• Do dnešní doby žádná odpověď na objednávku a vyřízení.

• zboží není skladem - vyrábí se na objednávku
    • nesprávně vyvrtané díry na bočních prknech, chyběli 4 kolíky, nedodán imbus na šrouby,

• překup

*je to hloupost,ale objenala jsem jiný odstín a jinou skladbu zboží - není co dodat

Reakce obchodu DřevoPostele.cz

Tato recenze je omyl, nyní jíž postele nepřekupujeme. Odstín si zákaznice bohužel mírně spletla z názvu. Detaily tohoto nedorozumění rád vysvětlím i po telefonu.

• Nevím o žádné.
    • Dodací lhůta.

Škoda času.

Reakce obchodu DřevoPostele.cz

Dobrý den, bohužel v tomto období měl toho náš dodavatel hodně a dodací lhůty byly delší. Moc se omlouváme.
    Při výrobně nábytku se občas dodací lhůty nedají přesně určit. Postele a jiné zboží dodáváme během 2-5 dnů a někdy i cca 10-20 dnů. Vše je podle zakázek a objednávek. Každopádně děkujeme za tuto recenzi.

Pěkný den

David Ohem - majitel e-shopu

• Docela bohatý sortiment. Velmi přijemné ceny.
    • Kvalita!!!!!!

Byl to první a poslední nákup u tohoto obchodníka. Objednal jsem manželskou postel a dva noční stolky. Rošty byly v ceně. Zboží dorazilo docela rychle a bylo v pořádku zabaleno. Zde ty plusy končí. Jako první jsem rozbalil a smontoval samozřejmě postel. byla v pořádku, jen ta patá noha byla o 1,5cm kratší. Potom byly rozbaleny rošty. Hned se na mě vysypala hromadka suků. Tolik děr ve dřevě jsem ještě neviděl. Ani kůrovec na Šumavě asi nedokazal tolik udělat. Abych na to položil novou matraci, musel jsem ty rošty přikryt silnějším igelitem. Noční stolky taky překvapily - byly snad zabaleny něco krátce po nalakování. Když jsem se na postel posadil (80 kg) prasklá první láť a ...
    A rozjelo se dopisování s prodejcem. S posíláním fotek samozřejmě. Odpovídal trochu zdlouhavě, ale slušně. Dozvěděl jsem, že bohužel musí posílat zákazníkům zboží v takové kvalitě, v jaké to dostavá od dodavatelů. Jo, a že za nějakou dobu to budou vyrabět sami a bude to určitě mnohem lepší.
    Je asi jasny, že mě to nestačilo a zboži jsem chtěl vratit a také jsem chtěl dostat zpět své peníze. Podobná reklamace nemůže být řešena jinak, když prodejce předem ví, že posílá zákazníkovi nepoužitelné zboží.
    Nakonec po 1,5 měsici dopisování mám peníze na účtu.
    Takže, pokud zapomenu na ztracený čas a nervy, dopadlo to dobře.
    Ale snad si takový nákup nikdo nepřeje, nebo jo?

Reakce obchodu DřevoPostele.cz

moc nás mrzí, že to tak dopadlo.... Ano bylo to delší vyřizování, to musím uznat. Kolega, který vyřizuje reklamace a podobné věci jsem uložil pokutu. Příště se toto nesmí stávat.

Ohledně roštů, které jsou velmi důležité - mluvil jsem o tomto s výrobcem, který rošty dodává a přislíbil, že rošty budou samozřejmě lepší.

Každopádně děkuji za recenzi, i když byla negativní. Alespoň víme kde se vylepšit, aby zákazník byl spokojený.

• Doadací lhůty

Reakce obchodu DřevoPostele.cz

Dobrý den, dodací lhůta je cca 14 dní od objednávky (objednávka 1.7.). Psal jsem e-mail 7.7., že postel máme a čekáme na šuplík pod postel. Ale žádná odpověd.

Docela bych uvítal, kdyby mi některý zákazník napsal jakou by si představoval dodací lhůtu. Každý říká, že je času dost, klidně 14 dní nebo tři týdny....

