Dobrý den jsemvmi ČR až budu doma objednám děkuji teplou šedou děkuji
Tým dumdekorace -
- Jsem spokojen, nemám žádné výhrady.
Tým dumdekorace -
Katastrofa! Od objednání po dodání. I přes poznámku u zboží (expedice do 24 hodin) bylo dodáno po 2 tydnech. Komunikace až po několikáté urgenci. Neochota. Údajně si zboží rozvázi sami a naším směrem nemají cestu. Dodání nakonec v sobotu. Zboží nekompletní. Jednalo se o dárek k narozeninám.. I přes prosby o promptni dodání, nebylo nám vyhověno. Kvalita produktu katastrofa. Zásadně nedoporučuji tento obchod, bohužel!
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás negativní zkušenost zákazníka. O prodlení z důvodu plánované trasy byl zákazník informován ihned emailem po vytvoření objednávky. Co se týče kvality produktu, na daný produkt evidujeme nízký počet reklamací, každopádně zákazník má možnost vždy odstoupit od smlouvy a vrátit zboží.
Tým dumdekorace -
První nákup v tomto obchodě, ale maximální spokojenost. Objednávka vyřízena obratem do druhého dne.
Rychlé dodání zboží
Tým dumdekorace -
- Rychle reaguje a vyřizuje objednávky
Obchod na úrovni
Tým dumdekorace -
- Včasné dodání, zboží v pořádku
Tým dumdekorace -
Obchod se tváří jako český. Ale když chcete zboží vrátit, tak jedině na slovensko a nikde nedohledáte telefon ani email, které kurýr vyžaduje.
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Eshop se netváří, ale je český se sídlem na Slovensku - bezproblémové doručení do České republiky. Nikde zákazníky nezavádíme, na našem webu jsou jasně, čitelně zveřejněny údaje o společnosti, včetně kontaktních údajů, o adrese pro vrácení zboží a další potřebné údaje jsou obsaženy v obchodních podmínkách, se kterými zákazník při vytváření objednávky souhlasil.
Tým dumdekorace -
Zboží již někdo doma neodborně montovat, zřejmě díky tomu již není ani kompletní a je poškozené!
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Je nám líto dané situace, která nebyla úmyslná. Se zákazníkem komunikujeme o průběhu reklamace a bude vyřízena co nejdřív.
- Zatím nemůžu ohodnotit. Zboží stále nedorazilo
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás tato nemilá zkušenost zákazníka, produkt jsme byli nuceni doskladnit, co se nám prodloužilo, zákazník byl hned po vytvoření objednávky emailem obeznámen ohledně pozdějšího dodání zboží. Zakázníkovi bylo zboží již odesláno.
Tým dumdekorace -
Na eshopu vedou zboží, které nemají skladem ani nedokáži znovu naskladnit.
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás negativní zkušenost zákazníka, avšak objednaný produkt jsme se kvůli vyprodaným posledním kusům snažili doskladnit, což se nám nepodařilo v zákaznikém požadované lhůtě. Zákazník však využil právo na odstoupení od smlouvy.
Tým dumdekorace -
- Nízké ceny, rychlé dodání.
Tým dumdekorace -
+ Komunikace po třech dnech jsem byl informován že objednaný bazén není ale mohl by být za dalších 3 až 5 pracovních dnů .
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Omlouváme se za prodlouženou dodací z důvodu doskladňování zboží.
Tým dumdekorace -
- Houpačka dorazila v naprosto dezolátním stavu a chyběly součástky.
Konstrukce houpačky dorazila úplně rezavá a děravá. Poslštáře měl rozbitý zip. Samotný kokon měl sedřený řetěz na zavěšení. Háček na zavěšení chyběl úplně. Snaha o reklamaci. Nedá se dovolat. Dvě udávaná čísla, včetně toho na faktuře, neexistují. Jediné číslo, které fungovalo,bylo jednosměrné. Takže se nedovoláte. Po urgenci přes mail s fotkami opravdu špatného stavu zboží mi bylo řečeno, že mi to vyreklamují. Teď mám prý čekat 10 dní na dopravu. Tak uvidíme.
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Je nám líto dané situace, která nebyla úmyslná. Se zákazníkem komunikujeme o průběhu reklamace a bude vyřízena ve zmíněném termínu při nejbližším rozvozu.
Tým dumdekorace -
Stále čekám na zboží,na telefon se nelze dovolat,pak mi volali zpět,že je zboží u dodavatele, uvidíme,jak to půjde dál,ale určitě co se týče dodání a komunikace,tak špatný.
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás nespokojenost zákaznice avšak pro nečekaně velkou poptávku jsme museli daný produkt ve větším doskladnit, zakaznice však byla ihned informována o prodlení. Co se týče nedostupnosti na telefonu, z technických příčin se zákaznice nemohla dovolat, avšak ihned byla zpětně kontaktována, jak to sama uvedla a zboží má doma.
Tým dumdekorace -
Objednala jsem si folii na "skleník",ale nebyl dobře ušitý a inzerovali suché zipy , které tam nebyly.Tkalouny na upevnění byly nelogicky přišity.Jsem rozlobená.Brožová
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás daná situace, pravděpodobně šlo o vadný kus přímo od dodavatele, což z naší strany nebylo úmyslné a také nás mrzí, že od zákaznice nemáme žádnou zpětnou vazbu, žádný email, telefonický kontakt, nic. Budeme tedy zákaznici kontaktovat za účelem vyřešení reklamace ke spokojenosti obou stran.
Tým dumdekorace -
Dlouhá doba dodání, zboží dosud nedorazilo, takže těžko něco hodnotit. Jen doufám, že se svých povlaků na polštářky někdy dočkám.
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Omlouváme se za prodlouženou dodací lhůtu, jelikož se nám poslední kusy objednaného zboží vyprodali, museli jsme ho doskladnit a dodání se nám nečekaně prodloužilo, zákazníka jsme však hned po třech dnech informovali o prodlení.
Tým dumdekorace -
Nikdo moc nekomunikuje….. myslím, že tak by to nemělo fungovat
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás negativní zkušenost zákazníka. Zákazník však obdržel email o potvrzení objednávky a následně o expedici. Objednávku jsme expedovali ihned po spárování platby.
- Zboží dorazilo rychle
V objednávce chyběly komponenty, dárky k objednávce a při vyřízení nebyla ochota řešení a řešení nulové, nikdy více bych nenakoupila.
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás nespokojenost zákazníka, avšak od dané zákaznice neevidujeme žádný pokus o kontaktování nás. Snažili jsme se se zákaznicí telefonicky zkontaktovat, zatím neúspěšně.
Tým dumdekorace -
- Cena sušáku, snad bude dobré kvality
- Dlouhá doba doručení zboží
- Platba se nespárovala s objednávkou
- Málo informací kdy balík odešlou
V obchodních podmínkách píší, že zboží odesílají za 3-5 dnů, totéž mi i tvrdili e-mailem. Ale žádné informace o balíku jsem neměla tři dny. Když jsem si i informace napsala, dozvěděla jsem se, že prý nemám zaplaceno. I když jsem platila přes platební bránu hned u zakončení objednávky. Po urgenci zboží mi pátý den napsali, že zboží brzy odešlou. Je šestý den, sušák nemám a nevím kdy ho budu mít. Jsem celkově zklamaná, drahé poštovné. Minimum informací o balíku..
Reakce obchodu Dumdekorace.cz
děkujeme za recenzi. Omlouváme se za prodlouženou dodací z důvodu doskladňování zboží, zákazník již má zboží doma.
Tým dumdekorace