Jsem stálým zákaznikem firmy DOPHAM'S a nikdy se ještě nezastalo, aby bylo něco v nepořádku. Obvzlášť přístup pana Víti se jen tak nevidí. Prostě vše na profesionální úrovni. PANE VÍŤO DĚKUJI. S úctou Kotek Jiří
Reakce obchodu www.dophams.com
Pane Jiří, to jsme moc rádi, že jste vždy spokojený. A dokud tady budeme my dva, tak se tento přístup k zákazníkům nezmění. :) Děkujeme za Vaši přízeň. Víťa a Daja
Absolútny top vo všetkom od prístupu k zákazníkovi až po kvalitu produktu. Toto určite nebol môj posledný nákup :).
Reakce obchodu www.dophams.com
To nás velice těší. :) Děkujeme za recenzi!
- Jedinečný výběr
- Ochota pana majitele
- Kvalita
- Česká výroba
E-shop s unikátním zbožím. Prémiový produkt české výroby + velice příjemný/ochotný pan majitel, který se SKUTEČNĚ zajímá o to, zda je zákazník spokojen.
Reakce obchodu www.dophams.com
Moc děkujeme za hezkou recenzi. Jsme rádi, že jste s botami a našimi službami spokojený.
- Okamžité expedováno
- Kvalitní zpracování
- Špičková zákaznická podpora, velmi ochotná výměna velikosti
- Osobní věnování
- Nejspíš jediní s těmito produkty na českém trhu
Reakce obchodu www.dophams.com
Děkujeme za hezkou recenzi. Vážíme si Vaší podpory. :)
- Serioznost,rychlost vyřízení objednávky
Osobní a profesionální přístup
- Prozakacnicky pristup
- Rychlost dorucenia
- Excluzivne balenie
- Komunikace a neskutečná rychlost vyřízení.
Velmi rychlé a vstřícné jednání.
- 100 % kvalita dodaného zboží
Moja druhá objednávka po 1/2 roku, a znovu excelentný nákupný zážitok a megakvalitné trendové boty (nikdy sa mi nestávalo, aby mi okolie chválilo boty). Customer care pana Víťu sa len tak nevidí (osobné venovanie potešilo). Vrelo doporučujem nákup v tomto e-shope! Rozhodne to nebol můj posledný nákup dophamsiek.
Reakce obchodu www.dophams.com
Moc děkujeme za recenzi. Velice nás to potěšilo a vážíme si Vaší podpory!
- Milí majitelé
- Profesionální přístup
- Kvalitní a jinde nesehnatelné zboží
Reakce obchodu www.dophams.com
Děkujeme za recenzi, Milane. A budeme se těšit na viděnou.
- Individuální přístup
- Bezproblémová komunikace
urcite doporucuji
- Skvělá komunikace, rychlost doručení, kvalita provedení
- Viz níže
Vše na profesionální úrovni od zaslání zboží až po doručení . Kvalita obuvi na jedničku. Osobní přístup pana Víťi se jen tak nevidí.
- Velmi rychlé a korektní jednání. 100% profesionální. Boty jsou elegantní a dobře sednou. Materiál je kvalitní.
- Nabízí to co člověk hledá a co tu nebylo
- Kvalitní zpracování
- Velice elegantní
Velice kvalitní obchod s nadčasovou korektností.Perfektní komunikace,při nevhodném výběru, okamžitá výměna i s poděkováním.Dokonce se emailem poptají,zdali jste velikostí spokojen a boty jsou pohodlné.