David Ohem - majitel e-shopu

• Cena je nízká to ale také odpovídá kvalitě.
    • Poměrně dlouhá dodací lhůta.
    • Zboží přišlo bez návodu na složení.
    • Není to nic složitého ale měl by tam být.
    • Uvítal bych víc vrutů na přichycení roštu k postely.
    • Složení nočního stolku už byl trochu větší oříšek. Musel sem si najít obrázek toho co sem vůbec objednal abych věděl jak to sešroubovat. Měly předvrtané asi 1,5mm dírky pro vrut který měl na čele válcový dřík o průměru asi 3mm takže bez patřičných úprav je smontování nemožné chce to aspoň trochu navrtat větším vrtákem. Nehledě na to že je to kousek od hrany a hrozí rozštípnutí dřeva. Celkově se dá stolek použít leda tak na mobil možná se bojím aby vůbec unesl nějakou lampičku nedej bože něco těžšího.

Nakoupil sem z důvodu nízké ceny, příště si ušetřím.

děkujeme Vám za recenzi.
    - Je otázka zda je dlouhá dodací lhůta doručení 10 pracovních dnů. Někde je dodací lhůta třeba 2-3 měsíce.
    - Návod ke složení píšeme do e-mailu, že si zákazník může stáhnout přímo na stránkách u produktu.
    - Počet vrutů odpovídá základnímu vybavení.
    - Ano na nočním stolku jsou předvrtané otvory cca 2mm. Zákazník si pak přizpůsobí vše podle jeho představ. Každopádně nám to tak dodává výrobce. Nějakým způsobem to také budeme řešit.

David Ohem - majitel e-shopu

Jsem velice zklamaná.V listopadu jsme si objednali postel,která měla být dodána do 15 dní. V půli prosince nám bylo oznámeno,že se postel ve výrobě dodělává a tři dny před vánoci už nám bylo oznámeno,že postel prostě nebude.Leda po novém roce,což nám je na nic,když to měl být dárek.

Reakce obchodu DřevoPostele.cz

Dobrý den, ano vím přesně o co jde. Bohužel za tuto chybu nemůžeme my jako e-shop, ale dodavatel (výrobce). Slíbili nám tuto postel dodat v pohodě do Vánoc, ale bohužel se tak nestalo.
    I když za to nemohu, tak se velmi omlouvám a chápu zklamání. Nyní již budou normální dodací lhůty.

Pěkný a úspěšný rok 2015 přeji všem

• Rychlost.
    • Komunikace s obchodem .
    • Zásilka dorazila nekompletní .
    • U dětské postýlky nebyli díly na přichycení dřevěného roštu ,natož spojovací materiál na přichycení roštu .
    • Dílenské opracování dílů dřevěné postýlky také nic moc .

Na obchodě se mi líbila vstřícnost ,komunikativnost s prodejcem a rychlost dodání zásilky . Bohužel jsem byl zklamán s neúplnou zásilkou . Díly na přichycení dřevěného roštu nebyli ,spojovací materiál taktéž ne na přichycení roštu . Naopak jiný spoj. mat. přebýval . Dílenské zpracování nic moc .
    Obchod bych nedoporučil ,maximálně tomu kdo nemá co na práci a neví co s penězi . Jů abych to upřesnil k postýlce jsem musel sehnat latě spojovací materiál ,abych mohl upevnit dřevěný rošt . Po té postýlka funkční a relativně v poho ,ale za ten ušlí čas a peníze to opravdu nestojí .

Reakce obchodu DřevoPostele.cz

Určitě to není tak hrozné...
    Je možné, že 4 vruty k přichycení roštu k dětské postýlce nejsou v balení. K postelím pro dospělé jsou vruty v balení určitě, sám to namátkově kontroluji.
    Rošty se nemusí montovat na nějaké lišty, ale přímo na boky.
    Dílenské zpracování si myslím, že je zcela normální a v pořádku, je to přeci dětská postýlka ze 100% masivu a ne z lamina:-))

David Ohem - majitel e-shopu

• .Zboží mělo být dodáno do šesti prac.dnů,je to už devět dnů a pořád nic.

Reakce obchodu DřevoPostele.cz

Ano dodání postele z masivu se zdrželo. Moc se omlouváme, došlo k chybě na dílně. Vše je nyní v pořádku a domluveno.