- Na požádání mi upravili zboží na míru zdarma
- rychlé vyřízení, zdarma nařezání na požadovanou délku
- rychlost, úprava výrobku přesně na míru
- přehlednost webu, jednoduché vytvoření objednávky + platby
Velmi kvalitní výrobek z masivu. Jsem člověk s větší hmotností a opravdu je vysoká a udrží mě. Firma má velmi skvělé lidi ,kteří mi rádi poradili a opravdu dobře. Jsem ráda ,že jsou ještě mezi námi takoví lidé,kterým záleží na cizích lidech, aby se měli na čem vyspat. Kvalita za nízkou cenu!!!! Děkuji celé firmě a přeji spoustu spokojených zákazníků jako já!
- Kvalitní zboží. Rychlé dodání.
- Široká nabídka sortimentu, rychlost vyřízení a dodání
- rychlé vstřícné jednání
- rychlá reakce na objednávku
- žádnou jsem nezaznamenal
- dlouhá dodací doba na matraci z výroby, dodání 10 dní co uvádí web nesplněno, stále čekám...
Průměr obecně nijak nevybočuje od jiných nákupů...
Čekání na dodání je už docela dlouhé, ale chápu že to jde do výroby, ale web uvádí dodání cca 10 dní, no je to již 11 dní a stav je stále ve výrobě :-( tak snad se dočkám... -
Pokud budu potřebovat něco ze sortimentu tohoto obchodu, ráda se na DřevoPostele.cz znovu obrátím.
- kupovala jsem jen náhradní díly k posteli, ale vstřicnost a ochota, vysvětlení, bylo úžasná,děkuji
- postel z masivu
- dobrá cena
s obchodem jsem spokojena, kvalitu mohu posoudit za nějaký čas
- Úprava na míru zdarma
- nevím
Rozhodně doporučuji
- Při stěhování se nám rozbily 2 lamely v pohovce Ikea. Ikea bohužel dokup jednotlivých lamel neumožňuje, což je dost mrzuté. Zde byla možnost objednat a nechat si uříznout délku dle potřeby. Skvělá věc. Zboží dorazilo a vše perfektně pasovalo, jak má. Jsme spokojeni.
- o žádných nevím
koupili jsme jen drobnost, takže asi nemohu více posoudit, ale dodání bylo pohotové a v pořádku
spokojenost
- zboží, které jsem jinde nesehnal
zboží dorazilo a bylo OK, doporučuji
- překup
*je to hloupost,ale objenala jsem jiný odstín a jinou skladbu zboží - není co dodat
Reakce obchodu DřevoPostele.cz
Tato recenze je omyl, nyní jíž postele nepřekupujeme. Odstín si zákaznice bohužel mírně spletla z názvu. Detaily tohoto nedorozumění rád vysvětlím i po telefonu.
Pěkný den všem
David Ohem - majitel e-shopu -
- Rchlost dodání
- Nevím o žádných
zboží přesně podle mých představ
Vše proběhlo čistě a hladce.
- Příjemná a profesionální komunikace s obchodem.
- Doporučuji změnu dopravní společnosti. I když byla domluvena vynáška do 1. patra, ponechali postel mé 80leté babičce pouze za vchodovými dveřmi, pod schody.
Obchod určitě doporučuji, ale s vlastní dopravou.