Doporučuji 100%

Byl jsem velmi překvapen šíří sortimentu na prodejně.

• Spolehlivý obchod,dobrá komunikace i dodací lhůty .

• Pan Vaník má neobvykle široký sortiment nářadí, vč. speciálního. Nestalo se mi, že by něco neměl nebo nemohl sehnat. Skvělý obchod!

Pokud sháníte atypické nebo i standardní rozměry nářadí nebo cokoliv jiného s tím spojeného, pan Vaník to má anebo dokáže sehnat.

• Bohužel to byl jediný obchod se zbožím, které jsem potřeboval.
    • Jediná taxa za dopravu, ať je zboží za 5 korun nebo za 10 tisíc...
    • Neochota cokoliv pro zákazníka udělat.

Objednal jsem si zboží, které jsem nemohl nikde sehnat v hodnotě 64 Kč s dopravou za 120 Kč. Budiž. Ihned zaplaceno, ihned zpráva o nachystání zboží a odeslání - posud vše OK.
    Problém byl v tom, že jsem chtěl dodat na jinou adresu než fakturační. Vše bylo vyplněno v pořádku - potvrdil mi to během telefonátu zástupce obchodu. Přepravní společnost se mi však snažila dodat zboží na fakturační adresu. Během telefonátu do e-shopu mi jejich zástupce sdělil, že přepravce kontaktovat nebude, že si to mám zařídit sám... Přičemž je nad míru jasné, že chyba se stala na straně obchodu nebo u přepravce nebo v komunikaci mezi nimi.
    No, zboží s dopravou za 120 Kč jsem po dvou dnech telefonování s dopravcem přeci jen dostal, takže vše dobře dopadlo. Jen mě fascinuje neochota zástupce obchodu. Asi to bylo tím, že jsem vše zaplatil dopředu...

• Zboží v pořádku bez problémů
    • nemožnost vybrat způsob doručení(jiného dopravce)

• Rychlost dodání mě neskutečně překvapila. Smekám a doporučuji!!!

• Široký výběr, rychlé jednání, ochotní lidé.

Ochotný personál,široký výběr zboží, rychlé vyřízení objednávky. Za mě spokojenost

• bezproblémová dohoda ohledně naplnění objednávky
    • perfektní dodací lhůta

vše super

• rychlé dodání, dobrá cena

• Objednal jsem dvě balení PB plynu do pájky, jedno přišlo na půl prázdné. Škoda, jinak by vše ostatní šlo.

rychle a bez problémů

vše proběhlo bez problému ,milý a ochotný personál

vše

rychlé vyřízení, šíře sortimentu

• Rychlost zpracování a odeslání. Oceňuji i přibalení aktuálních nabídkových katalogů, které jsou velmi příjemné k dalšímu výběru

Z tohoto nákupu usuzuji, že tento obchod je dravý a na našem trhu s tímto přístupem k zákazníkům má velkou šanci se udržet i dále se rozvíjet.
    Není co vytknout.
    Děkuji.

• Rychlost

• Velký sortiment nářadí.

• velký výběr