Velice profesionální a vstřícný přístup. Objednal jsem si společenské boty Derby Blac velikosti 43 po obdržení zboží (perfektní kvalita a zpracování) jsem si dále objednal volnočasovou obuv Nimbus Sneakers velikosti 42 . Majitel obchodu mě volala s dotazem zda je velikost 43 správná a zda dodané společenské boty mají správnou velikost. Odpověděl jsem že pokud boty nevyzkoušíte tak nedokážete posoudit které více "sedí". Přeposílám odpověď majitele obchodu:
"dle domluvy jsme Vám odeslali zásilku s botami Nimbus Sneakers 42 a Derby Black 42. Porovnejte si ty dvě velikosti modelu Derby Black a pak nám pošlete zpět tu, která nebude sedět. Součástí zásilky je i štítek pro zpětnou zásilku. Stačí ho odlepit a nalepit na zásilkovou krabici. Následně ji zaneste na jakoukoliv pobočku Zásilkovny a bude nám automaticky vrácena. Je to zdarma, takže nemusíte nic platit. "Reakce obchodu www.dophams.com
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup. Záleží nám na tom, aby Vám boty dobře sedly a tohle je běžný postup, který naším zákazníkům nabízíme. :)
- Komunikace
- Rychlost vyřízení
Reakce obchodu www.dophams.com
Moc děkujeme za Váš nákup a hodnocení. JSme rádi, že bylo vše v pořádku. :)
Perfektná firma s ľudským prístupom
Reakce obchodu www.dophams.com
Děkujeme za nákup a hodnocení. :)
- Rychlé vyřízení i dodání
Na rozdíl od druhé tuzemské značky vyrábějící zvyšující boty, Dophams vypadají opravdu nenápadně a vkusně.
Další výhra pro nás, malé lidi!Reakce obchodu www.dophams.com
Moc děkujeme za Váš nákup a hodnocení, Václave. Jsme rádi, že jste s dophamskami spokojený. :)
Výborná komunikace
Děkujeme za Váš nákup a hodnocení. :)
Výborný obchod doporučujem tento tovar
Reakce obchodu www.dophams.com
Moc děkujeme za nákup a hodnocení. :)
Všetko super, výborná komunikácia, rýchle doručenie a kvalitné topánky. Odporúčam obchod.
Reakce obchodu www.dophams.com
Moc děkujeme za Váš nákup a hodnocení, Matúši. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. :)
Neuvěřitelné jak dokážou zvětšit Výšku, doporučuji
Reakce obchodu www.dophams.com
Děkujeme za nákup a hodnocení. :)
- Vše na Výbornou
Velmi prozákaznický osobní přístup
Reakce obchodu www.dophams.com
Děkujeme za nákup a hodnocení, Tomáši. A na Váš podnět k novému modelu myslíme. :)
- Skvělé výrobky
- Perfektní komunikace
- Rychlé doručení
- Kvalita tovaru, komunikácia a doba dodania
Děkujeme za Váš nákup a hodnocení. :)
- rychlé odeslání, kvalitní boty
- cena je vyšší ale odpovída kvalitě
Děkujeme za Váš nákup a hodnocení. :)
Ďakujem za topánky. Sú veľmi kvalitné. Rýchle dodanie, odporúčam obchod .
Reakce obchodu www.dophams.com
Děkujeme za Váš nákup a hodnocení, Eriko. :)
Velikost bot odpovídá i jiným společenským botám, které mám. Boty sedí na noze perfektně, až jsem byl překvapený. Jsou krásně zabalené a potěšil mne osobní dopis, bylo to milé. Bez váhání bych koupil znovu.
Reakce obchodu www.dophams.com
Dobrý den Petře, děkujeme za Váš nákup a hodnocení. Jsme rádi, že boty sedly perfektně. :)
- Komunikacia so zakaznikom,rychlost vybaveni a dorucenia
Maximálna spokojnosť, dodanie objednávky bola extra rýchla, topánky su naozaj kvalitne spracované a nádherné vyzerajú. Pohodlnosť topánok hodnotím 10/10. A také plus beriem že to bolo krásne zabalené aj s krásnym odkazom
Reakce obchodu www.dophams.com
Moc děkujeme za Váš nákup a recenzi, Dominiko. Jsme rádi, že jste byli se vším spokojení. :)
- Kvalitní boty
- Rychlé doručení
Drobným, ale milým doplňkem je ručně psané oslovení a poděkování. Po pár dnech zavolal pán, zda mi boty jsou a zda jsem s nimi spokojen. To považuji za příkladnou péči o zákazníka.
Reakce obchodu www.dophams.com
Petře, děkujeme za Váš nákup a hodnocení. Zákaznickou péči se snažíme dělat na nejvyšší úrovni, tak jsme rádi, že ji oceníte. :)
Přehledné a rychlé dodání
Reakce obchodu www.dophams.com
Děkujeme za nákup a recenzi. :)
Dobrý den, byli jsme moc spokojeni. Zboží dorazilo včas. Synovi byly boty moc velké, ale obratem poslali menší, takže se vše do Štědrého dne stihlo. Za to velmi děkujeme, také za úžasný přístup. Boty jsou skvělé, vynikající ruční výroba a fantastická měkoučká kůže. Do nového roku přejeme spoustu dalších spokojených zákazníků a těšíme se na osobní setkání v Praze. Krásný den z Brna.
Reakce obchodu www.dophams.com
Děkujeme za Váš nákup a důvěru. Jsme rádi, že se vše stihlo a že je syn s botami spokojený. Budeme se těšit na Vaši návštěvu v Praze. :)