• nákup z pohodlí domova
    • jediný shop, kde bylo možné knihu objednat
    • nevím

velký výběr, dobrá komunikace, velmi rychlé doručení

Reakce obchodu Dřevotéka

Děkujeme vám, Michaelo, za pěkné hodnocení. Máme radost z toho, že se vám u nás líbilo a budeme se těšit na vaši další návštěvu.

• Velice rozumné ceny a zboží je ve výborné kvalitě. Určitě nakoupím v budoucnu znovu. Děkuji

Reakce obchodu Dřevotéka

Děkujeme za pěkné hodnocení a jsme rádi, že se vám u nás líbilo.

• Perfektní přístup k zákazníkovi, rychlé vyřízení

Reakce obchodu Dřevotéka

Jsme moc rádi, že se Vám u nás tak dobře nakupovalo. Věříme, že i při další návštěvě budete spokojena.

• Rychlé vyřízení
    • Široký sortiment

Dobrý den, Matyáši,
    děkujeme za nákup a hodnocení na Heuréce. Budeme se i nadále snažit, aby byl výběr co nejlepší.

• Vařečky mi vydával milý a šíleně ukecaný pán
    • Vařečky jsou z pěkného a čistého dřeva
    • Mají toho skladem fakt hodně

Reakce obchodu Dřevotéka

Děkujeme Vám Jirko za pěkné hodnocení.
    Rádi Vám vydáme další zboží, ukecaný pán si bude rád povídat znovu :)

• Široký sortiment
    • Kvalita

Dobrý den Stanislave,
    děkujeme za nákup a hodnocení na Heuréce. Věříme, že u nás budete vždy spokojen.

• Perfektní servis, komunikace a kvalita výrobků
    • Rychlost
    • Přehledný eshop

Dobrý den, Ivet,
    jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a dobře nakupovalo. Budeme se dále snažit, aby naše výrobky byly jen ty nejlepší.

• Dobrá komunikace
    • Rychlé vyřízení objednávky

Krásný den Ivano,
    děkujeme Vám za nákup u nás a hodnocení tady na Heuréce. Doufáme, že u nás bude i nadále spokojená.

Rychlost, spolehlivost a kvalita výrobků

Reakce obchodu Dřevotéka

děkujeme za nákup i za pěkné hodnocení. Ať zboží slouží.

• rychlé doručení

Reakce obchodu Dřevotéka

jsme rádi, že jste s námi byl spokojen. Věříme, že si u nás vyberete i příště :)

Zbozi vyzvednuto osobne. Maji opravdu siroky vyber. Na vydejne mila pani. Zakoupeny predmet odpovidal me predstave. Krasna rucni prace se drevem.

Dobrý den, Jane,
    děkujeme za nákup a pěkné hodnocení. I nadále se budeme snažit o prodej jen kvalitních výrobků a věříme, že s námi budete spokojený.

Doporučuji všem

Reakce obchodu Dřevotéka

děkujeme za nákup a pěkné hodnocení. Věříme, že s námi budete spokojená i příště.

• Velký sklad kde vám ochotný zaměstnanec ukáže zboží.
    • Dokáží po domluvě vyrobit i výrobek na míru nebo vypálit do dřeva vlastní logo.

Reakce obchodu Dřevotéka

děkujeme za pěkné hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás tak líbilo. Určitě se u nás ukažte znovu :)

• Krásné zboží
    • Sympatické ceny

S obchodem jsem spokojená, komunikuje a v případě problému se snaží pomoci.

Reakce obchodu Dřevotéka

děkujeme za nákup a pěkné hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Vždy rádi pomůžeme.

• Rychlost nachystání k vyzvednutí
    • Komunikace
    • Cena

Naprostá spokojenost s nákupem. Teď to byla jen drobnost, ale určitě vím kam se obrátit při příštím nákupu.

Dobrý den, Jane,
    děkujeme za nákup a pěkné hodnocení. Určitě k nám přijďte znovu. Od Vašeho nákupu jsme přidali spoustu nových produktů, takže opět bude z čeho vybírat.

kvalitní zboží

Reakce obchodu Dřevotéka

o kvalitu se snažíme a nadále se snažit budeme. Věříme, že u nás budete vždy spokojená. Zapracovali jsme i na rychlosti odbavení, příští objednávka by Vám tedy měla dorazit určitě rychleji.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• rychlá expedice zboží, které je naskladněno