položka byla již jinde vylistována, zde dobrá cena a rychlé dodání včetně perfektní informovanosti ohledně pohybu zásilky
Rychlá reakce na objednávku, bezproblémové dodání
- Všechno rychle zasláno.
- Vstřícnost. ochota
- Vstřícnost. ochota
- Dobré ceny
- Nevstřícná komunikace vůči zákazníkovy
Do košíku jsem vložil produkt, který nebyl skladem, přesto mi byl vyfakturován. Tento produkt mi nedorazil, řešil jsem to panem Vaňurou , který mi řekl, že nemám nárok na vrácení peněz ani na poslání jiného zboží v podobné hodnotě. Pán byl arogantní a neměl snahu problém řešit.
Reakce obchodu Drogerie Vaňura
Dobrý den pane Sítku,
pokud budete mít potřebu plakat na rozlitým mlékem, pak doporučuji, aby jste psal celou pravdu.
Pokud jste vložil do košíku produkt, který nebyl skladem jen proto, aby jste měl přepravu zdarma, pak jste se choval jako vypočítavý zmetek a proto jsem Vám výrobek v hodnotě 79,- Kč naúčtoval a zároveň jsem Vám neúčtoval přepravné ve výši 119,- Kč. Když jste mi pak volal, telefon jsem zvedl a nesmyslnou debatu s Vámi vedl. Nechal jsem na Vás rozhodnutí, zdali mi doplatíte přepravné a já Vám vrátím peníze za nedodané zboží. Vaše vyjádření bylo jasné, že to necháme být, protože to bylo pro Vás výhodnější.
Řešte si prosím Vaše životní nezdary někde jinde a na mém webu. Já snažím dělat poctivý obchod a o takové lidi, jako jste fakt zájem nemám.
S úctou Tomáš Vaňura -
- Nízké ceny
Rychlé vyřízení objednàvky. Obchod doporučuji.
- Široká nabídka, dobré ceny, komunikace... Super
Nic...
Rychlé jednání a včasná dodávka
Rychlé dodání, super ceny
Okamžitá reakce na objednávku, v tentýž den zabaleno, odesláno a druhý den dopoledne doručeno.
rychlé dodání, velký výběr zboží, možnost platby kartou přes internet, zajímavé ceny
Rychlost super, děkuji
Rychlost a solidnost dodání za 1.
Super vše přes.mail vyřízeno velká spokojenost doporucuji
- skvele ceny
- rychle doruceni
Nemohu nec nez doporucit. Nektere veci jsem koupil za pulku co stoji jinde.
- Dobré ceny, rychlé dodání
- Nevím o žádné, první nákup
Doporučuji. Komunikace, dodání i kvalita odpovídá. Jsem spokojená
vše výborné