Doporučuji 100%
Byl jsem velmi překvapen šíří sortimentu na prodejně.
- Spolehlivý obchod,dobrá komunikace i dodací lhůty .
- Pan Vaník má neobvykle široký sortiment nářadí, vč. speciálního. Nestalo se mi, že by něco neměl nebo nemohl sehnat. Skvělý obchod!
Pokud sháníte atypické nebo i standardní rozměry nářadí nebo cokoliv jiného s tím spojeného, pan Vaník to má anebo dokáže sehnat.
- Bohužel to byl jediný obchod se zbožím, které jsem potřeboval.
- Jediná taxa za dopravu, ať je zboží za 5 korun nebo za 10 tisíc...
- Neochota cokoliv pro zákazníka udělat.
Objednal jsem si zboží, které jsem nemohl nikde sehnat v hodnotě 64 Kč s dopravou za 120 Kč. Budiž. Ihned zaplaceno, ihned zpráva o nachystání zboží a odeslání - posud vše OK.
Problém byl v tom, že jsem chtěl dodat na jinou adresu než fakturační. Vše bylo vyplněno v pořádku - potvrdil mi to během telefonátu zástupce obchodu. Přepravní společnost se mi však snažila dodat zboží na fakturační adresu. Během telefonátu do e-shopu mi jejich zástupce sdělil, že přepravce kontaktovat nebude, že si to mám zařídit sám... Přičemž je nad míru jasné, že chyba se stala na straně obchodu nebo u přepravce nebo v komunikaci mezi nimi.
No, zboží s dopravou za 120 Kč jsem po dvou dnech telefonování s dopravcem přeci jen dostal, takže vše dobře dopadlo. Jen mě fascinuje neochota zástupce obchodu. Asi to bylo tím, že jsem vše zaplatil dopředu... -
- Zboží v pořádku bez problémů
- nemožnost vybrat způsob doručení(jiného dopravce)
- Rychlost dodání mě neskutečně překvapila. Smekám a doporučuji!!!
- Široký výběr, rychlé jednání, ochotní lidé.
Ochotný personál,široký výběr zboží, rychlé vyřízení objednávky. Za mě spokojenost
- bezproblémová dohoda ohledně naplnění objednávky
- perfektní dodací lhůta
vše super
- rychlé dodání, dobrá cena
- Objednal jsem dvě balení PB plynu do pájky, jedno přišlo na půl prázdné. Škoda, jinak by vše ostatní šlo.
rychle a bez problémů
vše proběhlo bez problému ,milý a ochotný personál
vše
rychlé vyřízení, šíře sortimentu
- Rychlost zpracování a odeslání. Oceňuji i přibalení aktuálních nabídkových katalogů, které jsou velmi příjemné k dalšímu výběru
Z tohoto nákupu usuzuji, že tento obchod je dravý a na našem trhu s tímto přístupem k zákazníkům má velkou šanci se udržet i dále se rozvíjet.
Není co vytknout.
Děkuji. -
- Velký sortiment nářadí.
- velký výběr