• OK 1

• velký výběr produktů

Nespokojenost s vyzvednutím na obchodě. Počítala jsem s tím, že si jdu pro balíček, kde budu mít vše pohromadě. Jednalo se o 1 lahev a 6 malých lahviček. Mé překvapení nastalo tehdy, když mi slečna vyskládala všechno na pult a nedostala jsem ani krabičku, ani papír na zabalení lahví, abych je cestou nikde nerozbila. Opravdu mě nenapadlo si k vyzvednutí brát vlastní papír, abych je cestou nerozbila. Krabičku ze které lahve vyndala, mi slečna dát nechtěla, že tam má ještě jednu lahev na objednávku pro někoho jiného. Na konec mi přinesla metrovou krabici, že jinou nemá :D (podotýkám, potřebovala jsem zabalit lahvičky, ne sebe :D ) Po mém pindání na konec nějakou menší někde našla a paní co tam nakupovala, mi dala ze své tašky pytlík, kterým jsem je alespoň trošku oddělila). Není to samozřejmě nic, proč bych znovu v obchodě nenakoupila, ale příště si přijdu pro svou objednávku lépe připravena, abych zboží mohla odnést.

• rychlost, jednoduchost

• osobní odběr na prodejně zdarma

Celkově rychlé, dobrá cena oproti konkurenci.Osobní odběr zdarma.

Bezvadně zabalené

jsem spokojen

spolehlivost, rychlost

Mohu jen doporučit - najde se vše, co potřebujete

• o.k.

Strašně milá obsluha všechny prodavačky v Mostě. Jediná prodejna s tabákem kam jdu s radostí DOPORUČUJI

• Velmi rychlé dodání
    • Výhoda možnosti osobního odběru v prodejně v místě

Vše OK.

• vždy spokojen
    • nic

dobré ceny ,rychlé odeslání,vyzvednutí zadara na pobočce

Neskutečně dlouhá doba doručení objednávky na výdejní místo.

Reakce obchodu DonPealo

Vážený zákazníku, objednáno 31.12.2024. 6.1.2025 odeslána informace o možnosti vyzvednutí. Ano, na první pohled to vypadá jako dlouhý čas (obzvlášť, že to bylo dodáno v jiném roce), ale jedná se o 3 pracovní dny. Nechám tedy na každém, ať posoudí, zda je to "neskutečně dlouhá doba doručení". Upřímně nám to tak nepřijde. Každopádně Vám přeji vše nejlepší v novém roce, Ondra.

• Obchodů mají hodně a každý si najde ten už svého bydliště. Takže spokojenost.
    • Dlouhé dodací lhůty, když si objednáte přes e-shop.

Reakce obchodu DonPealo

Vážený zákazníku, objednal jste v pátek 27.12. a objednávka byla na prodejně připravena v pondělí 30.12.. Ano máte pravdu o víkendu prodejny nezavážíme, ale považovat to za "dlouhou dodací lhůtu", tak to mi nepřijde fér. Přeji vše nejlepší v novém roce, Ondra.

více než týden čekám na zboží

ok

• Vynikající a rychlý servis. Ochotná obsluha. Dobré ceny.

• dostupnost

Paráda vše na 100%