• Rychlé, bezproblémové

Super,vše o.k

• žiadna
    • anti-zákaznícky prístup
    • nekalé obchodné praktiky

Pri odstúpení od zmluvy začnú presviedčať človeka o nezmysloch, pričom ho na začiatku zámerne uvedú do omylu

Reakce obchodu Drogerie Vaňura

Dobrý den pane Cigánku,
    děkuji za Váš sdílený názor, který je naprosto nesmyslný a lživý. Odeslal jsem Vám objednané zboží, konkrétně pak Gillette mach3 náhradní hlavice 4ks. Vy jste zboží nepřevzal a poslal jste mi zpět, o čemž jste mě telefonicky informoval. Nic jsem nenamítal, protože na ta máte nejen právo, ale nemám s tím žádný problém.
    Po obdržení zpětné zásilky jsem se Vás během tří dnů pokoušel kontaktovat, ale úmyslně jste měl v objednávce uvedený telefon na vašeho známého v ČR, který mi pokaždé telefon odmítl. Zavolal jsem mu tedy z druhé čísla a Vás o tom informoval. Následně jste mi pak volal a já se Vám snažil vysvětlit, že mám skladem vícero typů balení zmíněných hlavic, ale Vy jste mě poučoval o tom, že zboží Gillette znáte lépe jak já a chtěl jste poslat zpět peníze i přesto, že jste mi mailem posílal info, že chcete poslat druhý typ balení. V tomto telefonátu jsme se dohodli, že Vám do konce tohoto týdne pošlu Vaše peníze zpět.
    To se stalo a tak když jste dostal své peníze zpět, napsal jste tuto lež plnou zloby a frustrace. Svým způsobem je mi Vás velice líto, musíte být ve svém životě asi velmi neúspěšný, když se takhle chováte!
    TVaňura

• velmi rychlá a ochotná

• rychlý obchod

rychlé dodání

vždy v pořádku a za super ceny

• Přehledná nabídka, rychlé dodání

• Rychlé vyřízení, příznivé ceny

Naprosto dokonalá komunikace ,doporučuji

Vše perfektní. Spokojenost.

• Oceňuji rychlost dodání i v předvánočním čase, děkuji!
    • Měli i to, co jinde neměli.

• Velmi rychle dodání

• rychle, spolehlivě

• Rychlost,dobrá komunikace.

I přes menší problém s objednaným počtem svíček,pan Vaňura problém vyřešil s přeposlaným cenovým rozdílem zpět na účet.Takže obchod doporučuji.

Reakce obchodu Drogerie Vaňura

Dobrý den paní Chomoutová,
    díky aktuálnímu zvýšenému počtu objednávek v tomto předvánočním období dávám přednost odesílání zakázek před řešením reklamací, na které mám termín až 30ti dnů. Vím, že se jednalo o mou chybu, za kterou jsem Vám omluvil. Možná by bylo fér doplnit i informaci, že celý cenový rozdíl jsem Vám odeslal. Takto napsaná recenze může vypadat jako úmysl z mé strany Vás úmyslně poškodit, což samozřejmě není pravda.
    T Vaňura

Žádné problémy

Spolehlivost a rychlost, vše v pořádku.

Vše v pořádku opakovaně. Doporučuji.

• Rychle dodání