Objednávka byla rychle vyřízena a dorazila vpořádku.
Dodáno velmi rychle. Děkuji
- Výhodu byl skvělý
Výhodu byl skvělý, na přelomu duben-květen budu objednát DVD Mach a Šebestová - a tentokrát Solnice, Masarykovo náměstí
- super,rychle jednani a vyrizeni,vse ok
- super,dobry
Spokojenost
Rychlé vyřízení a kvalitně zabalené.
- Vše vždy OK
- Dobré ceny
- žádná
- Velký výběr skladem
- Ceny
Skvělý
- Super
Super obchod. Zboží vždy dorazilo včas a v bezvadném stavu.
Velice spokojená.
- Rychlé vyřízení objednávky,komunikace výborná,spokojenost
- Rychlost a spolehlivost.
- Vše naprosto super. Velmi široký výběr, perfektní komunikace, skvělé ceny a pokud jde o rychlost dodání, tak blesk je jejich pomalejší brácha. Doporučuji všem!!!
- Nic.
Reakce obchodu DVDpremiery.cz
Děkujeme Vám za skvělou recenzi a zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byl s našimi službami maximálně spokojen. Snažíme se našim zákazníkům poskytovat co nejširší nabídku, udržovat příznivé ceny a zajistit co nejrychlejší dodání zboží. Je pro nás důležité, aby naši zákazníci byli spokojeni jak s produkty, tak s celkovým nákupním zážitkem. Vážíme si Vašeho doporučení a budeme i nadále pracovat na tom, abychom poskytovali prvotřídní služby všem našim zákazníkům. Děkujeme, že jste si pro svůj nákup vybral právě DVD-PREMIERY.CZ a budeme se těšit na Vaše další návštěvy a objednávky!
- I když jsem nevěděla kam zadat slevový kupón, napsala jsem ho do poznámky. Reakce obchodu okamžitá a slevový kupón uplatnili za mě. Super jednání!
- Dobrý obchod
- Žádné
Super obchod, rýchle dodanie a ochota poslať aj na Slovensko a to si asi najviac cenním, a to bez urážky, ale nie všetci Češi chcú posielať na dobierku do SR. Nechápem prečo to tak je?
Zatím vše vpořádku.
Rychlost