- nákup z pohodlí domova
- jediný shop, kde bylo možné knihu objednat
- nevím
velký výběr, dobrá komunikace, velmi rychlé doručení
Reakce obchodu Dřevotéka
Děkujeme vám, Michaelo, za pěkné hodnocení. Máme radost z toho, že se vám u nás líbilo a budeme se těšit na vaši další návštěvu.
- Velice rozumné ceny a zboží je ve výborné kvalitě. Určitě nakoupím v budoucnu znovu. Děkuji
Reakce obchodu Dřevotéka
Děkujeme za pěkné hodnocení a jsme rádi, že se vám u nás líbilo.
- Perfektní přístup k zákazníkovi, rychlé vyřízení
Reakce obchodu Dřevotéka
Jsme moc rádi, že se Vám u nás tak dobře nakupovalo. Věříme, že i při další návštěvě budete spokojena.
- Rychlé vyřízení
- Široký sortiment
Dobrý den, Matyáši,
děkujeme za nákup a hodnocení na Heuréce. Budeme se i nadále snažit, aby byl výběr co nejlepší. -
- Vařečky mi vydával milý a šíleně ukecaný pán
- Vařečky jsou z pěkného a čistého dřeva
- Mají toho skladem fakt hodně
Reakce obchodu Dřevotéka
Děkujeme Vám Jirko za pěkné hodnocení.
Rádi Vám vydáme další zboží, ukecaný pán si bude rád povídat znovu :) -
- Široký sortiment
- Kvalita
Dobrý den Stanislave,
děkujeme za nákup a hodnocení na Heuréce. Věříme, že u nás budete vždy spokojen. -
- Perfektní servis, komunikace a kvalita výrobků
- Přehledný eshop
Dobrý den, Ivet,
jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a dobře nakupovalo. Budeme se dále snažit, aby naše výrobky byly jen ty nejlepší. -
- Dobrá komunikace
- Rychlé vyřízení objednávky
Krásný den Ivano,
děkujeme Vám za nákup u nás a hodnocení tady na Heuréce. Doufáme, že u nás bude i nadále spokojená. -
Rychlost, spolehlivost a kvalita výrobků
Reakce obchodu Dřevotéka
děkujeme za nákup i za pěkné hodnocení. Ať zboží slouží. -
- rychlé doručení
Reakce obchodu Dřevotéka
jsme rádi, že jste s námi byl spokojen. Věříme, že si u nás vyberete i příště :) -
Zbozi vyzvednuto osobne. Maji opravdu siroky vyber. Na vydejne mila pani. Zakoupeny predmet odpovidal me predstave. Krasna rucni prace se drevem.
Dobrý den, Jane,
děkujeme za nákup a pěkné hodnocení. I nadále se budeme snažit o prodej jen kvalitních výrobků a věříme, že s námi budete spokojený. -
Doporučuji všem
Reakce obchodu Dřevotéka
děkujeme za nákup a pěkné hodnocení. Věříme, že s námi budete spokojená i příště. -
- Velký sklad kde vám ochotný zaměstnanec ukáže zboží.
- Dokáží po domluvě vyrobit i výrobek na míru nebo vypálit do dřeva vlastní logo.
Reakce obchodu Dřevotéka
děkujeme za pěkné hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás tak líbilo. Určitě se u nás ukažte znovu :) -
- Krásné zboží
- Sympatické ceny
S obchodem jsem spokojená, komunikuje a v případě problému se snaží pomoci.
Reakce obchodu Dřevotéka
děkujeme za nákup a pěkné hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Vždy rádi pomůžeme. -
- Rychlost nachystání k vyzvednutí
- Komunikace
Naprostá spokojenost s nákupem. Teď to byla jen drobnost, ale určitě vím kam se obrátit při příštím nákupu.
Dobrý den, Jane,
děkujeme za nákup a pěkné hodnocení. Určitě k nám přijďte znovu. Od Vašeho nákupu jsme přidali spoustu nových produktů, takže opět bude z čeho vybírat. -
kvalitní zboží
Reakce obchodu Dřevotéka
o kvalitu se snažíme a nadále se snažit budeme. Věříme, že u nás budete vždy spokojená. Zapracovali jsme i na rychlosti odbavení, příští objednávka by Vám tedy měla dorazit určitě rychleji. -
- rychlá expedice zboží, které je naskladněno