- Zboží skladem, rychlá expedice, ochotný přístup. Jsem velmi spokojená
Vážený zákazník,
děkujeme Vám za Vaše pozitivní hodnocení. Objednávky, se vždy snažíme vyřídit v co nejkratším čase jak je to možné. Budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.
DREZY-online.cz -
Příjemní a velice ochotní obchodníci
Vážený zákazník,
děkujeme Vám za Vaše pozitivní hodnocení. Budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnosti.
Přejeme Vám pěkný den
- Sortiment+ cena + rychlost dodání
Vážený zákazník,
Děkujeme krásně za pozitivní recenzi. Velice nás těší, že jsme splnili Vaše očekávání. Budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnosti.
Přejeme vám hezký den
DREZY-online.cz -
+ Rychlost dodání a fajn ceny
- Rychlé dodání.
Doporučuji. Spokojen.
Vážený zákazník,
děkujeme Vám za Vaše pozitivní hodnocení. Budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.
- bezproblémová komunikace
- dobrá komunikace
- sortiment
Vstřícná komunikace obchodu ještě před samotným nákupem zboží. Velmi dobře zabalený produkt (granitový dřez). Dobrá cena. Přesunutí dne doručení též zafungovalo dobře.
DREZY-online.cz -
- Výhodné ceny, při vytvoření sestavy ceny exkluzivní
DREZY-online.cz -
- dobrá cena, kvalitní zboží
- výborná komunikace obchodu
- celková spokojenost, určitě se ještě na tento obchod obrátímReakce obchodu DŘEZY-online CZ
- cena, rychlost dodání
celková spokojenost
- rychlá reakce
- rychlé dodání
- komunikace
- doporučuji
- super cena
Vážený zákazník,
děkujeme Vám za Vaše pozitivní hodnotenie. Franke Strata STG 614 představuje komfortní dřez s elegantním designem s odkapávací plochou. Budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.
DREZY-online.cz -
- Jedna z nejlevnejsich nabidek na netu
- Rychlost dodani
Rychle a přesně
DREZY-online.cz -
Zboží sice přišlo nadvakrát ze dvou různých skladů( objednávala jsem dřez s baterií), ale přišlo v pořádku a brzy
DREZY-online.cz -
- ochotní, stále komunikovali, dodrželi vše dle dohody, dobré ceny
DREZY-online.cz -
Vše jak má být, spokojenost.
DREZY-online.cz -
- Rychlá jasná komunikace s obchodem.
OK
DREZY-online.cz