- Dobrá komunikace
- dostupnost zboží, rychlé dodání
Expresní doručení na pobočku
- rychlost
- sortiment
- bez front
- parkování
- není skladem na pobočce
- Sortiment
- Vše ok!
Super!
- Široká nabídka produktů, dobrá komunikace, rychlé dodání zboží i v předvánočním čase
Káva na turka je výborná, namletá přesně podle přání. Naprostá spokojenost.
Rychlost cena a balení vše na jedničku.
Zvláště oceňuji zabalení než každého e-shopu dorazí láhev v takovém bezpečí. -
Objednal jsem lahev premiového alkoholu těsně před Vánocemi. To že do Vánoc nepřijde, s tím jsem počítal, ale předpokládal jsem, že převoz mezi pobočkami mohl být uskutečněn alespoň do 27.12. Nebyla tam však ani 29.12. Nakonec jsem se do obchodu osobně stavil 31.12. a zeptal se, zda náhodou zboží již nedorazilo. Bylo mi sděleno, že ano, že už včera a že mi šel email. když jsem tvrdil že ne, u pokladny mě přesvědčovali, že to musí být ve spamu. Neměl jsem chuť se dohadovat, zboží převzal a zaplatil. Sotva jsem odešel z obchodu, došla mi SMS že si zboží mohu vyzvednout a v ten moment mi přišel i zmíněný email, takže se na informování zákazníka někdo vykašlal. Chápu, všichni toho mají hodně, hlavně kolem svátků.. Ale pokud si objednám jednu z nejdražších láhví alkoholu co nabízíte, asi bych čekal více prozákaznické jednání.. Tento nákup je pro mě zklamání a poučení pro příště.
Reakce obchodu DonPealo
Vážený zákazníku, Vaše zakázka dorazila na prodejnu 31.12., což znamená, že Vám s největší pravděpodobností nikdo neposílal info den předem, toto jednání opravdu nechápu. Nicméně co se týká převozu, tak v reálu se jedná o 3 pracovní dny od objednání, což mi v tomto exponovaném období nepřijde jako nepřiměřené doba. Každopádně přeji vše nejlepší v novém roce, Ondra.
- Jednoduché objednání
- Rychlost, dostupnost, cena
Snadná dostupnost prodejny.
- VŽDY KVALITNÍ DOPORUČENÍ NA VÝROBKY
- žádné nevýhody jsem neobjevila
rozhodně doporučuji
Kvalita Zboží nepoškozené a rychlost dodání
vše ok
Vzhledem k umístění prodejny, resp. výdejního místa poblíž mého bydliště bez nutnosti platit dodatečné platby za doručení a platbu při převzetí zboží.
- Rychlé jednáni pokud je zboží na sklade
- Rychlost a přehlednost
- Komunikace