dostupnosti zboží. Dle nákupního řádu je tento údaj počítán od zaplacení a připsání peněz na náš účet odstavec 6 Přeprava a dodání zboží citace dle nákupního řádu 6.5. Dodací lhůta začíná, dnem připsání peněz na účet. (jedná se většinou o platbu převodním příkazem) informaci o potvrzení platby dostáváte správcem systému webu. V případě platby v hotovosti nebo vložením na účet, dodací lhůta začíná ihned. Potvrzení dostáváte správcem systému webu na elektronickou adresu uvedenou při registraci. Změna stavu objednávky objednávka se "vyřizuje". Informace o dodací lhůtě je uvedena na kartě zboží. Dodací lhůtou se rozumí lhůta pro dodaní zboží dodavatelem (výrobcem) do expedičního skladu. To jste jak píšete od nás obdržel 29.9.2017. Zásilka byla odeslána 6.10.2017. Mrzí nás Vaše záporná recenze snažíme se udělat maximum, abyjste zásilku dostal co nejdříve.

• Slibuje dodávku do 10ti dnů a pošle zprávu, že dodá nejdříve za měsíc a půl

Nevěřit slibům !!!!!

Vážená paní Fládrová
    Vaše recenze není pravdivá a poškozuje náš eshop. Na objednávce kterou jste provedla dne 1.12.2016 máte potvrzen termín do 14 pracovních dnů od zaplacené zálohy. Na webu máme upozornění na termín doručování přes vánoční svátky a to jsme avizovali v emailu 2.12.2016. Zálohu jsme od Vás přijali dne 5.12.2016. Vaše zboží bude expedováno 19.12.2016. Děkujeme za Váš názor a přejeme hezké vánoce Jiří Dvořák

• Velký výběr zboží.

Zboží dorazili škrábnuté, což jsme ještě neřešili. Po dovezení domů jsme však zjistili, že je to úplně jiný rozměr než jsme měli objednaný. Dveře i zárubně jsou tedy nepoužitelné. Čekám jak se k tomu obchod postaví.

• Na dnešní dobu je příšerné, že po objednání i zaplacení ještě existuje obchod, který má dodací lhůty nikoliv ve dnech, ale v týdnech.

Nikdy si zde už nic neobjednám.

Reakce obchodu Dveře.cz

Vážený pane Pavle Bischofe.
    Zboží které jste si objednal bylo deklarováno s objednací lhůtou do 5 ti týdnů. Výrobek se objednává u německého výrobce Hörmann.Obchod je v dnešní době závislý na výrobci a bohužel výroba potvrzuje dodávky s tímto termínem.Dveře s dodávkou na dny, jak píšete na našem webu máme a také je nabízíme. Je to převážně zboží vyráběné na sklad. Bohužel pro tento sortiment zboží, které jste si objednal, je převážně objednání na týdny. Určitě by pro nás jako obchodní firmu bylo zajímavější prodávat dveře na dny. Taky jsem se dočetl že v dnešní době nový model mercedesu je s objednací lhůtou po zaplacení 2 roky.
    Děkujeme za Váš názor Jiří Dvořák

• Na jejich radu jsem objednal šablonu na montáž kování, která je vhodná tak akorát na otvírání piva - trošku drahá sranda...

Vážený pane, Drahoši
    Šablona montážní v nerezu stála 244 Kč s DPH. Je plnohodnotná pro montáž rozetového kování a dle vyjádření výrobce, který těchto šablon vyrábí a prodává na stovky žádné stížnosti nemá. Máte pravdu, že navíc v této šabloně je i otvírák, ale to je patrné z obrázku při nákupu. Šablony používají i montážní firmy, které si je od nás nakoupili a od nich máme doporučení, že je bez problému používají.
    Děkujeme za Váš názor Jiří Dvořák

• Že si ze mě dělá srandu a ptá se na názor na zboží, které mi nedodal.

Byl jsem naivní. Asi je to veselá parta.

Reakce obchodu Dveře.cz

Vážený pane Vladimíre Nováku.
    Nejsme žádná veselá parta vesnických strýců a z nikoho ani z Vás si neděláme srandu. Pokud by jste si pořádně přečetl od koho přišel formulář na recenzi ,tak zjistíte, že je to z Heuréky. Vaši objednávku na dveře posuvné jste odeslal 29.04.2016. Potvrzení o zaplacení a zadání do výroby jsme Vám odeslali emailem 03.05.2016. Dle nákupního řádu od zaplacení, vám běží dodací lhůta, kterou máte na objednávce a na kartě zboží.O doručení Vás budeme informovat na Váš elektronický účet. Recenzi kterou jste zveřejnil nás v tomto případě poškozuje.
    Děkujeme za Váš názor Jiří Dvořák.

• nenabízí
    • balení velkých nákladů najednou - např. dveře 63 kg, neochota řidiče donést zboží za první dveře, jedny dveře byly poškozené, ale nemám "sílu" je reklamovat.

Dle vlastních zkušeností nedoporučuji.

