- Zboží došlo porušené, psala jsem e-mail dne 3.12.2012 na který mi nebylo odpovězeno.
Zboží bylo viditelně porušeno již před zabalením. Masky byly obě dvě poškozené, ostatní zboží bylo v pořádku. Navíc jednu masku mám pro kolegyni z práce. Byla jsem velmi zklamaná. Zboží nebudu vracet, neboť masky potřebuji na akci z práce, která se koná zítřejšího dne,takže by se to nestihlo. Jsem velice zklamaná, že se ani neozvali.Chápu, že se to může stát,ale měli mě upozornit předem, než bylo zboží zasláno.Při přepravě se to neporušilo,krabice byla bez vad.
- Spousta užitečných blbůstek a dárečků za příjemné ceny.
- Není možné omezit výběr v jednotlivých kategoriích (např. podle ceny)
- doprava, na zboží jsem musela čekat 6 dní, kdybych se dvakrát telefonicky nedožadovala své zásilky na DPD, tak ještě dnes leží někde v depu, ačkoliv jsem si ji objednala přímo na adresu. Uvádíte, že zásilku doručíte do druhého pracovního dne, šest dní je tak trochu moc a zkazilo mi to překvapení pro partnera, který není z ČR tudíž mu to budu moci předat až za měsíc až zase přijede. Děkuji mnohokrát
- pohodlí zákazníka
- nemá slabiny
doporučuji všem z již předeslaných důvodů
- Dobrá cena
- Komunikace
- - krátká dodací lhůta
- - přehlednost obchodu
- - perfektní komunikace
- - přijatelné cena poštovného za dopravu
- skvělé služby
- celková spokojenost na 100%
- nákup v obchůdku všem vřele doporučuji -
- Obchod proběhl velice rychle!
Obchod proběhl rychle, plynule.
- Přehledné stránky, velký výběr zajímavých dárků, perfektní jednání, rychlé dodání.
- Žádné slabiny.
Všem vřele doporučuji:)
- můžu si vybrat způsob dopravy a platby
- zatím nevím
Zboží vypadá luxusně za supr cenu, takže určitě doporučuji! O každém pohybu zboží směrem ke mně jsem byla vždy informována a mohla jsem si sama vybrat způsob dopravy, aniž bych byla odkázaná na přepravní firmu, co většinou zboží vozí tak, jak se to hodí jim.
- Helpline
usspokojující
Normalni obchod.
- početný sortiment
- sice levné poštovné, ale musí se na zbozí čekat cca 10 dní
- Zaujalo mě velmi nízké ceny a poštovné
- Dobrá nabídka sortimentu
- Nezjistil jsem žádné
Dobrý obchod. Byli ochotní při dotazu na konkrétní zboží a proto jsem taky u nich nakoupil. Doporučuji.
- široký sortiment za dobré ceny
- nepravdivé údaje - zboží skladem, ale pak čekáte týden než ho dopraví opravdu na sklad a pak ještě doprava, takže takových 10 dní jsem čekal kvůli špatnému popisu
- Nevím, vůbec nefunguje, mravenci nechtějí do hmoty vlézt, uvažuju, že produkt vrátím...
- nízká cena přepravy
- nepravdivé údaje o dodacích lhůtách
Na zboží jsem čekal jedenáct dní, namísto slibovaných dvou. V den původně slibovaného dodání se sice prodejce ozval, že dodací lhůtu nedodrží, poskytl opravený odhad, ale ani ten nakonec nebyl pravdivý.