I když něco zapoměli přibalit, tak to obratem na své náklady poslali. Paráda.

rychlost dodání

• Zadna

• Dobré ceny
    • Precizní doprava

OK - výborný, doporučuji

Velmi mily pristup, ochota, profesionalna a zaroven priatelska komunikacia - to sa dnes vidi malokedy. Dakujem Vam za takyto pristup a skusenost. :-)

spokojenost

výhodná cena

• Přehledný výběr, rychlé dodání, včetně úpravy a doplnění objednávky

Bylo to OK

• dodání zboží do 4 dnů

mohu všem doporučit, rychlé doručení a vše fungovalo 100%

Zboží bylo doručeno v pořádku, viděla jsem ho rozbalené než jsem ho převzala. Termín doručení do 4 dnů- super!

• Na dotaz na vybrané zboží si chvíli počkáte. Zboží přišlo 4. den dobře zabalené.

Objednávka proběhla v pořádku, pak jsme byli e - mailem upozorněni o nedostupnosti zboží a zda jsme ochotni počkat několik dní na jeho naskladnění. Souhlasili jsme a zboží bylo v uvedený termín skutečně dostupné a vzápětí doručeno. Způsob dodání proběhl podle uvedených informací - zboží bez tvrdého obalu, abychom si jej mohli prohlédnout a případné nedostatky hned oznámili. To nebylo potřeba, zboží bylo v pořádku a co se týče vzhledu a kvality (dřez a baterie), naprostá spokojenost.

rychlost dodání super, objednala jsem barvu kávovou a je krásně tmavá, vše v proběhlo v pořádku, doporučuji.

+ přehledné stránky

Výborná komunikace s obchodem, poradili a informovali o termínu doručení.

• dobrá komunikace
    • výhodná nabídka a ještě dárek
    • rozbalení před řidičem

Celková spokojenost, neupozornění řidiče nebo obchodu, že sifon k dřezu není zabalení v krabici se dřezem, ale je přibalen do druhého balíčku - k dárku. Navíc ještě v krabici od jiného výrobku.

Velká spokojenost s nákupem u této firmy.Po písemém dotazu ohledně vybraného zboží bylo velmi brzy odpovězeno.Zboží bylo řádně zabaleno,skvělá a rychlá dodávka.Vše hodnoceno kladně na 100%.