Vážená paní Šimůnková
    Vaše objednávka byla přijata dne 14. 3. 2016 dle záznamu emailu v administraci e shopu. Kvalitu komunikace hodnotíte 0,5 z 5. Dle nákupního řádu veškerá komunikace probíhá na Vaši uvedenou elektronickou adresu, kterou jste uvedla do jednorázové registrace. Dle záznamů emailů v administraci obchodu jste byla o průběhu stavu vyřizování objednávky informována. Proto s Vaším názorem na komunikaci obchodu nesouhlasím .
    Dodací lhůtu rovněž hodnotíte 0,5 z 5. Dodací lhůta byla uvedena na výrobku, které jste objednala skladem do 3 dnů. O dodací lhůtě jsem Vás informoval, viz email text: Platba přijata 17. 3. doručení zboží ve 13 kalendářním týdnu, zpožděno z důvodů vyprodání skladových zásob, zákazník byl informován telefonicky. Zboží bylo předáno na dopravu 29. 3. 2016 s doručením na 30. 3. 2016. Hodnocení na dodací lhůtu není objektivní vzhledem k informaci, kterou jste obdržela emailem a telefonicky.
    Hodnocení obchodu – balení velkých nákladů………..transport zboží je popsán v nákupním řádu na stránkách webu text: Většina prodávaného zboží je balena v originálních obalech od dodavatelů (výrobců). Pro transport (přepravu) Toptransem je balíme do přepravního transportního obalu, které chrání zboží proti poškození dopravou. Pokud jsou jedny dveře pro přepravu balíme je do papírového kartonového obalu (3 vrstvy). Pokud se jedná o 3 ks a více dveří, připravujeme zboží pro transport na paletu, která je chráněná kartonem a fólií. Transportní obal je účtován k dopravě. Dopravu dveří a zárubní doporučujeme na místo určení, pro jejich rozměry a hmotnost. Běžně se do osobního auta nevejdou a hmotnost je větší jak 15 kg/kus. Neochotu řidiče jsem předal jako stížnost na smluvního přepravce Toptrans. V tomto Vám dávám za pravdu a omlouvám se za chování řidiče. Reklamace na poškození dveří jsem od Vás neobdržel, proto ji nemůžu ani řešit.
    Děkujeme za Váš názor Jiří Dvořák

• Zboží doposud nedorazilo.

Dobrý den, paní Zdenko.
    Za zpoždění se omlouváme z důvodu novoročních inventur u dodavatele byl posunut termín dodání.
    Vaše dveře byly dodány 19.2.2016 dopravou TOPTRANS.
    Krásný den Jiří Dvořák dvere.cz

• Nesplnili dodací lhůtu uvedenou na webu a moc nekomunikují.

Příště si jistě vyberu jiný obchod.

• žádné

nepoužitelné

• žádné, dlouhé dodací lhůty

Po 3týdnech od zaplacení a po několika jak telefonických. tak e-mailových dotazech odpověď mailem, že dodací termín až za 4týdny. Po slibech, že se s tím dá něco udělat a že se ozvou zase žádná odpověď... Nezbývá jen čekat a čekat, jelikož už teď nestíhám s obkladem k obložkám. Fakt děkuji

• Obchod uvádí ceny výrobků bez DPH, částku DPH i cenu včetně DPH, ale faktura je vystavena bez DPH a obchod není plátcem DPH. Na základě dotazu na tuto skutečnost jsem po týdnu dostal odpověď ve smyslu, že věc prověří, ale od té doby už zasílali jen upomínky k zaplacení zálohy.

Viz výše, jiné zkušenosti nemám.

Reakce obchodu Dveře.cz

Naopak zákazník dostal veškeré informace po kterých již nereagoval, bylo provedeno storno objednávky. Firma je plátcem DPH a ceny jsou uvedeny správně

• vybrali peníze, zboží neposlali, nekomunikují

obchod zřejme "zkrachoval" - nechají si zaplatit a tím to končí

• POZor neobjednávat, jsou to podvodníci!!!

POZor neobjednávat, jsou to podvodníci!!!

Neodpovídají na emaily a maj vypnutý telefony. Žádná komunikace.
    Firma je každou chvíli v insolnvenci.
    Pochybná společnost. Rozhodně nedoporučuji!!!!!
    Dveře už od nich nejspíš nikdy neuvidím.
    Lituji zaplacené zálohy.

• dodaci lhuta měla byt do 4 tydnu dosud čekam pomalu 8 tydnu a nic
    • nedostupnost na telefonu
    • neodpovidaji na emaily

nedoporučuji mrzi mě že sem poslala zalohu
    jsem tim poškozena

• - objednané a zaplacené zboží nedorazilo ve stanovený den (vyjma kování)
    • - na dotaz po objednávce nepřišla žádná odpověď
    • - po několika telefonátech přislíbena náprava - bez odezvy
    • - nekomunikují
    • - neseriózní jednání

- pozor, obchod zavání podvodným jednáním ze strany prodejce