- OK
Slíbili, že zboží doručí ve 2. Týdnu od obdržení objednávky, ale to se nestane. Už termín 1 týden na zpracování objednávky je nestandardní. Pokud chcete mít jistotu, jestli a kdy v dorazí objednávka, volil bych jinou možnost.
Reakce obchodu DůmSvětel.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Vždy se snažíme jednat se zákazníky na rovinu, a chápeme, že zpoždění dodávky je vždy nepříjemné, což nás o to více mrzí. Bohužel se někdy stává, že výrobce není schopen dodat zboží ve stanoveném termínu, i když máme smluvně domluvenou rychlost dodání. Vždy však děláme maximum pro to, aby byl zákazník o zpoždění telefonicky informován a zboží bylo doručeno v co nejkratším možném čase. Zboží, které máme na skladě, expedujeme do druhého dne.
S úctou, tým Dumsvetel.cz -
- nákup na fakturu
- kvalitně zabaleno
Rychlost a kvalita
normální
- Velký výběr
Objednal jsem si 2 ks totožných světel. Došly, ale každé mělo jinou barvu elektrického kabelu a vypínače - černou a hnědou. Světla,která jsou vedle sebe, jsou rozdílná. Nenapadlo mě, že takto můžete jednat.
Takže Vám děkuji. -
- zboží bylo doručeno perfektně zabalené, naprosto v pořádku...
Děkuji !
- Neuměl jsem složit stínidlo, dodané jako polotovar.
- Cena a rychlost dodání
- Nevim
Doporučuji.
- Rychlé a bezprobléové vyřešení reklamace (vadná série bodových světel)
- velký výběr
Obchod rozhodně doporučuji.
Při objednávce bodových světlel shodných s již dříve zakoupenými jsem zjistil, že při stejném označení mají nově dodaná světla jinou barvu. Po kontaktování obchodu byla reakce velmi rychlá a reklamace byla vyřízena k mé naprosté spokojenosti. Pro mne jako pro zákazníka to byla velmi pozitivní zkušenost. Jsem naprosto spokojen a tento obchod mohu rozhodně doporučit! -
- Sortiment, rychlost.
Vse probehlo bez problemu.
Děkujeme
Velký výběr, výhodné akce, rychlé vyřízení objednávky, perfektně zabaleno.
Děkujeme
- Bezproblémový nákup, doporučuji.
Děkujeme
Obchod funguje standardně jak má. Na webu jsem objednal, kartou zaplatil. Protože zboží nebylo na skladě, avizovaná dodací lhůta byla 7-14 dní. Zboží přišlo přesně 14. den, takže splněno.
- široký sortiment
- dobré ceny
- vše
Děkujeme
- Krásné světlo. Rychle dodání.
- Korektni jednani, vcasna komunikace
Velmi si cenim toho , ze pan Zdenek Zálešák se snazi vyjit vstric i zakaznikovi, ktery mozna nic nekoupi. Je to profesionalni pristup.