• Neschopnost

Podvodníci

• Rychlá, ale drahá doprava zboží.
    • Objednal jsem si z této stránky mini vodní dýmku, příslušenství bylo na svém místě, ale co však drobák neposkytuje za informace je, že tělo vodní dýmky není celé z kovu, část těla pod talířkem je plastová, tudíž při odkladu uhlíku na talířek se začne daná část tavit přes kovový talířek, který je tak malý, že se vám začne tavit i silikonové těsnění korunky. Mám vodní dýmku teprv dva týdny a už spodek kovové části těla začíná rezivět, což je další informace, kterou drobák neposkytl.

Tím vším chci říct, že drobák jen vychvaluje své zboží, ale nevaruje před předem zmíněnými nedostatky.

• různé zboží na jednom místě
    • špatná komunikace-chápu,že toho je před vánoci moc,ale toto se nesmí stávat-velmi mně to zklamalo.

Vámi objednaná dýmka v době objednání již nebyla skladem. Očekávali jsme
    její naskladnění v následujících dnech. Bohužel však dodavatel zklamal a
    dýmku nedodal. Pokud souhlasíte, objednávku stornujeme.
    Velice se omlouváme za nastalý problém, bohužel předvánoční nákupy na
    našich e-shopech jsou zcela nepředvídatelné, stejně jako doba dodávky
    zboží, které očekáváme.----Jen poznamenám,že toto by se opravdu stávat nemělo,protože nové zboží už jsem nestihla objednat

• velmi špatná komunikace
    • dlouhá dodací doba (10 dnů a ještě nemám ani žádné zprávy)

Pokud v obchodě najdete něco, co jinde nemají, tak zde pouze v tomto případě. Jinak se obchodu snažte vyhnout.

• Když víte, že zboží nebude doručeno včas, je dobré to dát vědět. To, že mi někdo oznámí zdržení až poté, co se sama po týdnu ozvu, není zrovna férové jednání.

• ač inzerována sleva na dopravě při registraci, nebyl zohledněno při vlastní transakci, ač byli upozornění

• personal vůbec nevi co jsem si vlastně objednala a chce vracet penize i když nakup byl na dobírku.Nedošla mi žadna zprava ohledně věci kterou jsem si objednala,že nedorazi do vánoc.prostě zmatek!

• široký sortiment za dobré ceny
    • nepravdivé údaje - zboží skladem, ale pak čekáte týden než ho dopraví opravdu na sklad a pak ještě doprava, takže takových 10 dní jsem čekal kvůli špatnému popisu

• nízká cena přepravy
    • nepravdivé údaje o dodacích lhůtách

Na zboží jsem čekal jedenáct dní, namísto slibovaných dvou. V den původně slibovaného dodání se sice prodejce ozval, že dodací lhůtu nedodrží, poskytl opravený odhad, ale ani ten nakonec nebyl pravdivý.

S timto obchodem mam bohuzel hodne spatnou zkusenost. Zbozi jsem objednal, zaplatil a balik dorazil v poradku. Schvalne pisu balik, protoze v nem nebylo to zbozi, ktere jsem si objednal. Objednal jsem hru, ale misto toho mi poslali jinou hru (levnejsi). Samozrejme jsem to reklamoval a nakonec jsme se domluvili, ze si hru necham a oni mi vrati na ucet cenovy rozdil. To bylo pred tydnem a pul. Penize na uctu nejsou, na mail nereaguji a na telefon nereaguji taky. Takze at si nazor udela kazdy sam, pro mne jsou to podvodnici. :-(

• Nejsem spokojená s komunikací.Odeslala jsem peníze předem na účet,nebylo mi napsáno kdy mi zboží doručí,nebyl mi napsán informační meil,jako všude jinde a zboží stále nedorazilo.Psala jsem emeil že mi zboží ještě nedorazilo ikdyž už jsem zaplatila předem a nikdo mi neodpověděl.S tím jsem velice nespokojená!!!

• nízké poštovné
    • velká část nabízených produktů vyprodána

Objednal jsem 2ks prstenových otvíráků. V popisu uváděli vnitřní průměr 21mm. Mně poslali jeden s průměrem 20mm a druhý s průměrem 22mm. Z toho ten menší byl prasklý. Poslal bych to na výměnu, ale nemám jistotu zda vůbec ten s 21mm mají a za tu 100Kč mi nestojí to posílat sem tam. Celkově nejsem spokojen.

• zdlouhavá komunikace, trvalo týden, než mi dali vědět, že zboží není skladem

• Rzchlost dodání
    • Zboží bylo předražené

• nic mě nenapadá
    • Špatná komunikace. Nedodání objednaného zboží které je skladem!

Pokud budete nakupovat dárek k narozeninám, tak doporučuji tak půl roku dopředu! Nedokážu si tu představit nakupovat dárky k Vánocům. Je to již 14 dní co jsme objednali dárky které byli skladem a i přes komunikaci s prodavačkou, že to skladem je, jsme dosud žádný dárek neobdrželi.

• Lež, že k dvěma koulím patří jako dárek přípravek na čištění skvrn. Ten nebyl dodán a proto jsem všem dal upozornění, že jste v tomto směru podvodníci.

Skončit a více nevěřit. Zboží samotné za nic nemůže, ani pošta. Přeji špatné dny. O.D.

Reakce obchodu Drobák.cz

prosím o bližší vyjádření Vašeho problému. Nikde jsem nedohledal žádný Váš email, že jste dostal nekompletní objednávku. Sdělte mi číslo objednávky, nebo Vaše celé jméno, podíváme se na celý problém a vyřešíme ho k Vaší spokojenosti. Jak vidíte na fotografii na http://www.drobak.cz/d-magicke-koule-do-pracky.html tak tuba s prostředkem na čištění skvrn je součástí taveného balení - problém bude asi mít hlubší kořeny a můžeme ho společně vyřešit.

S úctou,

Petr Halamka

je mi líto ,ale můj názor není příliš lichotivý. Zboží jsem objednala cca před 10 dny a doposud mi nepřišel ani email potvrzující objednávku. Žádná komunikace ze strany obchodu a pochopitelně ani zboží nedorazilo!! Tímto jsem tedy hrubě nespokojená o zboží již nemám zájem a pravděpodobně to byl můj první a i poslední pokus na tomto serveru cokoliv nakupovat.

Reakce obchodu Drobák.cz

Dobrý den paní Netočná,
    reaguji jako majitel firmy. Po přečtení Vašeho příspěvku mě zamrzelo, že jste nedostala zásilku. Po osobním prověření celé události jsem zjistil, že Vaše objednávka je uvedena jako objednávka hrazená Bankovním převodem a platbu jste nám neposlala. Na takovouto objednávku můžete čekat i celý rok, protože žádný obchod nezasílá zboží svým zákazníkům bez předchozí platby (pokud se nejedná o platbu na dobírku či kartou). Pokud jste na zboží spěchala, měla jste zvolit platbu dobírkou, nebo kartou. Velice mě mrzí, že místo toho, abyste kontaktovala nás, kde je zásilka, podělíte se o nepravdivý příběh s ostatními pomocí hodnocení a tím uškodíte obchodu, který se chce starat o své zákazníky a plní, co uvádí na stránkách.

S úctou,

Petr Halamka

• - dlouhé dodací lhůty

- zboží jsem zaplatila a už na něj 10 dní čekám :( snad dorazí..